barca007 írta:Sziasztok !
Én most regiztem be az oldalra,mert kénytelen vagyok hozzászólni amiket ti mu szúrkolók írtok.
Csak annyit szeretnék,hogy ti mu fanok vakok vagytok ! ?nemlátjátok,hogy az elmult pár fordulóba mennyit összebénázik ez sz..r mu,mondjuk ez az egész szezonjukra igaz egy két meccset kivéve,csupán csak mákkal nyerik a meccseket,épp úgy mint a reál 1 nyögvenyelős gólokkal,és nem tudom hogy visszaemlékeztek e a barca mu bl meccseikre tavalyról ?! Nem mi ? akkor mit játszott a mu barcelónában és manchastarban is ? na mit ? hát bunker focit,és csak nagyon nagy mákkal mentek tovább,úgy ahogy a chelsea ellen is a tiziknél! és az a Elton c ronaldó akkor is kihagyta a tizit,és a mostani szezonban is csak a tizikböl meg a szabikból szerzi a góljait !! Erröl csak ennyit.
Csak jelezném,h én a magam részéről max pókerben vagyok vak
Senki sem írta közülünk,h parádés teljesítményt nyújtana a csapat mostanában

Az antifoci dologról volt szó,amit én továbbra is visszautasítok!
A tavalyi BL elődöntőkről pedig annyit,h nincs az a csapat,amely egy ebben a fázisban kamikaze módjára nekimenne a BARCELONA-nak.Aki belemegy egy adok-kapokba,igen nagy eséllyel alulmarad,mivel nálunk kreatívabb focit talán nem tud produkálni senki.Egy lehetőség van megfékezni a csapatunkat:masszív,stabil,hiba nélküli védekezéssel.A cél szentesíti az eszközt

Itt már lehetetlenség elvárni,h vki is leáll velünk focizni,az elsődleges célja mindenkinek az,h megölje a játékunkat.Ez alól nem kivétel a MU sem,ahogy sztem senki.
Erről ennyit.