Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elsőnek legyen meg a 9 fő,utána beszélünk erről...nem tudom pontosan mennyit,de ugy kellene hogy az utazás árát kb előlegnek..mert a buszt ugye bár meg kell rendelni.Ronal.10 írta:elöleget mikorra kéne adni? és kb mennyit? me most kapásból nincs 120-am. De aug.-ra lesz
Dehogy baj,akárki aki itt van a fórumon és figyelemmel követi az eseményeket,JELENTKEZHET!!Ronal.10 írta:eurobarca találkozon nem vettem részt soha. Utazó keretböl 1 embert ismerek. Ez nem gond?
Ivánnál gond volt...
Nem halott még az...még összejöhet a 9 fős megoldás.Krojf írta:Hát nagyon sajnálom gyerekek!
Ezentúl én leszek a H. Ö. G., vagyis a Halott Ötlet Gazdája.
Vérzik a szívem...
K.
Azt azért remélem tudod,h ez nem így megy...Ronal.10 írta:Hát ha ezen mulik h nem ismerjük egymást. Istenem. Megvan a névsor. Augusztusig találkozhatunk szinte midnen hétvégén, vhol pesten.
Én soha nem voltam eurobarca találkozon mert soha nem olvasgattam azt a topicot. (elment a kedvem az utazástól)
Szia. Igen, a helyszínen meg lehet venni a jegyet. Kisebb sort ki kell állni, de nem vészes egyáltalán.prixy írta:Segítséget szeretnék kérni valakitől, aki már járt Barcelonában a Nou Camp múzeumban! A párommal Spanyolországban fogunk nyaralni és szeretnénk elmenni a stadionba egy stadion túrára.Fogunkj egyet kapni a helyszínen, vagy meg kell venni napokkal/hónapokkal a tervezett út előtt? Köszönöm a segítséget!
Fogtok jegyet kapni, különböző túratípusokra különböző árban, helyszínen azonnal.prixy írta:Segítséget szeretnék kérni valakitől, aki már járt Barcelonában a Nou Camp múzeumban! A párommal Spanyolországban fogunk nyaralni és szeretnénk elmenni a stadionba egy stadion túrára.Fogunkj egyet kapni a helyszínen, vagy meg kell venni napokkal/hónapokkal a tervezett út előtt? Köszönöm a segítséget!
Mindenbe van kockázat,ezt vállalni kell.Nem csak az utazást kellene kiírni szerintem, hanem hogy 6 hely van még!Az első 6 jelentkező jöhet.Ennyi.lionelmessi19 írta:Nem akarjuk főoldalon hirdetni, mert akkor nem két-három, hanem 30-40 jelentkező lenne, bár lehet hogy így bl győzelem után 100as nagyságrend is lehetne. Másrészt teljesen ismeretlen emberek.
És melózni sose melózik feleslegesen az ember.![]()
Pláne hogy leírtam egyszer, ha ez nem jön össze, kicsit később lesz másik.