Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.12. 18:12:13

Szerintem Ibra ... ezzel szemben Eto'o... :lol:

Jövőhéten itt is fel fognak pörögni az események, elvégre nem lesz semmi (illetve dehogynem, a Konf. Kupa, bár ha jól tudom elsődlegesen nincs se spanyol, se olasz se brazil válogatott célpontunk).

Ibra tudja hol folytatja, gondolom nem aug. 31-ig titkolja/ják, Ribéry két hete lejár, és az eddigi Laporta-tendencia bennem úgy maradt meg, hogy amint lehetett lezavartuk gyorsan az igazolásokat, hogy aztán az egész keret együtt készülhessen. :)
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.12. 18:11:45

Tim írta:Még egy sasszé a Ribery keringőben
Előszerződés Riberyvel 60 millióról indulnak az új tárgyalások.
Színvonalas oldal, ha már Tonit is megemlítik :)

Szerintem úgy ahogy van el lehet felejteni a franciát. Ennyi pénzt teljesen felesleges áldozni, ráadásul most a jó öreg goal.com szerint Pep 40-nél többet nem tart racionálisnak, a francia meg ha megy, madridba menne.

Mondjuk kb mind2 oldal hemzseg az igazságtartalomban de hát valamiről ilyenkor is elmélkedni kell :)
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.12. 18:06:57

different day, same wasted!
live fast, skate faster!
Kralo
Entrenador del Barça

2009.06.12. 18:06:33

Tim írta: U.I:Ha még egy Ibra-Samu összehasonlítást kell olvasnom nem tudom mit csinálok..
Véleményem szerint Ibra masszívabb játékos, jobban fejel, jobban lő távolról, viszont Eto'o teljes mértékben belepasszolt a Barcaba. Járt utat járatlanért elhagyni nem szabad. Kényszerről van itt szó, szerintem.

Nah kíváncsi vagyok mit csinálsz. :D

Egyébként Silvanak és Filipenek örülnék. Csak a hézagokat kell most betömködni, nem kell ide akkora játékos, mint Ribéry. A Barcanak megvannak a húzóemberei, akikre évekig lehet számítani.. Xavi Iniesta és Messi. kop kop kop.

A kérdés még az, hogy mennyi távozó lesz. Hleb, Guddi, Milito számomra kérdőjelesek.
Tim
Mezei fórumozó

2009.06.12. 18:06:04

Még egy sasszé a Ribery keringőben
Előszerződés Riberyvel 60 millióról indulnak az új tárgyalások.
Kép
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.12. 17:58:10

...bizony így lesz!!! Csak a zavarosban halásznak a sportlapok, néha megszellőztetnek egy két pletyát, és máris jobban fogy a lap, és amíg nem akad horogra senki, addig csak egyre több variáció lesz. Nahdehát...ez van!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Tim
Mezei fórumozó

2009.06.12. 17:45:01

miihii írta: Mindennapos téma Ribéry,akkor miért nem igazoljuk már le?
A malacvírus is mindennapos téma!Gyorsan kapjuk is el,nem? :oops: :roll:
Majdnem leestem a székről a röhögéstől :lol: :lol:

Néhányan azt gondoljátok hogy kb.5 játékos van a világon.Ebből a Madrid kettőt már leigazolt,a harmadik is célegyenesben van ha minden igaz(Villa)
ezért nekünk már csak Ribery maradt,vagy Silva.Ha ennyit cicózik a Bayern
könnyen lehet hogy a francia marad ahol van.Lefogadom hogy jövő héten teljesen más nevek fognak előkerülni,és ez így lesz az átigazolási szezon végéig várhatóan.

U.I:Ha még egy Ibra-Samu összehasonlítást kell olvasnom nem tudom mit csinálok..
Kép
miihii
KHAL

2009.06.12. 17:28:47

barca6 írta:a Real már két leigazolásnál tart és ezek kozul mindketto nem akármilyen focista(cr7 és kaká).basszus ha nem igazolunk senkit akkor elveszunk.
Rybéry minden napos téma akkor miért nem igazoljuk már le! :?: :evil:
Ibra nem ide való de Ryberyvel gyorsan kezdeni kéne már valamit :!:
Azért remélem semmi komolyabb kárt nem fogsz tenni magadban,ha esetleg még igazol párat a reál (márpedig fog),már most naon meg vagy rémülve :roll: :wink:
Elvesztünk,ha nem jön senki?Ohha!A kövi szezonig a fiaink el fognak felejteni focizni?Már nem is fog CSAPAT lenni?Fhú,akkor,h megnyugodjunk,gyorsan szerződtessük le legalább a Ferenczi Pistát,nehogy má' ne jöjjön senki é végünk legyen.
Ribéryt 100 millára tartja a BM,szted egyből leszámoljuk az eddigi legdrágább igazolásunk HÁROMSZOROSát?Csak mert a margó keménykedik?Nekik muszáj csinálni vmit hamar...Nekünk csak kiegészíteni kell a keretet,nem létrehozni! :twisted:
Jah,és még annyi:
Mindennapos téma Ribéry,akkor miért nem igazoljuk már le?
A malacvírus is mindennapos téma!Gyorsan kapjuk is el,nem? :oops: :roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
p1ranha
Barça B

2009.06.12. 17:19:18

Amúgy mostanra már eldőlt, hogy Ibra jön -e vagy sem... ő tudja, mi még nem, de szerintem jövőhéten már mi is tudjuk, szóval ezen már kár rágódni:)
A fiatalok meg jó, hogyha vannak, de ahhoz, hogy ők legyenek komoly meghatározó focisták cseréi, azzal még picit várjunk. Jövőre mindenki minket akar majd megverni.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.12. 17:09:12

Úgy látszik betett a játékosoknak(vagy az ügynökönek) Messi októberi fizetésemelése. Nem is értem miért volt rá -ekkora mértékben- szükség, pláne nem tudom miért szezon közben. Hamár mindenképpen azt akarták az övé legyen a plafon fizu, akkor előbb a többiekkel kellett volna lerendezni a tárgyalásokat. Ezt nagyon elszúrták.
Messi zseni, de saját nevelés, miért kellett ilyen fiatalon a klubhoz láncolni ekkora pénzzel? Nem bíztak benne, hogy elég klubhű lenne? Emelhették volna a fizuját szépen, fokozatosan.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.12. 16:59:40

én Touré leigazolása óta mindenkinek örülök :D őt kritikusan fogadtam először, nem tudtam ki ő. mostmeg az egyik kedvencem. szóval nálam mindenki tiszta lappal indul, és aztán alkotok róla véleményt. szóval én nem fogok sírni, ha Ibra jön, nagy játékos, el kell ismerni, emberileg meg Pep megnevelheti, mint Alvest :D
skadi
Capitá del Barça

2009.06.12. 16:46:43

Tdavid írta:Sokan szidjátok Ibrahimovic-ot, de mi lenne ha belegondolnátok h lehet jövőre Barca mezbe fog játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha jól fog játszani,akkor majd azok,akik nem utálják zsigerböl,majd mondják,hogy megmondták
ha nem lesz jó, akkor meg forítva...
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Tdavid
Entrenador del Barça

2009.06.12. 16:33:12

Sokan szidjátok Ibrahimovic-ot, de mi lenne ha belegondolnátok h lehet jövőre Barca mezbe fog játszani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DaveN
Jugador del Barça

2009.06.12. 16:33:04

Egyre idegesebbé válok ahogy olvasgatom az átigazolási terveket, cselekményeket. Nyilvánvalóan mindenki máshogy képzeli el a dolgokat, és sokmindent nem is tudunk a háttérből, nekem is más gondolotaim vannak. Ha nem bánjátok, most leírnám őket.

Kapus: sztem Valdés és Pinto elég, Jorquerát én nem tartanám meg, de végülis lehet hogy Pintot valamennyire inspirálja, nem tudom, de ez amúgy sem annyira lényeges.

Védők: hát én kiakadtam Sylvinho eladásán, nagyon szerettem, és a hozzáállása példaértékű, én megtartottam volna, ő legalább elviseli a tartalék szerepkört. Így kell vki a helyére, Abidal helyettesének, Felipe-t nem ismerem, de amit tudok róla az alapján megfelelő lenne. Milito-ra én nem építenék, mer többet sérült, mint egészséges, akár el is lehetne adni. Cácerest kölcsönadnám vhova a spanyol bajnokságba. Jobb szélre én nem látom sürgősnek igazolni senkit, elvégre Puyol és Márquez, valamint a fiatalok közül is páran tudják helyettesíteni Alves-t szükség esetén. Bár az a biztos, ha van valaki. Piqué-t értelemszerűen, valamint Henrique-t is megtartanám. A védősorról ennyit.

Középpálya: Xavi, Iniesta, Touré, Busquets, Keita + Hlebnek adnék még egy esélyt. Alapvetőleg jó játékos. Ha nem jön be akkor félévkor el lehet passzolni és valamelyik fiatal feljöhet tartaléknak. Gudjohnsent eladnám.

Csatárok: Messi, Henry, Eto'o kezdő, Bojan, Pedro csere, valamint Iniesta és Hleb és Keita is simán tud itt játszani valamelyik szélen. Ibrahimovics ha ide igazol én szerintem lefogok ugrani a Lánchídról egy uszály elé... undorító ember, hiába jó játékos, a Barcában az is számít h emberileg milyen valaki. Eto'o szerintem tökéletesen megfelel.

Na nem írok többet, csak szerettem volna leírni gondolataim (legalábbbis egy részét). A lényeg tehár h én most nem költekeznék ki, inkább fiatalokat és kiegészítő embereket hoznék (balhátvéd, jobbhátvéd), vmint eladnám a következőket: Gudjohnsen, Milito, Jorquera. Cáceres kölcsön. Hlebről majd fél év múlva lehet dönteni.
www.joszaki.hu

"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.12. 16:31:14

Egy angol ujság irta azt, hogy Kaka az elsö év végére 75 millio euros bevételt hoz a real számára...mezek-ajándéktárgyak-reklámainak bizonyos %-a...ez igaz lehet cr7re is...

Amikor mi megvettük R10et, ne mondja senki hogy nem jött vissza az ára a mezekböl és az ajándéktárgyakból bizonyos idön belül...
De még bele kéne számolni a játékos fizetését. Pl. Kakanál 6 évre az megintcsak kb. annyira kijön, mint az ára.
Azt a 75 milliót meg elég nehezen hiszem el.
R10 meg csak 27 milla, szóval kevesebb mint Kakanak a fele és Cnek a 1/3-a.
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.12. 16:28:50

VV-nek még az a 6 millió is horribilis fizetés szerintem. Még ennyit sem adnék neki. Tisztán látszik ki az a pár játékos a keretből akiknek ez a csapat több mint egy klub. A többiek meg akik elégedetlenkednek és agyament fizukkal állnak elő pedig jobb lenne ha meghúznák magukat és tudnák hol a helyük :!:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.12. 16:25:36

valóban, ideje lenne lépni valamit, és nem titkolózni! Ribéry-vel meg sürgősen kezdeni kell valamit, a ManU megkapja a pénzét, akkor lehet hogy hoppon maradunk, mert ha valakik akkor ők megadják az 50fölötti árát...Ideje lenne lépni a vezetőségnek!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
barca6
Jugador d'estrella

2009.06.12. 16:23:17

a Real már két leigazolásnál tart és ezek kozul mindketto nem akármilyen focista(cr7 és kaká).basszus ha nem igazolunk senkit akkor elveszunk.
Rybéry minden napos téma akkor miért nem igazoljuk már le! :?: :evil:
Ibra nem ide való de Ryberyvel gyorsan kezdeni kéne már valamit :!:
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.12. 16:15:23

noname írta:Valdes ügynöke nagyon nem akarja h Valdes maradjon.
Eszerint Valdes ügynőke legelőször majdnem annyit kért, mint amennyit Messi keres. Ez vmi vicc??? Ajánlom h Victor alaposan leteremtse az idióta ügynőkét, mert ha azon múlik, 10 milláért simán meg tudnánk venni Diego Lopezt, aki van olyan jó mint az "isteni" Valdes.
Ez tényleg valami vicc lehet... legalábbis remélem :)
Különben ha megy Valdes, akkor a pályafutásának annyi. Mehet Espanyolba, vagy mittomén, de top csapatba kizárt.
Hihetetlen, hogy minden olyan ember, aki annyira nem kulcsjátékos (mármint van helyettük jobb is arra a posztra), pofátlan módon máris a fizetésének növelését firtatja (illetve ügynöke). Hol látunk ilyet Xavitól, Messitől, Iniestától, Puyoltól, akik tényleg kulcsjátékosaink, és posztjukon a világ legjobbjai? Ha igen, akkor is zárt kapuk között beszélik meg.
Szóval egyre gusztustalanabbak ezek a fizuemelési ügyek... (amennyiben tényleg igazak ezek a híresztelések, de remélem nem - bárcsak ez utóbbi lenne)
matyi25
Capitá del Barça

2009.06.12. 16:14:15

Egyetértek sok előttem szólóval, miszerint ha egyszer Pep első számú célja Ribréy, akkor az istenért igazoljuk már le. Vagy a többi ügyet intézzük el hamar, hogy a Ribéry üggyel foglalkozhassunk. És Touréval meg ne legyünk már ennyire smucigok basszus. Adjuk meg neki azt az 5-6 milliót hiszen egy alapemberről van szó és a posztján sztár. Istenem. Ne tököljünk már ennyit. A végen felébredünk július közepén és nem lesz egy igazolásunk se. Valamint elmegy a fél csapat.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.12. 16:09:07

A mundon egy hosszabb cikk Valdesről
Tejószagúatyaúristen! :shock:
Eszerint a cikk szerint a TV3 katalán tv-re hivatkozva, azt írják, hogy Valdes évi 9 milliós!!! fizetést szeretne, a Barca pedig "csak" 6 milliót ajánlott neki! Úristen! A 6 millió is nem gyengén jó fizetés, sőt... ha hozzáteszem, hogy a Realnál Casillas is 6 milliót keres és a világ legjobb kapusa, akkor valami gond lehet Valdés agyában.

Hát a mi Victorunk nem gyengén van elszállva magától... :?

Remélem nem igaz ez a hír, mert ha igaz, akkor viszontlátásra!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.06.12. 16:07:09

blaugrana15 írta:Nálam Gudjohnsen és Hleb is a távozók között van!
- A Silva, Xavi, Ini triót lehet rotálni a középpályán, mögöttük pedig vagy Yaya vagy Sergi.
- Ini tud játszani Henry helyén is, tehát elöl is lehet rotálni
- HA Ribéry jön, akkor ő tud játszani a bal oldalon és a jobb oldalon is.
- Henry pedig vagy bal oldal vagy középen. Ha középen játszik, akkor biztos gólerősebb lenne.

A középpályára fontos lenne Silva érkezése, mert akkor mind a középpályán, mind a támadosorban több lenne a választási lehetőség.
És ugyan Ibra érkezésére nagy az esély, én mégis inkább Eto'ót látnám szívesebben jövőre is, mint középcsatár.
Ibra remélem nem jön, de ezt már kifejtettem sokszor, ha kicsit szerényeb lenne, meg normálisabb, akkor jöhetnem de így nem. :(

Középpályán ott van még Keita is, ő rá is lehet számítani, ha rotálásról van sz és én preferálom a fiatalokat, mert belőlük válnak olyan nagy játékosok, akik szívvel-lélekkel barcának játszanak! Hozzák őket, Thiago pl tök jó lenne, hát akkor miért igazoljunk sokért játékost? Nagyon szeretem Silvát, de nem kell, mert a fontosabb meccseken padozna és ezt nem kívánom neki, plusz nem is biztos, hogy szeretné! :D

szerk: az ügynököket seggbe kéne rúgni, de nagyon erősen, mert nem hinném, h a játékosok kérnek ilyen álom fizukat! Álljanak már le!!!! :x
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ElBartimaeus 2009.06.12. 16:11:57-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.12. 16:01:19

Na mi van már? Minden játékos Úgy akar keresni mint Messi?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.06.12. 16:00:38

A mundon egy hosszabb cikk Valdesről
Eszerint Valdes ügynőke legelőször majdnem annyit kért, mint amennyit Messi keres. Ez vmi vicc??? Ajánlom h Victor alaposan leteremtse az idióta ügynőkét, mert ha azon múlik, 10 milláért simán meg tudnánk venni Diego Lopezt, aki van olyan jó mint az "isteni" Valdes.
az biztos! mit kell már itt csinálni a feszkót? maradjon, de egy korrekt fizuért. vagy jöjjön diego, vagy ASENJO :)
pety27
Capitá del Barça

2009.06.12. 15:59:39

Én nagyon remélem hogy Ibra nem jön a Barca közelébe sem!!
Eto'ot elcserélni a karrierje csúcsán nagy butaság ,még 1-2 idényt biztosan tudna ezen a szinten játszani.Ibra meg szerintem egyátalán nem illik a Barcába.
Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
Lezárt