Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EZ NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ. Szinte hallom hogy :NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
MessiFan írta:Ezt én nem értem, elmagyarázná nekem valaki?Badi írta:Essien hatalmas gólt lőtt a Barcelonának. Gólöröme után elnézést kért Gudjohnsentől.
Ne hara-Gudjohnsen többet nem l-Essien
Ez nagyon...Badi írta:Essien hatalmas gólt lőtt a Barcelonának. Gólöröme után elnézést kért Gudjohnsentől.
HáháháBadi írta:Essien hatalmas gólt lőtt a Barcelonának. Gólöröme után elnézést kért Gudjohnsentől.
mondd kiMessiFan írta:Ezt én nem értem, elmagyarázná nekem valaki?Badi írta:Essien hatalmas gólt lőtt a Barcelonának. Gólöröme után elnézést kért Gudjohnsentől.
húúú, ez most igy hirtelen jöttBadi írta:Essien hatalmas gólt lőtt a Barcelonának. Gólöröme után elnézést kért Gudjohnsentől.
kanty írta:Van egy elég érdekes fogadásom a legjobb barátommal.Ő ugyanis realos és mindig jött, h a Barca idén ugyse fog BL-t nyerni.Ennek a vitának egy fogadás lett a vége, még a csoport mecsek után fogadtunk:
Ha Bl-t nyerünk akkor a haverom 1 honapig nem borotválkozik
, ami élg érdekes mert már egy hét után úgy néz ki, mint egy hegylakó
![]()
Ha nem nyerjük meg a BL-t akkor én egy hétig a suliba hagymát eszek, amitől sem a barátnőm sem az oszttársak nem voltak elragadtatva
![]()
![]()
Úgy, h számomra több tétje is van ennek a döntőnek a legfontosabb a preztizs a klub sikere, de ez mellett még a fogadás is ott van
hát igen, a régi szép időkKamarilla írta:http://www.youtube.com/watch?v=jMgutorYDPY
Azér ez akkor is vagány gól volt!Miylet ordít már Hajdú B.!