Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Többen visszamondták közülük.Roniee21 írta:A régebbi jelentkezők közül senki nem akar jönni?![]()
Akik még a 18 fős verzióban jelentkeztek.!????
Még úgymond a szervezés elején elég jó kérdésekkel jöttök,de ennyi baj legyen.robertfcb írta:Én azt szeretném megkérdezni, hogy kb melyik napszakban indulnánk és honnan? Előre is köszi a választ!
Hát szerintem folyamatosan kellene menni,persze rövidebb-hosszabb pihenővel.Ezért kellene a több sofőr hogy váltani tudják egymást,az út ha minden jól halad 2 nap.szergoka írta:Köszi az infót. És még azt szeretném kérdezni, h maga a buszos út, hogy nézne ki?pety27 írta:Persze be0nne van,18.án Gamper-kupa, 22.én szuperkupa.szergoka írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ebben az útban benne van a szuperkupa meccs is? Ugyanis erősen fontolgatom, hogy menjek-e.
-Folymatosan, éjszaka is mennénk-e, vagy lenne egy pár órás pihenő közben, az alvás miatt?
-Illetve az út mennyi idő alatt tudható le kb? 20-30 óra között?
Egyébként a vezetést tudnám vállalni, ha megyek.
Ha hétvégén választ adok az elég-e abban az esetben is ha meglenne addig a 9 fő?
Köszi az infót. És még azt szeretném kérdezni, h maga a buszos út, hogy nézne ki?pety27 írta:Persze be0nne van,18.án Gamper-kupa, 22.én szuperkupa.szergoka írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ebben az útban benne van a szuperkupa meccs is? Ugyanis erősen fontolgatom, hogy menjek-e.
Hú hát erről én tényleg nem tudok még mondani semmit,mármint a pontos útvonalról,az árról annyit hogy ahogy számoltam ,ebbe már benne vannak a belépők is .De minimálisat még ez is változhat.aky01 írta: De ebben az árban a belépők, nincsenek benne,ugye?
Korábbiakra visszautalva.szíves-örömest résztvennék a talikon,de nem pest közelében lakom!És azthiszem lesz időnk megismerni egymást az utazás alatt,én legalábbis nem zárkózok el senki elől sem!
Nekem még annyi lenne,hogy M1 v. M7-sen mennénk mert én akkor ott szálnék fel,majd légyszíves jelezzetek ha tudjátok!
Végszükség esetén a vezetésbe is besegítek,igaz igen nagy felelősség!!!
Persze benne van,18.án Gamper-kupa, 22.én szuperkupa.szergoka írta:Sziasztok!