2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Színvonalas oldal, ha már Tonit is megemlítikTim írta:Még egy sasszé a Ribery keringőben
Előszerződés Riberyvel 60 millióról indulnak az új tárgyalások.
Véleményem szerint Ibra masszívabb játékos, jobban fejel, jobban lő távolról, viszont Eto'o teljes mértékben belepasszolt a Barcaba. Járt utat járatlanért elhagyni nem szabad. Kényszerről van itt szó, szerintem.Tim írta: U.I:Ha még egy Ibra-Samu összehasonlítást kell olvasnom nem tudom mit csinálok..
Majdnem leestem a székről a röhögéstőlmiihii írta: Mindennapos téma Ribéry,akkor miért nem igazoljuk már le?
A malacvírus is mindennapos téma!Gyorsan kapjuk is el,nem?![]()
Azért remélem semmi komolyabb kárt nem fogsz tenni magadban,ha esetleg még igazol párat a reál (márpedig fog),már most naon meg vagy rémülvebarca6 írta:a Real már két leigazolásnál tart és ezek kozul mindketto nem akármilyen focista(cr7 és kaká).basszus ha nem igazolunk senkit akkor elveszunk.
Rybéry minden napos téma akkor miért nem igazoljuk már le!![]()
![]()
Ibra nem ide való de Ryberyvel gyorsan kezdeni kéne már valamit
ha jól fog játszani,akkor majd azok,akik nem utálják zsigerböl,majd mondják,hogy megmondtákTdavid írta:Sokan szidjátok Ibrahimovic-ot, de mi lenne ha belegondolnátok h lehet jövőre Barca mezbe fog játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De még bele kéne számolni a játékos fizetését. Pl. Kakanál 6 évre az megintcsak kb. annyira kijön, mint az ára.Egy angol ujság irta azt, hogy Kaka az elsö év végére 75 millio euros bevételt hoz a real számára...mezek-ajándéktárgyak-reklámainak bizonyos %-a...ez igaz lehet cr7re is...
Amikor mi megvettük R10et, ne mondja senki hogy nem jött vissza az ára a mezekböl és az ajándéktárgyakból bizonyos idön belül...
Ez tényleg valami vicc lehet... legalábbis remélemnoname írta:Valdes ügynöke nagyon nem akarja h Valdes maradjon.
Eszerint Valdes ügynőke legelőször majdnem annyit kért, mint amennyit Messi keres. Ez vmi vicc??? Ajánlom h Victor alaposan leteremtse az idióta ügynőkét, mert ha azon múlik, 10 milláért simán meg tudnánk venni Diego Lopezt, aki van olyan jó mint az "isteni" Valdes.
Tejószagúatyaúristen!noname írta:Valdes ügynöke nagyon nem akarja h Valdes maradjon.
A mundon egy hosszabb cikk Valdesről
Ibra remélem nem jön, de ezt már kifejtettem sokszor, ha kicsit szerényeb lenne, meg normálisabb, akkor jöhetnem de így nem.blaugrana15 írta:Nálam Gudjohnsen és Hleb is a távozók között van!
- A Silva, Xavi, Ini triót lehet rotálni a középpályán, mögöttük pedig vagy Yaya vagy Sergi.
- Ini tud játszani Henry helyén is, tehát elöl is lehet rotálni
- HA Ribéry jön, akkor ő tud játszani a bal oldalon és a jobb oldalon is.
- Henry pedig vagy bal oldal vagy középen. Ha középen játszik, akkor biztos gólerősebb lenne.
A középpályára fontos lenne Silva érkezése, mert akkor mind a középpályán, mind a támadosorban több lenne a választási lehetőség.
És ugyan Ibra érkezésére nagy az esély, én mégis inkább Eto'ót látnám szívesebben jövőre is, mint középcsatár.
az biztos! mit kell már itt csinálni a feszkót? maradjon, de egy korrekt fizuért. vagy jöjjön diego, vagy ASENJOnoname írta:Valdes ügynöke nagyon nem akarja h Valdes maradjon.
A mundon egy hosszabb cikk Valdesről
Eszerint Valdes ügynőke legelőször majdnem annyit kért, mint amennyit Messi keres. Ez vmi vicc??? Ajánlom h Victor alaposan leteremtse az idióta ügynőkét, mert ha azon múlik, 10 milláért simán meg tudnánk venni Diego Lopezt, aki van olyan jó mint az "isteni" Valdes.