Varga Tamás írta:És mi alapján gyűjtötted ki? Mert pár tucatnyi, vagy pár száz hsz keletkezett ilyen témában? Talán megnézted az avatarokat? A név nélküli idézés pedig...Voltunk jó sokan, akik szkeptikusak voltunk Vele, a kinevezésével kapcsolatban. Nem volt hozzá jogunk? Nem gondolhattuk tavaly májusban azt, amit?
Jó lenne, ha eldöntenéd végre, hogy akkor most átugrod a hszeimet, vagy sem. Nem tudom miért találsz már meg ismét.
Mi alapján gyűjtöm? - Van egy "Ordas fasságok" nevű mappám, oda mentem őket...
Állítod, hogy nincs üldözési mániád, viszont most is egyből magadra vetted. Az az avator dolog kicsit kezd átmenni szánalomba.
De ne félj Tamás, nem az lett volna a lényeg, hogy leírom, hogy szerintem akkor is felesleges volt a barokkos túlzásod, és az örökös pesszimizmusod.
Csupán olyan dolgokkal szerettem volna mosolyt csalni az arcotokra, mint "Pep 263 meccs alatt hat gólt lőtt, milyen támadófoci lesz itt?", és erre minden sorozatban zsákszámra lőjjük a gólokat, rekordokat döntünk.
Nem az lett volna a cél, hogy néhány szkeptikus drukkernek az orra alá dörgöljem a dolgokat, sajnálom, hogy még mindig nem tetted túl magad a dolgon, holott múltkor az mondtad, szeretnéd kerülni a konfliktusokat.
Mert jelenleg ott tartunk, hogy én azt írtam, összeszedtem pár gyöngyszemet, Te erre egyből a "Voltunk jó sokan, akik szkeptikusak voltunk Vele, a kinevezésével kapcsolatban. Nem volt hozzá jogunk? Nem gondolhattuk tavaly májusban azt, amit?" mondattal zártál.
Ezután eldöntheti mindeki, hogy akkor most ki keresi állandóan azt, hogy beleköthessen a másikba.