Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.05.25. 17:08:29

nah szívott a Milan nem akar vissza menni a Bordeauxból..ezért kellett elhanyagolni..http://www.calcio.hu/index.php?menu=hir ... ir_id=2249
ezt írják a cikk utolsó bekezdésében:
"Gourcuff szándéka ezek után érthető, hiszen alapembere a francia csapatnak, jövőre biztos Bajnokok Ligája induló, a Milannál ugyanakkor csak az lenne számára biztos, hogy ott lehet a legrangosabb európai sorozatban, rendszeres játékra egyelőre kérdés, mennyire számíthatna Kaká és Ronaldinho mellett..."
Ronaldinho mellett???mi van?haggyuk már fele olyan erőnlétben sincs..már nem is tud annyira cselezni mint anno itt a barcánál pláne gyorsan..ráadás ahogy játszik Gourcuff..nagyon nagy játékos lehet belőle csak kell neki a befogadás meg a folyamatos játék amit megkap a Bordeauxban...csak az a baj hogy a BL-ben nem tud számottevő eredményt elérni egy Bordeaux szintű csapatban.. :| de még elválik ha van esze a Milannak megpróbálja visszaszerezni.Érdemes lenne szvsz
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.25. 14:43:58

Több mezem van de eddig csak egy olyan amin van név és szám és ez Maldini 3-as meze. Óriási játékos! Kár, hogy nem nagyon fogjuk látni mivel az edzősködés egyáltalán nem érdekli. Sok sikert CAPITANO :!:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Boixos
Llegenda del Barça

2009.05.25. 08:19:44

a meccsen ismét bebizonyosodott, h az ASR bárkit, bárhol meg képes verni, persze ugyanígy ki is kaphat kárkitől sajnos... legalábbis idén ez volt a szitu.
GRAZIE ROMA!!!!

maldiniről annyit, h ha nem velünk játszotta volna az uccsó hazai meccsét, még sajnálnám is a zakójuk miatt, viszont így meg nem akarok kamuzgatni, tetszett a 2-3 :D

mindenesetre a legjobbakat kívánom neki civilben, nagyszerű pályafutás végére tett pontot! ez az ember már csak azért is megérdemelné a tiszteletet, h majdnem 25 évet töltött el a milanban, ez pedig a mai világban igen nagy szó. ráadásul nem is padozott, ami meg még nagyobb.

a fikázóknak pedig csak annyit, h le lehet nyomni 901 meccset egy ilyen élcsapatban, és ha ez sikerül, után lehet ugatni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.25. 08:18:41

Milán utálatom elég terjedelmes,de ezt a fickót mindig elismertem,és nem volt vele semmi bajom. le a kalappal a pályája előtt, azzal a pár hülyével meg nem kell foglalkozni, szntem őt se érdekli.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.25. 01:06:11

Aranylabda, VB cín ide vagy oda.
A legszörnyűbb az,hogy ÍGY vonult vissza:
http://sportgeza.hu/futball/2009/05/25/ ... o_meccsen/
PCsabi
aka Game90

2009.05.24. 22:36:33

Milan - Roma jó meccs volt :)

Maldininek elég szépre sikeredett a pályafutása, grat! Fiából is jó játékos válhat :D : http://www.youtube.com/watch?v=zXpPD3FpxIg

Balotelli új haja :D :
http://img29.imageshack.us/img29/8526/116630.jpg

D. Milito és Motta az Interé! Milito már 30 éves, én jobban örültem volna egy fiatalabb játékosnak, de maradhatott volna Acquafresca is a csapatnál. Mottának rohadt jó éve volt, de tudjuk, hogy elég sérülékeny. Ez a 2 igazolás nem lesz elég, ha BL-t akarnak nyerni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.05.24. 22:13:23

kapitány írta:és a legszörnyűbb, hogy aranylabda nélkül vonul vissza! egy cannavaronak meg van...
Szerintem a legszörnyűbb,h világbajnoki cím nélkül vonul vissza...

És sztem ez az amit igazán Ő is sajnál nem az aranylabdát.

Hasonlóan sikeres civil életet kívánok neki!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kapitány
Jugador del Barça

2009.05.24. 22:10:01

és a legszörnyűbb, hogy aranylabda nélkül vonul vissza! egy cannavaronak meg van...
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.24. 20:58:18

GRAZIE PAOLO (IL CAPITANO)
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.05.24. 20:54:17

kapitány írta:lejátszotta utolsó hazai meccsét az elmúlt 24 év egyik legnagyobb játékosa!!!!Barca szurkoló vagyok már 25 éve, de Maldinit mindig is tiszteltem, mert egy nagyon korrekt, intelligens játékosnak tartottam! az olasz bajnokságban ő miatta szurkoltam a milánnak! nagyon furcsa lesz, hogy nélküle fog felállni a milan...

Grazie tante Paolo (capitano)!
Egyetértek nagyon furcs lesz nélküle a Milan.Egy korszakos egyéniség!!!elképesztő számadatok mellett vonult vissza.Minden elismerésem Paolo!!!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.24. 20:52:36

kapitány írta:lejátszotta utolsó hazai meccsét az elmúlt 24 év egyik legnagyobb játékosa!!!!Barca szurkoló vagyok már 25 éve, de Maldinit mindig is tiszteltem, mert egy nagyon korrekt, intelligens játékosnak tartottam! az olasz bajnokságban ő miatta szurkoltam a milánnak! nagyon furcsa lesz, hogy nélküle fog felállni a milan...

Amit Maldini elért az fantasztikus és példaértékű minden játékos számára főleg az ilyen C.Ronaldo és Ibra féléknek.

Az Ő neve egybefort a Milannal.

Sok sikert neki továbbra is =D>
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kapitány
Jugador del Barça

2009.05.24. 20:43:21

lejátszotta utolsó hazai meccsét az elmúlt 24 év egyik legnagyobb játékosa!!!!Barca szurkoló vagyok már 25 éve, de Maldinit mindig is tiszteltem, mert egy nagyon korrekt, intelligens játékosnak tartottam! az olasz bajnokságban ő miatta szurkoltam a milánnak! nagyon furcsa lesz, hogy nélküle fog felállni a milan...

Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.24. 16:50:38

őrült meccs van a San Siro-ban....
a Roma vezetést szerzett Riise góljával, Ambrosini a 75. percben egyenlített, a 80. percben Menez megint megszerezte a vezetést a farkasoknak, egy percre rá megint egyenlített Ambrosini... és megint előnybe került a Roma!!!
ez a foci, nem az, amit jm-játszat...(és itt nem magát az intert "szidom"...)
darmian
Jugador del Barça

2009.05.23. 16:24:51

Az elmúlt napok hírei a Serie Aból:

Ranierit menesztették a Juve kispadjáról, az utódja: Ciro Ferrara
Diego szerdán megejtett nyilatkozatában elmondta: "Már a Juventus-é vagyok"
Az Internek még a szezon vége előtt sikerült megszereznie a Genoa csapatától Diego Militót és Thiago Mottát
Mourinho már tudni véli: Ancelotti -> Chelsea, van Basten -> Milan
Ha igazak a találgatások, miszerint van Basten a következő szezont a Milan kispadján kezdi, a pletykák szerint a holland szakembernek már is van két célpontja a nyári átigazolási szezonra, Sneijder és Drenthe személyében
Maldini 901. és utolsó fellépésére készül a hétvégén a Roma ellen, ahol a fővárosi csapat az Európa ligáért küzd, a Milan pedig a BL indulás bebiztosításáért harcol
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.05.17. 11:34:33

darmian írta:Én nem csodálkozom ezen, főleg a Lazio elleni meccs után. Az egész meccsen fütyülték a szurkolók, pedig nélküle BL selejtezős helyen lenne kb. a csapat, a svéd pedig a góljánál, ami a vezetést jelentette az Internek, ordította és mutogatta kifelé, hogy sz.pjatok ki. :lol:
Szerintem tuti megy ilyenek után...
Szerintem is. Csak ne a Realba Pérez-papához. :twisted:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kanty
Llegenda del Barça

2009.05.17. 11:03:34

Az Inter (is) bajnok lett ezen a hétvégén.tökelyre feljesztették az eredményes, de nézhetetlen focit :roll: ez nagyban köszönhető Jose ''barátunknak''.

Remélem jövőre erősödik vmit a Seria A és a Milan, Juve, Roma szorosabb küzdelemre kényszeriti majd az Intert :!:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.05.11. 22:23:13

Meg is érdemelné,hozzáteszem.Remélem elmegy az idény végén,vihetné Ballotellit is. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Boixos
Llegenda del Barça

2009.05.11. 21:55:59

egy játékos egyszerűen nem engedheti meg magának azt, amit az a gyökér megengedett. azokból az emberekből él, akiknek a cerkáját ajánlgatta. remélem, lesz egy olyan vacogó fogú, pengefogú víziló, aki el is fogadja az invitálást!
egyébként meg odakint divat a játékosokat tettleg inzultálni, h úgy mondjam (és ezt az internél is nagyon jól tudják), úgyhogy nem csodálkoznék azon, ha ez a surmó, ha nem vesz vissza, akkor még beleszalad egy-két kevésbé toleráns gyerekbe, akik számonkérik majd rajta a mutogatását.
PUYOL-XAVI-INIESTA
darmian
Jugador del Barça

2009.05.11. 18:41:33

Én nem csodálkozom ezen, főleg a Lazio elleni meccs után. Az egész meccsen fütyülték a szurkolók, pedig nélküle BL selejtezős helyen lenne kb. a csapat, a svéd pedig a góljánál, ami a vezetést jelentette az Internek, ordította és mutogatta kifelé, hogy sz.pjatok ki. :lol:
Szerintem tuti megy ilyenek után...
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.11. 18:21:42

tudom, h annyira bulvár a samsungsport.hu, h itt tabunak számít, de ott olvastam, h Ibra inkább családi bevásárlást tartott hétvégén, mintsem ott legyen a Chievo ellen...

vmi oka biztos van annak, h a játékosok szinte menekülni akarnak onnan akár szabályt sértve is...

idemásolom a cikk szövegét:

Ibrahimovic hátat fordított az Internek
Külföldi labdarúgás

Bár az Inter optimális esetben bajnoki címet szerezhetett volna vasárnap, az eltiltását töltő Zlatan Ibrahimovic nem volt az országban, hogy adott esetben együtt ünnepelhessen csapattársaival.

Az olasz lapok újabb "bizonyítékot" találtak arra, hogy Zlatan Ibrahimovic az utolsókat rúgja Milánóban, a svéd csatár ugyanis nem volt hajlandó elutazni a csapattal Chievóba, ehelyett hazarepült Malmöbe és kétnapos nagybevásárlást tartott. A képet rontja, hogy az Inter akár bajnok is lehetett volna a hétvégén, márpedig ebben az esetben Ibrahimovic nem lett volna ott, hogy együtt ünnepeljen a társakkal és a szurkolókkal.

José Mourinho a múlt héten extra szabadságot adott a támadónak, aki így négy napig nem járt edzésre, pedig csapattársai csak két napot hagyhattak ki. A svéd játékosnak azonban nem volt elég a vakáció, a meccs hétvégéjével is megtoldotta azt és csak hétfőn érkezett vissza Milánóba. A lapok szerint az érdektelenség egyértelműen jelzi, hogy Zlatant már nem foglalkoztatja különösebben az Inter, és legszívesebben elszerződne az olasz klubtól.

szóval nem tudom, mennyire lehet hitelesnek mondani a cikket, de vmi igazságtartalma biztos van...
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.11. 14:15:54

Az a baj az olasz focival hogy mindenki a rutinos játékosokra épít nem pedig a fiatalokra!

OFF:Megvan a 100. hsz :D
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
darmian
Jugador del Barça

2009.05.11. 13:54:53

p1ranha írta:Komolyan mondom nem tudom nézni ezt az olasz focit:D Amit ma a Milan meg a Juventus művelt az vicc:D Mint vmi öregfiúk meccs:D:D
Ezt a meccset a Juve tolta el... ahhoz képest, hogy ők gyűjtötték be a legtöbb bajnoki címet, és most kéne harcolniuk a második helyért, behúzódtak saját tizenhatosukra védekezni, és ölték a focit ahol csak tudták. Ilyet kieső jelölt csapatok tanúsítanak, nem egy olasz óriás, a Juve. Én a torinói vezetőség helyében megválnék Ranieritől, ez nem méltó a csapathoz...

Egyébként akkor nézd is inkább a spanyol focit, ott nem igazán veszik számításba a taktika szót kis túlzással, itt meg szinte arra épül a foci :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.11. 10:51:41

Varatrix írta:Nem mintha valaha is szerettem volna az Intert, egy lapon van a Madriddal és londoni klubokkal (kivéve Tottenham).

De!
Manchini egy iszonyat szimpatikus edző volt, és hiba volt elengedni.
Indokolatlan volt, a bajnokság sajnos így is meg van, Bl-be meg úgy sem mennek semmire.
A portugál épp azért jött, h a BL-ban is legyen vmi áttörés. Nem lett, M. mehet Madridba...
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.11. 01:17:10

Drogba nagyon szeretne a cimborájához menni Milánóba az interhez. Persze ez sokban függ attól , hogy mi lesz a sorsa ibrának ...
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
p1ranha
Barça B

2009.05.10. 23:04:55

Komolyan mondom nem tudom nézni ezt az olasz focit:D Amit ma a Milan meg a Juventus művelt az vicc:D Mint vmi öregfiúk meccs:D:D
Lezárt