Én azt mondom,hogy nem kell világsztárokat igazolni,maximum 1et. Inkább meg kell tartani a mostaniakat.
Kapusposzton Valdes tökéletes Number one. Néha hibázik,de melyik kapus nem ? Cech is helyezkedett idén jópárszor rosszul meg Casillas is. Jorquera-t el kell küldeni, Pinto tökéletes cserekapus (csk

).
Védők tekintetében kell Alvesnek egy csere,aki éppenséggel Bruno is lehet, nem nagy név az igaz,de nem is alapembernek fog idejönni. Középre szerintem bőven elég Piqué,Puyol,Márquez,Cáceres- mindenképp megér az érte adott 17 millió még egy évet... - és végül ott van Milito,aki szerintem már nem fog túl sokat játszani sajnos

úgyhogy,ha visszahozzuk Henrique-t nem fog ártani. Balszélen Abidal, Sylvinho kettős szerintem elég jó,főleg,hogy esetleg Puyol is tudna ott játszani, ha meg a brazil elmegy vagy visszavonul,akkor kellene csak oda valaki. Esetleg Lahm, ő kezdőnek is jó lenne és meglenne az egészséges versenyhelyzet is.
Középpályán a Xavi,Iniesta,Toure 3as alap,Busquets és Keita is biztos maradnak és V. Sánchez sem hiszem,hogy még elmenne. Én Hlebnek még adnék egy évet kicsit több játéklehetőséggel. Gudjohnsen viszont biztos elmegy ,szal egy középpályás fog kelleni,lehetőleg vkp ,mert egy hónapig csak Busquets marad arra a posztra, és akkor a sérülésekkel ekkor még nem is számoltam. én pl. Downing ( mivel a Boro kiesett a PL-ből) vagy Engelaar vagy Coloccini leigazolásával elégedett lennék. Persze jobb lenne egy Xabi Alonso vagy Marcos Senna,de Toure mellett ők normál esetben padozhatnának.
A csatársorba az Henry-Eto'o-Messi kezdő alap, kiegészítőemberek meg Bojan meg Pedro, vész esetén Iniesta vagy Hleb. Az utóbbi kettő viszont a nem vérbeli csatárok. Ezért lenne indokolt egy szélső csatár igazolása. Silva/Ribery/Robinho/Agüero -lehet válogatni,kinek melyik tetszik a legreálisabbnak Silva-t látnám. Ha Eto'o-t megtartjuk nem lesz gond, ANK idején Henry esetleg Bojan egy hónapig pótolni tudják, Ibra-t meg szépen el lehet felejteni ( remélem a vezetők is ezt teszik). Ennyi lenne.