Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
JójóBányász írta:Máskor fogalmazz kicsit finomabban...Mihu írta:Pep első nagyon nagyon rossz döntése
Ez meg...sokak szerint Pepet kinevezni is butaság volt...ahhoz képest...
Most meg már az előtt kritizálják sokan a döntését,h bármi történt volna.
Én se szeretem Zlatant.Sokkal jobban örülnék ha Eto'o maradna a csatárunk.De egy ilyen idény után bízok annyira Pepben,h ne kérdőjelezzem meg a döntéseinek a helyességét(pláne úgy,h még nem történt semmi).
Azt hiszem bebizonyította,h tudja mit csinál és ha neki Zlatan kell Eto'o helyére akkor ha egy kicsit fájó szívvel is de azt mondom jöjjön Zlatan.
Persze mindenki máshogy éli ezt meg...de tényleg fogalmazz kicsit finomabban máskor ha kérhetem.
Alapjában véve egyetértek a hozzászólással,a csapatnak kell szurkolni és nem 1-1 játékosnak. Annyiban viszont megkérdőjelezném a dolgot,hogy :novaksandor írta:Évek óta csendes szemlélőként olvasom az Eurobarca-t. Lassan 20 éve Barca szurkoló vagyok.
Néhány embernek a reakcióját, nem nagyon értem. Ha valaki igazi Barca szurkoló, az akkor is az marad, ha mondjuk C.Ronaldót igazolnánk.
Én is nagyon szeretem Eto'o-t, de ha megy az egy olyan megfontolt döntés eredménye, melyet olyan hozzáértő emberek hoztak meg, akik tudják, hogy mit miért csinálnak.
Ha Ibrahimovic jön, az még nagyon jól is elsülhet. Ha csak a focit nézzük, mint szempontot, véleményem szerint Ibra valamivel jobban teljesít, jobban értékesíti a helyzeteket, stb. (Ez még jól jöhet.)
Ha emberileg nézzük, akkor valóban eléggé kifogásolható a srác.
De gondoljunk bele. Azért jön a Barca-ba (ha jön), hogy címeket nyerjen.
Ha valóban címeket fogunk nyerni jövőre is, akkor csak úgy érezheti magáénak a sikert, ha oszlopos tagja a csapatnak. Igazi tagja csak úgy lehet, és sok játéklehetőséget is csak úgy kaphat, ha beáll a sorba, és végzi a dolgát.
Az meg, hogy az Interben megtehette azt meccseken amit csinált (a közönséggel, csapattársakkal), az csak azért lehetett, mert elnézték neki, tudta, hogy megteheti, mert neki játszania kellett, ha eredményt is akartak. Na mármost, ha itt egy keménykezű edző keze alatt (márpedig az elmúlt szezon azt mutatja, hogy Pep az) ezeket megcsinálja, akkor se játszani nem fog, se a szurkolók nem fogják szeretni. Nem hinném, hogy ezért fogadna el kevesebb fizetést, hogy magára haragítson mindenkit, és ne játsszon.
Azt meg, ha Eto'o elmegy, azt el kell fogadnunk. A Barca attól még Barca marad. És ha jövőre is a középpályások ennyire jól szolgálják ki a támadókat, mint ebben az évben, akkor meg (szinte) bármelyik klasszis csatár tud 30 gól/szezon körüli teljesítményt nyújtani.
Ennyin múlik igen.Ha szépen beáll a sorba, mint Henry, akkor határ a csillagos ég.A nyilatkozata, alapján nem hiszem, h azért lenne nyugodt mert marad Milánóban.LG írta:Sztem ha jönne Ibra, akkor nagyon sok fog múlni a mentalitásán. Mert ha beáll a sorba, keményen fog dolgozni, átveszi a Barca mentalitást, akkor nem lesz gond, akkor nagyon nagy hasznunkra válik. De ha flegmáskodni fog, és nem teszi oda magát rendesen, akkor baj van...
Tán ezért??atek írta:értetlenül állok sok ember reakciója előtt, ha valaki Eto'o drukker akkor ne nevezze magát Barca drukkernek ez két különböző dolog. Hogy lehet kiakadni azon, hogy ennyi év után a vérfrissítés szellemében távozik egy játékosunk, igen alap ember, DE!!! kvalitásaiban akárhogy is nézzük Ibra túlmútat, ezt el kell fogadni...Továbbra is hangsúlyozom az én gondom az, hogy miért kell ráfizetni még a kamerunira, ez így nekem nem tuti:)
Elhiszem hogy sokan el vannak keseredve és én sem vagyok oda Ibráért és jobban örülnék ha maradna Eto. Viszont nem értem miért féltik többen a klubbot. Eto is kezelhetetlen volt egy időben és pont Pep ne tudná gatyába rázni? Majd megtanulja az Ibra hogy a foci miről is szól. A klub hű fog maradni a filozófiájához és egy ilyen "új arc" nem rombolhat le semmit!!!Ilúvatar írta:minden szavaddal egyetértek... teljesmértékben.Mihu írta:Na hát nagyon gratulálok Pepnek, Txikinek és Laporta-nak![]()
Az számomra teljességgel elfogadhatatlan, hogy mi a büdös francért nem lehet megadni Eto'o-nak azt a rohadt 10-11 milliós fizetést. Nem hinném hogy ettől sokkal többet kérne. Ehelyett idehozzuk ezt a parasztot, aki egyáltalán nem illik bele a klub stílusába, majd jól megbomlasztja a csapategységet mert nem ő lesz a sztár hanem Messi meg Iniesta meg Xavi......hát köszönöm én ebből a bukó f.szból nem kérekHihetetlen hogy eladják Eto'o-t
Gyönyörűen búcsúzik a Laporta-éra
![]()
Pep első nagyon nagyon rossz döntése
De egy picit eltér most az amit írok:
Semmi sem tart örökké. Jönnek, mennek a játékosok. Eto'o éppen most szedi a sátorfáját, és lelécel. Ez eddig rendben van, köszönjük a gólokat amit lőttél eddig, stbstb. DE! Azt már teljesen elfogadhatatlan, hogy egy faparaszt, hegyipásztor jön ide, gyökér-címerrel fog barcamezbe bújni. Ez, ez már teljesen összedönti azt a Barcát, amit ismerünk jelenleg. Új Barca fog születni. Élen egy gyökérrel.
Köszönjük szépen, csak így tovább... Esetleg Barcának nem kell Materazzi?
minden szavaddal egyetértek... teljesmértékben.Mihu írta:Na hát nagyon gratulálok Pepnek, Txikinek és Laporta-nak![]()
Az számomra teljességgel elfogadhatatlan, hogy mi a büdös francért nem lehet megadni Eto'o-nak azt a rohadt 10-11 milliós fizetést. Nem hinném hogy ettől sokkal többet kérne. Ehelyett idehozzuk ezt a parasztot, aki egyáltalán nem illik bele a klub stílusába, majd jól megbomlasztja a csapategységet mert nem ő lesz a sztár hanem Messi meg Iniesta meg Xavi......hát köszönöm én ebből a bukó f.szból nem kérekHihetetlen hogy eladják Eto'o-t
Gyönyörűen búcsúzik a Laporta-éra
![]()
Pep első nagyon nagyon rossz döntése
Majd HA itt lesz és nem tudja azt a szintet hozni mint Eto'o(amit nem tudok elképzelni) akkor lehet kétségbe vonni a döntését.Mihu írta: Pep első nagyon nagyon rossz döntése
Máskor fogalmazz kicsit finomabban...Mihu írta:Pep első nagyon nagyon rossz döntése
Vágom,h a kollega miért írta ezeket a dolgokat,és én csak irónikus,vicces (?) formában próbáltam tudatni,h NÁLAM ezek mennyire komoly indokok.gergo9 írta:Félreérted.......miihii írta: ...
Nem szidás,kritika volt ez hanem csak tények amelyek teljesen igazak is. És hogy talán a szurkolók emiatt nem szeretik annyira meg ugye a tavalyi ügye is de végülis ez is benne van amit írt.
Én is fejtegettem már, h van logika az eladásában, meg hogy kulcspozícióban is kell néha váltani. De azt továbbra sem értem, miért Ibrát akarják a helyére. Ha van valaki, aki nagy eséllyel még Eto'onál is jobban illene a csapatba, az Villa - sztem ezzel sokan egyetértenek. (Tudom, állítólag már a Reálé, meglátjuk)Bestbarca írta:... Én szeretem Eto'o-t, örülnék ha maradna, de nem biztos, hogy a jelen helyzetben a szívekre hallgatva járna legjobban a klub!
Hogy őszinte legyek, nem győztél meg. Amikor több 10000 emberről van szó egy katalán lapban (bár lehet, hogy csak a Sport katalán), és a szavazatok közel 75 százaléka elmegy a tapló svédre, amikor itt egy gólgép, én ezt nem intézném el azzal, hogy sok a divatszurkoló.BlauGranaGroc írta:Egyedül Pep az aki eladná -Laporta megtartaná, állítólag-, de ő Yayahoz sem ragaszkodik. Miért? Nemtom, lehet nem ép elméjű.
Sok az ostoba divatszurkoló és gond van az értékrendekkel.