A Magyar Barca!
-
- Entrenador del Barça
Én nem veszek,mert először is van egy kék lancast,de utálok sípcsontvédőben játszani,meg sportszárban,csak zavar a játékban(nagypályán sajnos kötelező) de ha tehetem akkor nem veszem fel,kispályán meg végképp zavar,remélem nem rúgnak szét 

-
- Entrenador del Barça
Melkor írta:Most akkor mi van? Nekem is kellene sportszár, de múltkor korábban le kellett lépnem és nem hallottam róla, hogy a Bercy rendelt volna...Silvanus írta:Fehér Adidas-t, lila RFC felirattal!...barcafan írta:ciao!
a sportszárral mi van? azt tudom, h azt mindenki maga, ez ok, de mien szinüt???![]()
Szerinted??? Hát persze, hogy gránátvörös-kéket, vagy sima sötétkéket! A Lion Sportban lehet kapni eredeti Nike Barcás (sötétkék) sportszárat, a Bercy pedig (ha figyeltél volna elmondta a múltkor) tudott rendelni 1500-ért a mezek mellett nem eredetit, de Barcás sportszárat (gránátvörös-kéket!). Egyébként meg bárhol sportboltokban kapsz Lancest, Nike, Adidas.... szóval bármilyen jó sportszárat (gagyik 1000-1500-ba, eredetik 2500-3000-be kerülnek), a lényeg, hogy szinte teljesen sötétkék legyen, hogy azért abban is passzoljunk egymáshoz, szerintem mindenkinek olyasmi lesz, javítsatok ki ha tévednék!?...
No szóval arról volt szó, hogy mindenki magának intézze a sportszárat.
Még a mezek megrendelése előtt megbeszéltem Silvanussal, hogy megkérdem és Ő valamint mucs1 meg is rendelte tőlem időben.
Kérek mindenki akinek ilyen jellegű igénye van az most kezdjen utánajárni a dolgoknak, mert ezzel a részével már nem tudok foglalkozni.
Kösz
- Melkor
- Entrenador del Barça
Most akkor mi van? Nekem is kellene sportszár, de múltkor korábban le kellett lépnem és nem hallottam róla, hogy a Bercy rendelt volna...Silvanus írta:Fehér Adidas-t, lila RFC felirattal!...barcafan írta:ciao!
a sportszárral mi van? azt tudom, h azt mindenki maga, ez ok, de mien szinüt???![]()
Szerinted??? Hát persze, hogy gránátvörös-kéket, vagy sima sötétkéket! A Lion Sportban lehet kapni eredeti Nike Barcás (sötétkék) sportszárat, a Bercy pedig (ha figyeltél volna elmondta a múltkor) tudott rendelni 1500-ért a mezek mellett nem eredetit, de Barcás sportszárat (gránátvörös-kéket!). Egyébként meg bárhol sportboltokban kapsz Lancest, Nike, Adidas.... szóval bármilyen jó sportszárat (gagyik 1000-1500-ba, eredetik 2500-3000-be kerülnek), a lényeg, hogy szinte teljesen sötétkék legyen, hogy azért abban is passzoljunk egymáshoz, szerintem mindenkinek olyasmi lesz, javítsatok ki ha tévednék!?...

-
- Entrenador del Barça
Csak később olvastam el a többi oldalt is és akkor láttam, hogy Iván már válaszolt!Silvanus írta:Köszi, de már megelőztek!Bercy írta:Az utóbbi!!!Silvanus írta:
JA! És a szponzori dologról egy kérdés Bercy, vagy aki tudja: ha jól tudom, akkor a hátunkra fog felkerülni, a szám alá, DE MI??? Mi lett a döntés? EuroBarca, vagy www.eurobarca.hu ???

-
- Entrenador del Barça
Kedves Gábor!mucs1 írta:Úgy jó az élet, ha zajlik!!!Már megint brazil szappanopera!![]()
Bercy, nem tudom, érdeklődtél-e esetleg valamit kapusgatya ügyileg??Csak mert kérdezted, hogy miben fog védeni az öcsém? Gondolom a sima nadrág az benne volt az árban! Ha nem is adnak kapusgatyát (ami elég valószínű), akkor is gondolom kap egy olyat, mint mi!és akkor a kapusmez egy hosszúujju lesz végül?
A kapusmez hosszúujjú lesz!!! És a nadrágot is megkapja amit mi. De sajnos a kapusnadrágot nektek kell intézni.
-
- Director del Fútbol
Köszi, de már megelőztek!Bercy írta:Az utóbbi!!!Silvanus írta:
JA! És a szponzori dologról egy kérdés Bercy, vagy aki tudja: ha jól tudom, akkor a hátunkra fog felkerülni, a szám alá, DE MI??? Mi lett a döntés? EuroBarca, vagy www.eurobarca.hu ???

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Az utóbbi!!!Silvanus írta:
-
- Director del Fútbol
Fehér Adidas-t, lila RFC felirattal!...barcafan írta:ciao!
a sportszárral mi van? azt tudom, h azt mindenki maga, ez ok, de mien szinüt???

"Més Cuen un Club"
Föl van építve. Minél magasabbra jut a csapat, annál több jár minden megszerzett pont után. Nyilvánvalóan a publicitás tükrében. Feljutásért prémium. De még sok minden másról is szó van, segítünk majd ahol tudunk.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Én egy olyan változatot hallottam, hogy ha benevezünk egy normális bajnokságba, akkor azokon a meccseken megszerzett minden pont után jár 500 Ft a csapatnak - vagyis egy győzelem 1500 Ft-ot ér.Gábor írta:Semmi bajom vele, sőt örülök is neki, hogy az eurobarca felkerül a mezre. Csak érdeklődnék, hogy miért? Azért mert támogat valamiben, pl a mezvételben?
Vagy csak úgy....?
Remélem jól tudom, de ha nem, akkor javítsatok ki!
Semmi bajom vele, sőt örülök is neki, hogy az eurobarca felkerül a mezre. Csak érdeklődnék, hogy miért? Azért mert támogat valamiben, pl a mezvételben?
Vagy csak úgy....?
Vagy csak úgy....?
A csapatban vagyok, de én nem döntök el meccseket, csak ha nagyon kell, segítek kicsit.barcafan írta:mi ez a lesztek??? tudtommal Te is a csapatban vagyZ. Iván írta:Hát dölni biztos nem fog, de ha késöbb ügyesek lesztek, valami leeshet.Ronaldinho 17 írta:Na Iván,akkot lassan dőlhet a pénz![]()
![]()
![]()
Hát dölni biztos nem fog, de ha késöbb ügyesek lesztek, valami leeshet.Ronaldinho 17 írta:Na Iván,akkot lassan dőlhet a pénz![]()
-
- Director del Fútbol
Ohhh, valóban! Nem figyeltem eléggé, kimaradt egy X! Hát-hát így már kínosabb a dolog, de ahogy BarcaFan is mondja: majd meglátjuk milyen lesz...Melkor írta:Igen persze, de a Bercy XXL-est mondott és nem XL-est. Ennek ellenére bízom benne, hogy jó lesz. Akinek pedig nem, az nekiállhat gyúrni - amúgy se árt ha a csapat nem csak összjátékban erősödikSilvanus írta:Egy páran felpróbáltuk az L-es méretet a hétvégén, és ha valóban nem nagy a különbség, akkor bőven jó lesz az XL-es is, nyugi!![]()
A Juvésok elleni vitára visszatérve, a történtek után a tornán szerintem igazi öldöklő prezstizsharcot fog vívni a 2 csapat..(ez is csak poén, mielőtt valaki félreértené
- vagy mégsem.....
)

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Na Iván,akkot lassan dőlhet a pénz

UtóbbiSilvanus írta: Mi lett a döntés? EuroBarca, vagy www.eurobarca.hu ???
- Melkor
- Entrenador del Barça
Igen persze, de a Bercy XXL-est mondott és nem XL-est. Ennek ellenére bízom benne, hogy jó lesz. Akinek pedig nem, az nekiállhat gyúrni - amúgy se árt ha a csapat nem csak összjátékban erősödikSilvanus írta:Egy páran felpróbáltuk az L-es méretet a hétvégén, és ha valóban nem nagy a különbség, akkor bőven jó lesz az XL-es is, nyugi!

A Juvésok elleni vitára visszatérve, a történtek után a tornán szerintem igazi öldöklő prezstizsharcot fog vívni a 2 csapat..

-
- Director del Fútbol
Egy páran felpróbáltuk az L-es méretet a hétvégén, és ha valóban nem nagy a különbség, akkor bőven jó lesz az XL-es is, nyugi! Ha mégis egy kicsit nagy lesz, az mossa ki egyszer gépben, és máris jó lesz, egyébként ezt csak kézzel mosni!!!
Persze azért az meg kell jegyeznem hogy fura, hogy nincs L-es méret, milyen kereskedő az ilyen!?...
Remélem szépek lesznek, már nagyon várom!!!

Persze azért az meg kell jegyeznem hogy fura, hogy nincs L-es méret, milyen kereskedő az ilyen!?...

Remélem szépek lesznek, már nagyon várom!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Jugador d'estrella
Úgy jó az élet, ha zajlik!!!Már megint brazil szappanopera!
Bercy, nem tudom, érdeklődtél-e esetleg valamit kapusgatya ügyileg??Csak mert kérdezted, hogy miben fog védeni az öcsém? Gondolom a sima nadrág az benne volt az árban! Ha nem is adnak kapusgatyát (ami elég valószínű), akkor is gondolom kap egy olyat, mint mi!és akkor a kapusmez egy hosszúujju lesz végül?

M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.