Én is maximálisan egyetértek veletek. Nem emlékszem a srácra, de nem rossz ajánlólevél h stabil kezdő volt a csapatában. Ráadásul katalán és valószínűleg egy álma válna valóra h játszhasson a Barcában! most el lehet képzelni h kb milyen elánnal fog menni a meccseken... A lényeg h ha Pep és Txiki elég jónak tartja, akkor azt hiszem le kell igazolni! Ők jobban tudják kivel kell erősíteni. Én egyetértek velük, és bízom a döntéseikben. Ja és most nézem h az Almería 11. lett, ami nem rossz mivel nemrég kerültek fel... Jöhet a srác!danko94 írta:Én is így gondolom, olyan lehet ő mint Sylvinho. Amikor Alves egészséges, nem fog játszani, de nm lázadozik, hanem kussban ül a padon, amikor meg játszani kell (kupában stb) akk pedig teszi a dolgát.(azt nm mondom h világklasszis módon, mert nm ismerem a játékost, de Sylv esetében tudjuk, hogy amikor pályán van mire képes. lásd BL döntő)albicelesteX írta:Arra a jobb bekk posztra cserének szerintem is tökéletes!Biztos vannak még akik szóba jöhetnének, de amiket Asys is leírt dolgok szerintem pont megfelelővé teszik!Nem vita tárgya ha jön padra jön ennyi!Ha Alves így játszik ahogy az idén meg elkerülik a sérülések sok felelősség nem fog rá hárulni!

Ja és még annyi h sztem Hleb mehet... Nagyon jó játékosnak tartom, de látva az utolsó meccseit hááát.