Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kitfisto írta:Nekem semmi bajom.Azokkal a cigányokkal.De a zenéjüktől már falramászok.De van itt a szobámba egy hifi-torony és egy Greenday CD szal Problema Solved.
Kitfisto írta:Nem csak te vagy dühös.Nálunk fent kb. ilyen 200
méterre cigánylakodalom van.És ide behalatszik a hülye muzsikájuk.
De én felnyomtam a Greendayt szal nem hallatszik.Legszivesebbern odamennék hozzájuk egy géppisztollyal és egy szamurájkarddal.
![]()
Csak azt mondja meg nekem valaki, hogy az inter mi a túróért az első?????? Miféle logika alpján?A. Gábor írta:A kölni székhelyű, a labdarúgás történetével és statisztikáival foglakozó szervezet, az IFFHS nyilvánosságra hozta a legfrissebb klub-világranglistáját.
A magyar csapatokat csak azok a gárdák képviselik a rangsorban melyek indultak az előző szezonban a Bajnokok Ligájában vagy az UEFA-kupában. Így a bajnok Debrecen nélkül, csak a Ferencváros (70.), a Honvéd (270.) és az Újpest (288.) található a listán.
Az élmezőny:
1. Internazionale
2. Milan
3. CSZKA Moszkva
4. Manchester United
5. Bayern München
6. Newcastle Utd.
7. PSV Eindhoven
8. Arsenal
9. Auxerre
10. Juventus
Milyen lista az ilyen????
Ne is foglalkozz vele!Amikor az Arsenal 49 meccsig volt ceretlen akkor sem ő volt az első hanem a Real.Meg mikor a Barca volt veretlen nem tudom meddig(mikor másodikak lettünk 2 éve)akkor sem voltunk az első 10-ben.A mostani időkről nem is beszélve.Az Auxerre hol van hozzánk képest?Meg a Newcastle?Tavaly mejdnem kiestek.A CSZKA Moszkvának is csak ez az egy idénye volt jó mi meg már 2 éve ott vagyunk a z első 3-ban.Úgyhogy ennyit a ranglistárőlA. Gábor írta:A kölni székhelyű, a labdarúgás történetével és statisztikáival foglakozó szervezet, az IFFHS nyilvánosságra hozta a legfrissebb klub-világranglistáját.
A magyar csapatokat csak azok a gárdák képviselik a rangsorban melyek indultak az előző szezonban a Bajnokok Ligájában vagy az UEFA-kupában. Így a bajnok Debrecen nélkül, csak a Ferencváros (70.), a Honvéd (270.) és az Újpest (288.) található a listán.
Az élmezőny:
1. Internazionale
2. Milan
3. CSZKA Moszkva
4. Manchester United
5. Bayern München
6. Newcastle Utd.
7. PSV Eindhoven
8. Arsenal
9. Auxerre
10. Juventus
Milyen lista az ilyen????
Az ő esetében nem érünk semmit a bannal, jönne utánna az álnevekkel, és mondaná hogy ő mennyire nem ért egyet ezzel a Kitfistoval..Z. Iván írta:Kitfisto egyre közelebb vagy ahhoz, hogy egy hét bannolásban részesülj![]()
Öcsi! Kezdesz mindenkinek az idegeire menni! Jó lenne, ha visszafognád magad... Nem az a nagylegény, aki mindenhova beszól, fontoskodik, káromkodik! Lényeget írd! Nem kellenek fölösleges hozzzászólások!Kitfisto írta:Pedig ez off topic!
Kitfisto egyre közelebb vagy ahhoz, hogy egy hét bannolásban részesüljKitfisto írta:Na itt vagyok barátom!Beszélgessünk!