Én is nagyon sajnálom az esetét, és valóban, 50%kal is kiemelkedő játékos lenne. Csak drukkolni tudok neki. Jó kis videó!!!szajko írta:...
Ronaldinho Gaúcho #4

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
http://www.youtube.com/watch?v=uOK0nUpAdMI&feature=fvst
E videó láttán mindig vissza sírom...
Ez az R10 és Messi mit le nem művelnének...
A madrid megvásárolhatna akárkit...esélyük se lenne!
Nálam eddig ő a világlegjobbja, amit 2004, 2005 és 2006 tavaszán leművelt, te jó isten...
Aztán a VB és...
Még most is a kedvenceim közé tartozik!
Jó lenne, ha a milannál a brazil edző keze alatt vissza nyerné legalább a formájának az 50%-át, és máris néznék milan meccseket!
E videó láttán mindig vissza sírom...

Ez az R10 és Messi mit le nem művelnének...

A madrid megvásárolhatna akárkit...esélyük se lenne!
Nálam eddig ő a világlegjobbja, amit 2004, 2005 és 2006 tavaszán leművelt, te jó isten...

Aztán a VB és...
Még most is a kedvenceim közé tartozik!

Jó lenne, ha a milannál a brazil edző keze alatt vissza nyerné legalább a formájának az 50%-át, és máris néznék milan meccseket!
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
++Azért is tette ki, mert igencsak hanyagolta R80 az erőnléti edzések látogatását...Ronaldinho_80 írta: Szerintem ha Ancelotti nem teszi ki a csapatból (az edző a csapatjáték szempontjából Seedorfot játszatta) akkor most ott lehetne a KK-án...
Jól kezdte az idényt, ő volt a Milan legjobbja ősszel, aztán jött egy sérülés, és kész.....
Sztem úgy lesz Dinho, mint Henry a Barcelonánál. Neki is kellett 1 év, hogy megtalálja 'igazi' formáját...(azért az Arsenalos Henry jobb volt)

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Ancelotti már biztos nem teszi ki a csapatból, hiszen ő már nem a Milan, hanem a Chelsea edzője. Szurkolok neki, bár én már 2 éve nem látok reális esélyt arra, h feltámadjon.
-
- Barça C
A nyilatkozatai alapján elszántnak látszik, igazán kíváncsi leszek a következőn szezonjára, hiszen ha most sem nyújtja legalább tudása 60-70%-át, akkor vége a karrierjének, és nem lehet ott a 2010-es VB-n..
A legújabb nyilatkozatában azt mondta, hogy "Vissza szeretnék térni a válogatottba, és ott akarok lenni a 2010-es VB-n, jövőre nagyszerűen kell teljesítenem a Milanban, trófeákat fogunk nyerni" ....
Szerintem ha Ancelotti nem teszi ki a csapatból (az edző a csapatjáték szempontjából Seedorfot játszatta) akkor most ott lehetne a KK-án...
Jól kezdte az idényt, ő volt a Milan legjobbja ősszel, aztán jött egy sérülés, és kész.....
Sztem úgy lesz Dinho, mint Henry a Barcelonánál. Neki is kellett 1 év, hogy megtalálja 'igazi' formáját...(azért az Arsenalos Henry jobb volt)

A legújabb nyilatkozatában azt mondta, hogy "Vissza szeretnék térni a válogatottba, és ott akarok lenni a 2010-es VB-n, jövőre nagyszerűen kell teljesítenem a Milanban, trófeákat fogunk nyerni" ....
Szerintem ha Ancelotti nem teszi ki a csapatból (az edző a csapatjáték szempontjából Seedorfot játszatta) akkor most ott lehetne a KK-án...
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Sziasztok! Mindenkinek üdv, új vagyok és teljesen egyetértek.matyi02 írta:haze71 írta:Képességekben nincs hiány, ellenben a munkakedvvel és a focival szembeni alázattal hadilábon áll... Nekem is a kedvencem VOLT... Aztán elmúltWolf73 írta:Ronaldinho nekem az egyik kedvence játékosom. Bízom benne, hogy újra megmutatja a világnak a képességeit.
Nekem is![]()
De megint azt mondom mikor eligazolt ÚJRA sok sikert!
Képesség tekintetében hibátlan, de, ha a hozzáállás ilyen marad, akkor lehet mesélni később az unokáknak az utolsó barcelonai szép időkről.
A világ labdarúgása nem arról szól, hogy a fülével le tudja-e venni a labdát valaki, hanem arról, hogy, ha levette a fülével a labdát, a közben rácsimpaszkodó hátvédet is beviszi-e a kapuba. Ő erős volt, mint egy bivaly és most árnyéka önmagának. Ha nem szedi össze magát, akkor kicsengettek. Én nagyon szerettem Őt, de most karcsú a produktum.
- matyi02
- Entrenador del Barça
haze71 írta:Képességekben nincs hiány, ellenben a munkakedvvel és a focival szembeni alázattal hadilábon áll... Nekem is a kedvencem VOLT... Aztán elmúltWolf73 írta:Ronaldinho nekem az egyik kedvence játékosom. Bízom benne, hogy újra megmutatja a világnak a képességeit.
Nekem is

De megint azt mondom mikor eligazolt ÚJRA sok sikert!

Képességekben nincs hiány, ellenben a munkakedvvel és a focival szembeni alázattal hadilábon áll... Nekem is a kedvencem VOLT... Aztán elmúltWolf73 írta:Ronaldinho nekem az egyik kedvence játékosom. Bízom benne, hogy újra megmutatja a világnak a képességeit.

Ronaldinho nekem az egyik kedvence játékosom. Bízom benne, hogy újra megmutatja a világnak a képességeit.
Az egyiptomiaknak biztos. Akkor lehet megvan az x.Ronal.10 írta:Most is nagyon hiányzott a brasil csapatból.
Akinek nincs elég sütnivalója, ott végzi, ahonnan indul. Bízzunk benne, hogy nem csak tehetséget osztottak neki. Bár szerintem az európai sztárságának vége. Kár, hogy ez csak 3-4 évig tartott. Jóval többre volt hivatott. Kár érte. De majd jönnek új Ronaldinhoklui1698 írta:Hát igen. A remény hal meg utoljára.Roniee21 írta:2010-ben Vb címre vezeti Brazíliát!![]()
Még bízok benne.És bízni is fogok,még vissza nem vonul.
Bár az a reménycsillag már egyre halványabb.
Egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki valaha is össze fogja magát szedni.
Lassan már 30 és ő sem lesz fiatalabb, egy perccel sem.
Sajnálom Őt.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Hát igen. A remény hal meg utoljára.Roniee21 írta:2010-ben Vb címre vezeti Brazíliát!![]()
Bár az a reménycsillag már egyre halványabb.
Egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki valaha is össze fogja magát szedni.
Lassan már 30 és ő sem lesz fiatalabb, egy perccel sem.
Sajnálom Őt.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
2010-ben Vb címre vezeti Brazíliát!

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Van benne valami.De szerintem egy két belépő után ahelyett hogy elgondolkozna az erőnlétéről inkább feladnáatek írta:kövezzetek meg, de lehet hogy jót tenne neki Anglia. Túlságosan belekényelmesedett ebbe a spanyol/olasz fociba. Angliában nem lenne sztár két keményebb belépő után, meg ha nem bírná az iramot elgondolkodna, hogy baj van az erőnléttel:)

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
kövezzetek meg, de lehet hogy jót tenne neki Anglia. Túlságosan belekényelmesedett ebbe a spanyol/olasz fociba. Angliában nem lenne sztár két keményebb belépő után, meg ha nem bírná az iramot elgondolkodna, hogy baj van az erőnléttel:)
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
- Danka00792
- Director del Fútbol
4 hsz-t olvass vissza...bali 15 írta:R10 ott van a konf. kupán?

R10 ott van a konf. kupán?
Ja most nézem hogy nincs.

Ja most nézem hogy nincs.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2009.06.15. 15:28:24-kor.
Ami a lejtőn elindul lefelé, nagyon nehezen tud megállni. Maximum az alján. Aztán vagy ott marad, vagy elindul fölfelé. De az nagyon melós feladat. Ő már nem fog visszatérni a nagyok közé 

-
- Barça C
Dunga indoklása:"Amíg nem játszik folyamatosan, és nincs megfelelő fizikai állapotba, nem változtatok a döntésemen"
Ezt kb 1-2 hónappal ezelőtt lehetett olvasni. (goal.com, nemzetisport)
Ha tudása 60-70%-át megközelíti, akkor már nagy hasznot húzott vele a Milan!
A Milan erőnléti edzője szerint sokat javult Ronaldinho erőnléti állapota, és jövőre 100%-os formába akarják hozni.
Ronnie utolsó esélye a bizonyításra a Milannal, állítólag ha ismételten kudarcot vall az olasz klub, és Dinho teljesítménye sem nem javul, könnyen lehet, hogy a brazil aranylabdás Brazíliában találja magát, vagy a Manchester Citynél.
Ezt kb 1-2 hónappal ezelőtt lehetett olvasni. (goal.com, nemzetisport)
Ha tudása 60-70%-át megközelíti, akkor már nagy hasznot húzott vele a Milan!
A Milan erőnléti edzője szerint sokat javult Ronaldinho erőnléti állapota, és jövőre 100%-os formába akarják hozni.
Ronnie utolsó esélye a bizonyításra a Milannal, állítólag ha ismételten kudarcot vall az olasz klub, és Dinho teljesítménye sem nem javul, könnyen lehet, hogy a brazil aranylabdás Brazíliában találja magát, vagy a Manchester Citynél.

CSodálnám, ha beférne a brazil vállogatottba...chonggy írta:ronnie benne van a konföderációs kupában a brazil keretben?
- lionel_messi
- Jugador del Barça
nincs sajnachonggy írta:ronnie benne van a konföderációs kupában a brazil keretben?

Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ehh, csak nehogy pofára essenek.Ronaldinho_80 írta:...

-
- Barça C
Megjelent nyilatkozatok az elmúlt hetekben:
Silvio Berlusconi: Az új Milan egyértelműen Ronaldinhora fog épülni, ő lesz a főszereplő. Teljes mértékben áttérünk a technikás, gyors, kombinatív játékra, amelyben a brazil lesz a főszereplő"
Leonardo: "Ronaldinho köré építjük a jövő csapatát, csúcsformába kell hoznunk"
Ronaldinho ügynöke " Bízakodóak vagyunk a jövőt illetően"
Rengeteg jel utal arra, hogy megtalálja formáját Ronaldinho. Ricardo Kaká távozása után ő az elsőszámú sztár az Ac Milanban, ráadásul így bérelt helye lesz a kezdő11-ben.
Az egyszer biztos, hogy az elmúlt évekhez képest egy jobb Ronaldinhot fogunk látni! (2007-2008, 2008-2009)

Silvio Berlusconi: Az új Milan egyértelműen Ronaldinhora fog épülni, ő lesz a főszereplő. Teljes mértékben áttérünk a technikás, gyors, kombinatív játékra, amelyben a brazil lesz a főszereplő"
Leonardo: "Ronaldinho köré építjük a jövő csapatát, csúcsformába kell hoznunk"
Ronaldinho ügynöke " Bízakodóak vagyunk a jövőt illetően"
Rengeteg jel utal arra, hogy megtalálja formáját Ronaldinho. Ricardo Kaká távozása után ő az elsőszámú sztár az Ac Milanban, ráadásul így bérelt helye lesz a kezdő11-ben.
Az egyszer biztos, hogy az elmúlt évekhez képest egy jobb Ronaldinhot fogunk látni! (2007-2008, 2008-2009)