Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy Barcásnak nem is!!!Ronal.10 írta:tegnapi nap haverokkal jól sikerült. Kocsmából haza 6 an ugráltunk és skandáltuk a Campeone Campeone olé olé ooléé![]()
Aztán nagy vonat állomáson megtaláltuk a mikrofont és a hangosbemondoba egyik haverral elkezdtük énekelni ugyan azt. Egész állomás zengetIlyet nem szabad csinálni szal pppssszzzt
![]()
![]()
Kétféle duplázós?Perrero írta:06ban is volt 2 féle
Lehet többféle variáció is. És ami a hivatalos store-ból rendelhető, az a biztosabb.Sanama írta:Barca99!
Ünneplés alatt most más színű póló van rajtuk,szerintem az lesz az.
Az sötétkék,hátul a keret elől meg a bajnoki felirat.
Nagy az Isten állatkertje és mindenhol vannak kiállítási "tárgyai"...lui1698 írta:Sajnos nem maradhatott el ez a csoda sem áldozatok nélkül:
http://rtlhirek.hu/cikk/265742
Köszönöm! És nem haragszom, jó a kedvem, mérhetetlenül boldog vagyok. 23 éve szurkolok ennek a nagyszerű CSAPATNAK, de ilyen nagyszerű idénnyel még nem ajándékoztak meg! Számomra csak ez számít, semmi más!barca99 írta:Jó lenne, ha eldöntenéd végre, hogy akkor most átugrod a hszeimet, vagy sem. Nem tudom miért találsz már meg ismét.Varga Tamás írta:És mi alapján gyűjtötted ki? Mert pár tucatnyi, vagy pár száz hsz keletkezett ilyen témában? Talán megnézted az avatarokat? A név nélküli idézés pedig...Voltunk jó sokan, akik szkeptikusak voltunk Vele, a kinevezésével kapcsolatban. Nem volt hozzá jogunk? Nem gondolhattuk tavaly májusban azt, amit?
Mi alapján gyűjtöm? - Van egy "Ordas fasságok" nevű mappám, oda mentem őket...![]()
Állítod, hogy nincs üldözési mániád, viszont most is egyből magadra vetted. Az az avator dolog kicsit kezd átmenni szánalomba.
De ne félj Tamás, nem az lett volna a lényeg, hogy leírom, hogy szerintem akkor is felesleges volt a barokkos túlzásod, és az örökös pesszimizmusod.![]()
Csupán olyan dolgokkal szerettem volna mosolyt csalni az arcotokra, mint "Pep 263 meccs alatt hat gólt lőtt, milyen támadófoci lesz itt?", és erre minden sorozatban zsákszámra lőjjük a gólokat, rekordokat döntünk.
Nem az lett volna a cél, hogy néhány szkeptikus drukkernek az orra alá dörgöljem a dolgokat, sajnálom, hogy még mindig nem tetted túl magad a dolgon, holott múltkor az mondtad, szeretnéd kerülni a konfliktusokat.
Mert jelenleg ott tartunk, hogy én azt írtam, összeszedtem pár gyöngyszemet, Te erre egyből a "Voltunk jó sokan, akik szkeptikusak voltunk Vele, a kinevezésével kapcsolatban. Nem volt hozzá jogunk? Nem gondolhattuk tavaly májusban azt, amit?" mondattal zártál.
Ezután eldöntheti mindeki, hogy akkor most ki keresi állandóan azt, hogy beleköthessen a másikba.
Jó lenne, ha eldöntenéd végre, hogy akkor most átugrod a hszeimet, vagy sem. Nem tudom miért találsz már meg ismét.Varga Tamás írta:És mi alapján gyűjtötted ki? Mert pár tucatnyi, vagy pár száz hsz keletkezett ilyen témában? Talán megnézted az avatarokat? A név nélküli idézés pedig...Voltunk jó sokan, akik szkeptikusak voltunk Vele, a kinevezésével kapcsolatban. Nem volt hozzá jogunk? Nem gondolhattuk tavaly májusban azt, amit?
Én pedig megengedem magamnak a válaszadás jogát! Remélhetőleg, nem kerül vágólapra, az nem lenne túl demokratikus. Az pedig inkorrekt, ha meg akarod vonni tőlem a válasz, a reagálás jogát.Bányász írta:Most szentségtörő leszek de....tegnap Eto'o gólja után Te voltál az első aki ment Eto'o topikjába odadörgölni bizonyos dolgokat bizonyos emberek orra alá.És hiába mondod,h az más mert ugyan az a két dolog.Vagy akkor nem együtt kellett volna örülni stb?Varga Tamás írta:Abban egyetértek Gekkodan Barátommal, hogy most nem ennek van itt az ideje, de megakadályozni nem tudom..
Ez kicsit zavaró.Még így a nagy öröm közepette is.Nem kell reagálni rá mert ünnep van és nem erről kell,h szóljanak ezek a napok.Csak megengedtem egy megjegyzést magamnak.
További szép napot és kellemes ünneplést mindenkinek!
Most szentségtörő leszek de....tegnap Eto'o gólja után Te voltál az első aki ment Eto'o topikjába odadörgölni bizonyos dolgokat bizonyos emberek orra alá.És hiába mondod,h az más mert ugyan az a két dolog.Vagy akkor nem együtt kellett volna örülni stb?Varga Tamás írta:Abban egyetértek Gekkodan Barátommal, hogy most nem ennek van itt az ideje, de megakadályozni nem tudom..
Szerintem pedig lesz.Sanama írta:Nem lehet tudni valami információt arról,hogy a triplázás miatt készül-e póló,mint 05/06os Liga-Bl gyözelemkor volt?
Gondolok itt arr a póléóra,aminek az elején:
Més Que un Club
05/06
Lga+cl
Hátul pedig a keret névsora volt felírva
Kék alapon zöld feliratos póló,talán rémlik valakinek.
Szóval, idén nem készül ilyen,mert 06ban már a reptéren ez volt a srácokon azt hiszem.