Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Melkor írta:Most akkor mi van? Nekem is kellene sportszár, de múltkor korábban le kellett lépnem és nem hallottam róla, hogy a Bercy rendelt volna...Silvanus írta:Fehér Adidas-t, lila RFC felirattal!...barcafan írta:ciao!
a sportszárral mi van? azt tudom, h azt mindenki maga, ez ok, de mien szinüt???![]()
Szerinted??? Hát persze, hogy gránátvörös-kéket, vagy sima sötétkéket! A Lion Sportban lehet kapni eredeti Nike Barcás (sötétkék) sportszárat, a Bercy pedig (ha figyeltél volna elmondta a múltkor) tudott rendelni 1500-ért a mezek mellett nem eredetit, de Barcás sportszárat (gránátvörös-kéket!). Egyébként meg bárhol sportboltokban kapsz Lancest, Nike, Adidas.... szóval bármilyen jó sportszárat (gagyik 1000-1500-ba, eredetik 2500-3000-be kerülnek), a lényeg, hogy szinte teljesen sötétkék legyen, hogy azért abban is passzoljunk egymáshoz, szerintem mindenkinek olyasmi lesz, javítsatok ki ha tévednék!?...
Most akkor mi van? Nekem is kellene sportszár, de múltkor korábban le kellett lépnem és nem hallottam róla, hogy a Bercy rendelt volna...Silvanus írta:Fehér Adidas-t, lila RFC felirattal!...barcafan írta:ciao!
a sportszárral mi van? azt tudom, h azt mindenki maga, ez ok, de mien szinüt???![]()
Szerinted??? Hát persze, hogy gránátvörös-kéket, vagy sima sötétkéket! A Lion Sportban lehet kapni eredeti Nike Barcás (sötétkék) sportszárat, a Bercy pedig (ha figyeltél volna elmondta a múltkor) tudott rendelni 1500-ért a mezek mellett nem eredetit, de Barcás sportszárat (gránátvörös-kéket!). Egyébként meg bárhol sportboltokban kapsz Lancest, Nike, Adidas.... szóval bármilyen jó sportszárat (gagyik 1000-1500-ba, eredetik 2500-3000-be kerülnek), a lényeg, hogy szinte teljesen sötétkék legyen, hogy azért abban is passzoljunk egymáshoz, szerintem mindenkinek olyasmi lesz, javítsatok ki ha tévednék!?...
Csak később olvastam el a többi oldalt is és akkor láttam, hogy Iván már válaszolt!Silvanus írta:Köszi, de már megelőztek!Bercy írta:Az utóbbi!!!Silvanus írta:
JA! És a szponzori dologról egy kérdés Bercy, vagy aki tudja: ha jól tudom, akkor a hátunkra fog felkerülni, a szám alá, DE MI??? Mi lett a döntés? EuroBarca, vagy www.eurobarca.hu ???
Kedves Gábor!mucs1 írta:Úgy jó az élet, ha zajlik!!!Már megint brazil szappanopera!![]()
Bercy, nem tudom, érdeklődtél-e esetleg valamit kapusgatya ügyileg??Csak mert kérdezted, hogy miben fog védeni az öcsém? Gondolom a sima nadrág az benne volt az árban! Ha nem is adnak kapusgatyát (ami elég valószínű), akkor is gondolom kap egy olyat, mint mi!és akkor a kapusmez egy hosszúujju lesz végül?
Köszi, de már megelőztek!Bercy írta:Az utóbbi!!!Silvanus írta:
JA! És a szponzori dologról egy kérdés Bercy, vagy aki tudja: ha jól tudom, akkor a hátunkra fog felkerülni, a szám alá, DE MI??? Mi lett a döntés? EuroBarca, vagy www.eurobarca.hu ???
Az utóbbi!!!Silvanus írta:
Fehér Adidas-t, lila RFC felirattal!...barcafan írta:ciao!
a sportszárral mi van? azt tudom, h azt mindenki maga, ez ok, de mien szinüt???
Én egy olyan változatot hallottam, hogy ha benevezünk egy normális bajnokságba, akkor azokon a meccseken megszerzett minden pont után jár 500 Ft a csapatnak - vagyis egy győzelem 1500 Ft-ot ér.Gábor írta:Semmi bajom vele, sőt örülök is neki, hogy az eurobarca felkerül a mezre. Csak érdeklődnék, hogy miért? Azért mert támogat valamiben, pl a mezvételben?
Vagy csak úgy....?
A csapatban vagyok, de én nem döntök el meccseket, csak ha nagyon kell, segítek kicsit.barcafan írta:mi ez a lesztek??? tudtommal Te is a csapatban vagyZ. Iván írta:Hát dölni biztos nem fog, de ha késöbb ügyesek lesztek, valami leeshet.Ronaldinho 17 írta:Na Iván,akkot lassan dőlhet a pénz![]()
![]()
![]()
Hát dölni biztos nem fog, de ha késöbb ügyesek lesztek, valami leeshet.Ronaldinho 17 írta:Na Iván,akkot lassan dőlhet a pénz![]()
Ohhh, valóban! Nem figyeltem eléggé, kimaradt egy X! Hát-hát így már kínosabb a dolog, de ahogy BarcaFan is mondja: majd meglátjuk milyen lesz...Melkor írta:Igen persze, de a Bercy XXL-est mondott és nem XL-est. Ennek ellenére bízom benne, hogy jó lesz. Akinek pedig nem, az nekiállhat gyúrni - amúgy se árt ha a csapat nem csak összjátékban erősödikSilvanus írta:Egy páran felpróbáltuk az L-es méretet a hétvégén, és ha valóban nem nagy a különbség, akkor bőven jó lesz az XL-es is, nyugi!![]()
A Juvésok elleni vitára visszatérve, a történtek után a tornán szerintem igazi öldöklő prezstizsharcot fog vívni a 2 csapat..(ez is csak poén, mielőtt valaki félreértené
- vagy mégsem.....
)
UtóbbiSilvanus írta: Mi lett a döntés? EuroBarca, vagy www.eurobarca.hu ???
Igen persze, de a Bercy XXL-est mondott és nem XL-est. Ennek ellenére bízom benne, hogy jó lesz. Akinek pedig nem, az nekiállhat gyúrni - amúgy se árt ha a csapat nem csak összjátékban erősödikSilvanus írta:Egy páran felpróbáltuk az L-es méretet a hétvégén, és ha valóban nem nagy a különbség, akkor bőven jó lesz az XL-es is, nyugi!