az igen.Charlie írta:Egyébként aki fagyűlölő az elítélendő dolog?
C.
HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
- Chris
- Capitá del Barça
Kitfisto írta:Nekem semmi bajom.Azokkal a cigányokkal.De a zenéjüktől már falramászok.De van itt a szobámba egy hifi-torony és egy Greenday CD szal Problema Solved.
másképp kellett volna foglamaznod. szvsz.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nekem semmi bajom.Azokkal a cigányokkal.De a zenéjüktől már falramászok.De van itt a szobámba egy hifi-torony és egy Greenday CD szal Problema Solved.
in to exile
- Chris
- Capitá del Barça
Kitfisto írta:Nem csak te vagy dühös.Nálunk fent kb. ilyen 200
méterre cigánylakodalom van.És ide behalatszik a hülye muzsikájuk.
De én felnyomtam a Greendayt szal nem hallatszik.Legszivesebbern odamennék hozzájuk egy géppisztollyal és egy szamurájkarddal.
![]()
antiszemita vagy

ez nem szép dolog.

-
Nem csak te vagy dühös.
Nálunk fent kb. ilyen 200
méterre cigánylakodalom van.
És ide behalatszik a hülye muzsikájuk.
De én felnyomtam a Greendayt szal nem hallatszik.Legszivesebbern odamennék hozzájuk egy géppisztollyal és egy szamurájkarddal.

méterre cigánylakodalom van.

in to exile
- Chris
- Capitá del Barça
KIB....TT Ideges Vagyok
a kábeltévénken nem most sz.rt be a sport2, persze a hibabejelentőn csak üzenetrögzítőre lehet beszélni
Fel tudnék robbani.
most nem tudom megnézni a holnapi meccset, ha csak valami csoda nem történik a rendszerrel.

a kábeltévénken nem most sz.rt be a sport2, persze a hibabejelentőn csak üzenetrögzítőre lehet beszélni

Fel tudnék robbani.
most nem tudom megnézni a holnapi meccset, ha csak valami csoda nem történik a rendszerrel.

Azért, hogy valahol ők is lehessen elsők
Egyébként a legnagyobb játékostemető

Egyébként a legnagyobb játékostemető

-
- Entrenador del Barça
Csak azt mondja meg nekem valaki, hogy az inter mi a túróért az első?????? Miféle logika alpján?A. Gábor írta:A kölni székhelyű, a labdarúgás történetével és statisztikáival foglakozó szervezet, az IFFHS nyilvánosságra hozta a legfrissebb klub-világranglistáját.
A magyar csapatokat csak azok a gárdák képviselik a rangsorban melyek indultak az előző szezonban a Bajnokok Ligájában vagy az UEFA-kupában. Így a bajnok Debrecen nélkül, csak a Ferencváros (70.), a Honvéd (270.) és az Újpest (288.) található a listán.
Az élmezőny:
1. Internazionale
2. Milan
3. CSZKA Moszkva
4. Manchester United
5. Bayern München
6. Newcastle Utd.
7. PSV Eindhoven
8. Arsenal
9. Auxerre
10. Juventus
Milyen lista az ilyen????
VISCA EL BARCA!
- Mihu
- Director del Fútbol
Ne is foglalkozz vele!Amikor az Arsenal 49 meccsig volt ceretlen akkor sem ő volt az első hanem a Real.Meg mikor a Barca volt veretlen nem tudom meddig(mikor másodikak lettünk 2 éve)akkor sem voltunk az első 10-ben.A mostani időkről nem is beszélve.Az Auxerre hol van hozzánk képest?Meg a Newcastle?Tavaly mejdnem kiestek.A CSZKA Moszkvának is csak ez az egy idénye volt jó mi meg már 2 éve ott vagyunk a z első 3-ban.Úgyhogy ennyit a ranglistárőlA. Gábor írta:A kölni székhelyű, a labdarúgás történetével és statisztikáival foglakozó szervezet, az IFFHS nyilvánosságra hozta a legfrissebb klub-világranglistáját.
A magyar csapatokat csak azok a gárdák képviselik a rangsorban melyek indultak az előző szezonban a Bajnokok Ligájában vagy az UEFA-kupában. Így a bajnok Debrecen nélkül, csak a Ferencváros (70.), a Honvéd (270.) és az Újpest (288.) található a listán.
Az élmezőny:
1. Internazionale
2. Milan
3. CSZKA Moszkva
4. Manchester United
5. Bayern München
6. Newcastle Utd.
7. PSV Eindhoven
8. Arsenal
9. Auxerre
10. Juventus

- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Na, engem is régen láthattatok errefelé...
Kaptam egy olyan vírust, amit a legfrissebb NAV2005 nem ismert fel, + volt még 1 fajta víruskereső
Szépen tönkrement a felhasználói profilom, utána meg az internet elérésem.
Most már sikerült megcsinálni és vettünk bele egy DVD írót, úgyhogy most happy vagyok, és majd fordítok is + készül Eto'o életrajza is
So, I'm Back!
Kaptam egy olyan vírust, amit a legfrissebb NAV2005 nem ismert fel, + volt még 1 fajta víruskereső

So, I'm Back!

-
- Capitá del Barça
A kölni székhelyű, a labdarúgás történetével és statisztikáival foglakozó szervezet, az IFFHS nyilvánosságra hozta a legfrissebb klub-világranglistáját.
Az élmezőny:
1. Internazionale
2. Milan
3. CSZKA Moszkva
4. Manchester United
5. Bayern München
6. Newcastle Utd.
7. PSV Eindhoven
8. Arsenal
9. Auxerre
10. Juventus
Az élmezőny:
1. Internazionale
2. Milan
3. CSZKA Moszkva
4. Manchester United
5. Bayern München
6. Newcastle Utd.
7. PSV Eindhoven
8. Arsenal
9. Auxerre
10. Juventus

Ip alapján bárkit el lehet meszelni... De szerintem nem direkt csinálja, ilyen az alaptermészete. Ezek a mai fiatalok...

Az ő esetében nem érünk semmit a bannal, jönne utánna az álnevekkel, és mondaná hogy ő mennyire nem ért egyet ezzel a Kitfistoval..Z. Iván írta:Kitfisto egyre közelebb vagy ahhoz, hogy egy hét bannolásban részesülj![]()
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Öcsi! Kezdesz mindenkinek az idegeire menni! Jó lenne, ha visszafognád magad... Nem az a nagylegény, aki mindenhova beszól, fontoskodik, káromkodik! Lényeget írd! Nem kellenek fölösleges hozzzászólások!Kitfisto írta:Pedig ez off topic!

Ez a fórum maradjon tiszta kedves "Figo10" 2, mert lassan az leszel....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
Pedig ez off topic!
in to exile
-
Na barátom!Most csak ide írj semmiján más topicba!
Elmondom mik a teendök most neked!
1.Elolvasod a moderálás fömenüt
2.Ilyen teve,csaj dolgokról csak ebben a topicban beszélgetünk
3.Nem nyitsz topicocat!
4.Ha ezeket megcsináltuk a Barcáról bárhol lehet beszélni az Arsenalról meg ilyen csaj stb. csak itt beszélgetünk!
Elmondom mik a teendök most neked!
1.Elolvasod a moderálás fömenüt
2.Ilyen teve,csaj dolgokról csak ebben a topicban beszélgetünk
3.Nem nyitsz topicocat!
4.Ha ezeket megcsináltuk a Barcáról bárhol lehet beszélni az Arsenalról meg ilyen csaj stb. csak itt beszélgetünk!
in to exile
Kitfisto egyre közelebb vagy ahhoz, hogy egy hét bannolásban részesüljKitfisto írta:Na itt vagyok barátom!Beszélgessünk!

-
Na itt vagyok barátom!Beszélgessünk!
in to exile