Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is nagyon sajnálom az esetét, és valóban, 50%kal is kiemelkedő játékos lenne. Csak drukkolni tudok neki. Jó kis videó!!!szajko írta:...
++Azért is tette ki, mert igencsak hanyagolta R80 az erőnléti edzések látogatását...Ronaldinho_80 írta: Szerintem ha Ancelotti nem teszi ki a csapatból (az edző a csapatjáték szempontjából Seedorfot játszatta) akkor most ott lehetne a KK-án...
Jól kezdte az idényt, ő volt a Milan legjobbja ősszel, aztán jött egy sérülés, és kész.....
Sztem úgy lesz Dinho, mint Henry a Barcelonánál. Neki is kellett 1 év, hogy megtalálja 'igazi' formáját...(azért az Arsenalos Henry jobb volt)
Sziasztok! Mindenkinek üdv, új vagyok és teljesen egyetértek.matyi02 írta:haze71 írta:Képességekben nincs hiány, ellenben a munkakedvvel és a focival szembeni alázattal hadilábon áll... Nekem is a kedvencem VOLT... Aztán elmúltWolf73 írta:Ronaldinho nekem az egyik kedvence játékosom. Bízom benne, hogy újra megmutatja a világnak a képességeit.
Nekem is![]()
De megint azt mondom mikor eligazolt ÚJRA sok sikert!
haze71 írta:Képességekben nincs hiány, ellenben a munkakedvvel és a focival szembeni alázattal hadilábon áll... Nekem is a kedvencem VOLT... Aztán elmúltWolf73 írta:Ronaldinho nekem az egyik kedvence játékosom. Bízom benne, hogy újra megmutatja a világnak a képességeit.
Képességekben nincs hiány, ellenben a munkakedvvel és a focival szembeni alázattal hadilábon áll... Nekem is a kedvencem VOLT... Aztán elmúltWolf73 írta:Ronaldinho nekem az egyik kedvence játékosom. Bízom benne, hogy újra megmutatja a világnak a képességeit.
Az egyiptomiaknak biztos. Akkor lehet megvan az x.Ronal.10 írta:Most is nagyon hiányzott a brasil csapatból.
Akinek nincs elég sütnivalója, ott végzi, ahonnan indul. Bízzunk benne, hogy nem csak tehetséget osztottak neki. Bár szerintem az európai sztárságának vége. Kár, hogy ez csak 3-4 évig tartott. Jóval többre volt hivatott. Kár érte. De majd jönnek új Ronaldinhoklui1698 írta:Hát igen. A remény hal meg utoljára.Roniee21 írta:2010-ben Vb címre vezeti Brazíliát!![]()
Még bízok benne.És bízni is fogok,még vissza nem vonul.
Bár az a reménycsillag már egyre halványabb.
Egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki valaha is össze fogja magát szedni.
Lassan már 30 és ő sem lesz fiatalabb, egy perccel sem.
Sajnálom Őt.
Hát igen. A remény hal meg utoljára.Roniee21 írta:2010-ben Vb címre vezeti Brazíliát!![]()
Még bízok benne.És bízni is fogok,még vissza nem vonul.
Van benne valami.De szerintem egy két belépő után ahelyett hogy elgondolkozna az erőnlétéről inkább feladnáatek írta:kövezzetek meg, de lehet hogy jót tenne neki Anglia. Túlságosan belekényelmesedett ebbe a spanyol/olasz fociba. Angliában nem lenne sztár két keményebb belépő után, meg ha nem bírná az iramot elgondolkodna, hogy baj van az erőnléttel:)
4 hsz-t olvass vissza...bali 15 írta:R10 ott van a konf. kupán?
CSodálnám, ha beférne a brazil vállogatottba...chonggy írta:ronnie benne van a konföderációs kupában a brazil keretben?
nincs sajnachonggy írta:ronnie benne van a konföderációs kupában a brazil keretben?
Ehh, csak nehogy pofára essenek.Ronaldinho_80 írta:...