Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a legszörnyűbb,h világbajnoki cím nélkül vonul vissza...kapitány írta:és a legszörnyűbb, hogy aranylabda nélkül vonul vissza! egy cannavaronak meg van...
Egyetértek nagyon furcs lesz nélküle a Milan.Egy korszakos egyéniség!!!elképesztő számadatok mellett vonult vissza.Minden elismerésem Paolo!!!kapitány írta:lejátszotta utolsó hazai meccsét az elmúlt 24 év egyik legnagyobb játékosa!!!!Barca szurkoló vagyok már 25 éve, de Maldinit mindig is tiszteltem, mert egy nagyon korrekt, intelligens játékosnak tartottam! az olasz bajnokságban ő miatta szurkoltam a milánnak! nagyon furcsa lesz, hogy nélküle fog felállni a milan...
Grazie tante Paolo (capitano)!
Amit Maldini elért az fantasztikus és példaértékű minden játékos számára főleg az ilyen C.Ronaldo és Ibra féléknek.kapitány írta:lejátszotta utolsó hazai meccsét az elmúlt 24 év egyik legnagyobb játékosa!!!!Barca szurkoló vagyok már 25 éve, de Maldinit mindig is tiszteltem, mert egy nagyon korrekt, intelligens játékosnak tartottam! az olasz bajnokságban ő miatta szurkoltam a milánnak! nagyon furcsa lesz, hogy nélküle fog felállni a milan...
Grazie tante Paolo (capitano)!
Szerintem is. Csak ne a Realba Pérez-papához.darmian írta:Én nem csodálkozom ezen, főleg a Lazio elleni meccs után. Az egész meccsen fütyülték a szurkolók, pedig nélküle BL selejtezős helyen lenne kb. a csapat, a svéd pedig a góljánál, ami a vezetést jelentette az Internek, ordította és mutogatta kifelé, hogy sz.pjatok ki.![]()
Szerintem tuti megy ilyenek után...
Ezt a meccset a Juve tolta el... ahhoz képest, hogy ők gyűjtötték be a legtöbb bajnoki címet, és most kéne harcolniuk a második helyért, behúzódtak saját tizenhatosukra védekezni, és ölték a focit ahol csak tudták. Ilyet kieső jelölt csapatok tanúsítanak, nem egy olasz óriás, a Juve. Én a torinói vezetőség helyében megválnék Ranieritől, ez nem méltó a csapathoz...p1ranha írta:Komolyan mondom nem tudom nézni ezt az olasz focit:D Amit ma a Milan meg a Juventus művelt az vicc:D Mint vmi öregfiúk meccs:D:D
A portugál épp azért jött, h a BL-ban is legyen vmi áttörés. Nem lett, M. mehet Madridba...Varatrix írta:Nem mintha valaha is szerettem volna az Intert, egy lapon van a Madriddal és londoni klubokkal (kivéve Tottenham).
De!
Manchini egy iszonyat szimpatikus edző volt, és hiba volt elengedni.
Indokolatlan volt, a bajnokság sajnos így is meg van, Bl-be meg úgy sem mennek semmire.