2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nagyon jó lenne ha nyernénk mert akkor, ezt a már így is tökéletes keretet nem kell annyira csiszolni. Igaz hogy kell a kispad. A nyáron nagyon fel kell készülni. És senki se mondja meg nekem hogy nem kell változtatni mert igenis kell. A 2006-os csapatra is ezt mondták egy csomóan, és válság lett a vége. Amúgy meg FORZA VIVA GLORY GLORY BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rumig írta:Leginkább attól tartok, h ki fog új lendületet hozni a játékunkba - már ha szükség lesz rá. Most nem nagyon van Larsson- vagy Belletti-féle játékos, akit nyugodtan be lehetett hozni a gyengébben teljesítők helyére. Keita/Busquets (amelyik nem kezd) becserélése várható, de ezen kívűl valszeg csak időhúzó cserét hajt végre Pep...
4:3Campnou írta:Reméljük igazi futball csemege vár ránk, pazar játékkal, sok szép góllal és természetesen BARCA GYŐZELEMMEL!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(egy tipp: BAR 4 : 3 MU)
GO BARCA GO!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
értettem, hogy gondoltad a 3. legszebb estét, de kicsit kétértelműDona írta:menni fog emberek! Bízzunk a csapatban!Ők mindent meg fognak tenni annak érdekében,hogy 2009-ben ez legyen a 3. legszebb esténk!:)![]()
![]()
Adok neki egy Barca mezt,hogy végre rendes ruhája is legyenskadi írta:és mit csinál a haverod, ha mi nyerünk?mario18 írta:Hát én nagyon remélem,hogy megnyeri a BARCELONA.Nagyon megérdemelné ien idény után!!!
Bele se merek gondolni,hogy mi lesz,hogy ha nem nyer a Barca,mert van egy hülye fogadásom,miszerint ha ma kikapnak,akkor 1hétig Mu-s mezt+1 hétig Real mezt kell hordanom....és ezt nagyon nem akarom átélni![]()
![]()
Mindenkinek jo szurkolást és sok sok Barca golt kivánok![]()
és mit csinál a haverod, ha mi nyerünk?mario18 írta:Hát én nagyon remélem,hogy megnyeri a BARCELONA.Nagyon megérdemelné ien idény után!!!
Bele se merek gondolni,hogy mi lesz,hogy ha nem nyer a Barca,mert van egy hülye fogadásom,miszerint ha ma kikapnak,akkor 1hétig Mu-s mezt+1 hétig Real mezt kell hordanom....és ezt nagyon nem akarom átélni![]()
![]()
Mindenkinek jo szurkolást és sok sok Barca golt kivánok![]()
azért ez igy egy kicsit hamis. :/ szerintem nem lenne szép dolog ha ezt a Mut egy lapon emlegetnék EZZEL a reallal és a bayernel. mindenesetre én is bizok a srácokban de én akkor se omlok össze ha esetleg ma nem mi visszük ha a serleget persze marha csalodótt leszekViktorio írta:Sziasztok legyünk már egy kicsit optimisták 6-2 az annyira bejött a Reál Madrid ellen, a Bayern ellen 4-0, meg az idén hány meccsen rúgott akár a bajnokin vagy a BL-ben 4-nél több gólt a Barcelona az ellenfélnek.