Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.18. 15:53:08

Varatrix írta:Egy kérdés!
Nem nagyon vagyok most képben.
Szóval Asejnhot nem most igazolta le az AtMa?
Szóval ezek után is el lehetne hozni?
nem igazolta le az Atma, de elég valószínű, hogy lefogja, mert már Coupet nem marad. Nekünk pedig Valdés lesz jövőre is, amit bánok is meg nemis. Mert jó kapus, de most nemtudom mire nyílt ki a csipája.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
danko94
Entrenador del Barça

2009.06.18. 15:49:18

visca el barca írta:
Barca__15 írta:erre a posztra Mascheranonak és Ridét tartom alkalmasnak, akik hasonló játékstílust képviselnek, mint amilyet a Barca játszik.
én lennék ennyire tájékotatlan vagy ti sem tudjátok h ki az a ride?
Én is ezt akartam kérdezni. Az biztos hogy fel sem merült még a neve és az is h fingom nincs h ki ez a srác és h hol játszik... :roll: :roll:

Szerk: A footballdatabase.com szerint ilyen player nem létezik.... :shock: :shock: Am szerintem is ő kéne nekünk biztos olcsón meg lehet szerezni :D :D
Varatrix
Director del Fútbol

2009.06.18. 15:47:09

Egy kérdés!
Nem nagyon vagyok most képben.
Szóval Asejnhot nem most igazolta le az AtMa?
Szóval ezek után is el lehetne hozni?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.06.18. 15:45:32

Mikaos írta: 2. felállás: Touré - Keita - Busquets
És ebből ki támadna? Ki adná a csoda labdákat a csatároknak? #-o #-o

visca el barca írta:én lennék ennyire tájékotatlan vagy ti sem tudjátok h ki az a ride?
Fogggalmam sincs ki az a Ride... :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.06.18. 15:48:06-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
visca el barca
Presidente del Barça

2009.06.18. 15:43:08

Barca__15 írta:erre a posztra Mascheranonak és Ridét tartom alkalmasnak, akik hasonló játékstílust képviselnek, mint amilyet a Barca játszik.
én lennék ennyire tájékotatlan vagy ti sem tudjátok h ki az a ride?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gyurgyak
Barça C

2009.06.18. 15:40:44

zola8787 írta:DosSantos-t nem kellett volna eladni, csak kölcsönbe.
5 év múlva a Bojan - Dos Santos - Pedrito csatártrió mögöttük Messivel Hát húúúú de jó lenne / lett volna (ha ilyen gyorsan fejlődnek tovább ). Bale-t balvédőnek, Richards-ot középhátvédnek kapuba Asenjo-t, jobbra Lennon-t, középre Pjanic-ot, Rodwell-t, Lulinha-t. Jobb hátvédnek meg Victor Sanchézt. Kész is az 5 múlva az all start gárda Xd :)
bocs,nem akarlak meg sérteni de ez nem fifa
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.18. 15:40:05

Mascherano-ügyről:
Sokan írjátok, hogy "hova igazoljuk?", meg hogy "nem fér el"!
De ha belegondoltok abba, hogy valószínűleg távozni fog Gudjohnsen, akkor abban az esetben 5 középpályásunk lenne mindössze (Hlebet én nem számítom ide, mert ő gyakorlatilag 1 (talán 2) meccsen játszott a középpályán).

5 középpályást hogy akarnátok rotálni, hogyha 3 középpályás poszt van? 3 kp. poszt rotálása még 3 kp-vel lehetséges! Vagyis az 6.
Ha Mascherano érkezik, akkor a középpályát simán lehetne rotálni az év nagy részében, hiszen minőségi játékosok váltanák egymást.
Pl. 1.felállás: Mascherano - Xavi - Iniesta
2. felállás: Touré - Keita - Busquets
Szerintem ez így nagyon is rendben lenne! És ha csatárok nem jönnek, akkor is kellenek minőségi vételek a balhátvéd posztjára, továbbá Gudjohnsen (vélhető) megüresedő helyére.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.18. 15:39:15

lluisllach89 írta:Puyol tud bal és jobb bekket, ha ott tolja Touré visszamehet középhátvédnek, hátvéd tehát nem kell, Ini iszonyat jól tolja elöl a bal szélen azt se kell venni.
Marquez többet játszott eddig vkp-t, mint Keita vagy Sergio és nem kényszermegoldásként mint Puyol balvédőt. Arra a posztra egyébként is csak Abidal van, vkp-n meg 4ember. Remélem érzed a különbséget!
Iniesta és Henry sem kényszermegoldásként játszott bal szélen sőt Ronaldinho sem. Észrevehetted volna már, hogy nálunk nincsenek klasszikus szélsők. Ezt a szezont is lehoztuk így és ha nem megy el senki aki ott játszott, akkor minek is kellene oda igazolni?
Összefoglalva:
-balvédő kell
-vkp nem
-balszélső esetleg jöhet, de nem létszükség
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.06.18. 15:31:35

Andrisveres írta:Ne röhögjetek ki , tudom h majdnem mindenki utálja meg "nem barca stílus" de sztem jól nyomná :D mi lenne ha robben jönne a bal szélre? ő elég gyors csak kumma önző de hát it ő lenne a zöldfülő sztem be tudnák törni h ne önzőzzön...
csak tudod, attól még hogy perez le.arja a 2 klub közt a megállapodást, attól még Laporta tartja magát hozzá.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Balinho
Entrenador del Barça

2009.06.18. 15:17:01

Forcabarca8 írta:itt egy páran(akinek nem inge, ne vegye magára :wink: ) nem ismerik a naptárt. a nyári átigazolási időszak az június 1-től aug 31-ig tart. mivel még 1/3án se vagyunk még túl, így nem hiszem, h lenne bármilyen izgulni valónk. sőt, sztem aug utolsó hetében több átigazolás szokott történni, mint egész júniusban 8) pep és txiki tudják hogy mit csinálnak, szal aki nem ért hozzá, az ne kritizálja őket.
Hát ez elméletben szép és jó. De csak elméletben. A helyzet az, hogy ha Eto'o-val nem sikerül szerződést hosszabbítani, akkor sajna el kell passzolnunk. Ki az aki egy TOP5 ös csatárt megfelelően tudna pótolni? Egy másik TOPt-ös csatár. Ilyenből jelenleg tök egyértelmű, h Villa van egyedül piacon, márpedig érte meg megy a verseny. Augusztus utolsó hetében már rég nem lesz a Valenciában, és akkor maradhat a másodvonalas Forlán meg Trezeguet.

Kapusposzton is úgy gondolom, hogy sürget az idő. Ott is rövid időb belül le kell zárni a VV-ügyet. Ha hosszabbít reális fizuval az okés, de ha tartja az észvesztő igényeit, akkor sajnos őt és a magas fizuigényét is árulnunk kell, ráadásul helyére igazolni valakit. Egyébként sem vagyok híve az utolsó pillanatos igazolásoknak, jó lenne majd komplett kerettel nekizuhanni a felkészülésnek, elvégre ha az jól sikerül az többet ér mint akárhány elköltött százmillió euró. Viszont mindez nem aug.28án esedékes.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.06.18. 15:05:12

Ne röhögjetek ki , tudom h majdnem mindenki utálja meg "nem barca stílus" de sztem jól nyomná :D mi lenne ha robben jönne a bal szélre? ő elég gyors csak kumma önző de hát it ő lenne a zöldfülő sztem be tudnák törni h ne önzőzzön...
Barca__15
Barça B

2009.06.18. 14:44:13

Most így elnézegetve a lehetséges igazolásokat leírnám, hogy mi lenne ésszerű egy ilyen csapat kismértékű átformálásához:
Kapus: ha Valdez elmegy, hát menjen, nem bánom, de mégis csak a Barca portása...az ő helyére Reinát pakolnám a kapuba.
Védők: ha lehet ilyet mondani, akkor ez a gyenge pont...elnézve a középpályás és a csatársort kimondhatjuk, de tökéletesen ellentmond ennek a bajnokságban és a többi kupában kapott gólok elenyésző mennyisége...erre a posztra Mascheranonak és Ridét tartom alkalmasnak, akik hasonló játékstílust képviselnek, mint amilyet a Barca játszik.
Középpálya: Az Iniesta-Xavi duó félelmetes--->kívánni sem lehetne jobbat, ám még személy szerint még a tavaly távozott Deco hiányát észrevételezve egy saját nevelésű játékost, Fabregast tolnám melléjük...először kipróbálva, hogy műkedne a dolog...
Csatárok: Hát mit is mondhatnék...Messi-Henry és a cserepadon is hatalmas nevek...de Eto'o valaószínű távozik, így mindenképp kell valaki a pótlására...játékszellemben és gólerősségben Villa lenne a helyére a legalkalmasabb (de csak ha Eto'o elmegy!)
Ibra és Ribery nem a Barca stílusában fociznak és a többi említett név sem áll túl közel a csapathoz.
Ki tudja, akár még meg is valósulhat... :wink:
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.18. 13:27:04

BlauGranaGroc írta: Marquez tud vkp-t játszani, felesleges igazolni még valakit arra a posztra.
Puyol tud bal és jobb bekket, ha ott tolja Touré visszamehet középhátvédnek, hátvéd tehát nem kell, Ini iszonyat jól tolja elöl a bal szélen azt se kell venni.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Andris
Adminisztrátor

2009.06.18. 13:26:16

socio66 írta:oké
te biztos jobban tudod.
nem is értem miért nem te dolgozol a klubnál csiki helyett..
az afrika-kupa 'hagyományosan' szharul jön nekünk,eto'o eddig még mindig kifacsartan jött haza..
egyáltalán nem csak arról a két hétről van szó.
egyébként meg idén alapból több meccset fogunk játszani,sűrűbb lesz a program is..
nem véletlenül kérte pep a keret bővítését..
Pedig bizony nagyjából úgy van, ahogy LG írta...

Gondold csak át picit, itt van nekünk 4 darab játékosunk, aki alapvetően jól játssza a vkp posztot. Busquets, Touré, Keita, Marquez. Sőt, halkan megjegyezném h Piquét, bár nem láttuk még ott, simán elképzelhetőnek tartanám oda is.

Nos, tegyük fel hogy elmegy ebből kettő. Busquets itt marad, aki a BL döntőn simán és stabilan teljesített, ahogy előtte soksok rengeteg bajnokin is. Aztán itt van még Rafa. Arról nem is beszélve, hogy az a 2-3 hét ameddig ez a torna tart majd, könnyen lehet hogy se Keitának, se Tourénak, de az egyiküknek biztos nem tart majd egy hétnél tovább, csoportmeccsek után már szállingózhatnak is haza esetleg. Bár főleg Keitára gondolok. Elefántok erősek.

Ha ingyé lenne egy kp alternatíva, vagy mondjuk Mascherano képviselte minőséget véve mondjuk 10 alatt, akkor a hülyének is megéri. Egyébként viszont teljességgel értelmetlen költenünk.

1 posztra akár 4-5 játékosunk van, 1 v 2 hétig nem áll majd a rendelkezésünkre 1 v 2 közülük.

Remélem követhető, és meggyőző is. Nehezen tudnám most erről elképzelni, hogy nem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.18. 13:19:18

Egy másik hir a Sport.esről:

Johan Crujff a Barcelona és egyben Joan Laporta főtanácsadója is megszólalt a Zlatan Ibrahimovics féle ügyről amelyben az eggekig magasztalta a Svéd csatárt.Idézett Crujfftól:Zlatan egy kivételes játékos, ő vele még jobb lehetne a csapat, bár az egyértelmű, hogy a Barca nem fog fizetni annyit az esetleges átigazolásáért, mint a Madrid," mondta a holland " Tovább folytatta gondolatát:A megállapodás attól függ, hogy ő és a klubja mennyit kér majd, és a Barca mennyit hajlandó fizetni, Ő és Eto'o, mind a ketten nagyon nagy játékosok ." és végül azzal fejeztebe gondolatát a holland szakember hogy az ő részéről technikailag még mindig a Svéd csatár a favoritt.Úgyanakkor José Mourinho a tegnap nyilatkozatott adott a Corriere dello Sportnak amelyben kijelentette hogy változtatni kellene a játékos piac költségvetésén és emelni kellene a pénzügyi szintett.Majd ehez kapcsolódóan befejezőül el mondta, hogy amit a Madrid csinált a C.Ronaldós üzletnél azon nem kell csodálkozni, az nem tragédia, a madridnak sohasem volt gond a pénz.Valamint a végén emlitette hogy csakis olyan csapathoz távozna Ibra ahol a tudását is tudja kamatoztatni.Erre Crujff azt mondta hogy:Ibra számára csakis a Barca lenne a legalkalmasabb klubb.
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2009.06.18. 13:45:10-kor.
csabimo
Capitá del Barça

2009.06.18. 13:08:43

Forcabarca8 írta:itt egy páran(akinek nem inge, ne vegye magára :wink: ) nem ismerik a naptárt. a nyári átigazolási időszak az június 1-től aug 31-ig tart. mivel még 1/3án se vagyunk még túl, így nem hiszem, h lenne bármilyen izgulni valónk. sőt, sztem aug utolsó hetében több átigazolás szokott történni, mint egész júniusban 8) pep és txiki tudják hogy mit csinálnak, szal aki nem ért hozzá, az ne kritizálja őket.
July 24. már játszik a csapat felkészülési mérközést, aug16.-23. spanyolszuperkupa! ugyhogy Qummára nem érünk rá napozni!
LM10
Director del Fútbol

2009.06.18. 13:05:51

Sokan paráznak itt, h miért nem adunk ki nagy pénzt játékosért. A válasz egyszerű: MERT NINCS ERRE SZÜKSÉGÜNK!. Villa,Ibra és ezek csak alternatívák, ha Samu távozna. Ribéryt meg szvsz nem tartjuk olyan játékosnak, h érjen 60 millát. Robinho olcsóbban elhozható, és még gólerősebb is+a Barcában akar játszani.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.18. 13:05:45

fcbarca0827 írta:
BlauGranaGroc írta:Rafat már eladtuk vola?
Egyszerű válasz: NEM... :roll:
költői kérdés volt
Marquez tud vkp-t játszani, felesleges igazolni még valakit arra a posztra.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.06.18. 13:02:20

itt egy páran(akinek nem inge, ne vegye magára :wink: ) nem ismerik a naptárt. a nyári átigazolási időszak az június 1-től aug 31-ig tart. mivel még 1/3án se vagyunk még túl, így nem hiszem, h lenne bármilyen izgulni valónk. sőt, sztem aug utolsó hetében több átigazolás szokott történni, mint egész júniusban 8) pep és txiki tudják hogy mit csinálnak, szal aki nem ért hozzá, az ne kritizálja őket.
Kép
papek89
Jugador d'estrella

2009.06.18. 12:59:57

Mindenkinek a megfelelő fizetést kell biztosítani. Nemcsak Viktornak. Megérdemli. Meg Toure is. Ha meg Játékost akarnak venni, egy világklasszis nem olcsó. A többit meg tudják szerezni. De Villáért vagy Riberyért pénzt kell adni! Tudhatják.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.06.18. 12:56:28

papek89 írta:Keret Bővítés? Eddig Sylvinho elment, és Valdés meg Eto'o-nak is nagy a sansza. Ez már 3 játékos. Vennének olcsón valami hulladékokat, és már el is van rontva a csapat. Ha így folytatják, lassan a B csapat fog játszani. Ha valakit meg akar szerezni Pep akkor nyúljon a zsebébe. Ne várja, hogy olcsón megérkezik. Valdést is megtarthatná, ha 8 millát adnának neki. Arra rábólintana. Helyette Reinát próbálják 20 milláért megvenni? Könyörgöm! Egy kapusért annyit kiadni???? Nem éri meg. Azt megpótolják egy 10essel, és már megvan Silva. Ebben van mit még fejlődni.
Jaj már...
Miért adnának 8 milliát Valdesnak? Hülyét csinálna a klub magából. Akkor a többi játékos is fölbátorodna, és jönne a nagy igényeivel, Nem, keménynek kell lenni 6 milla is soka már ennek a gyengeképességűnek, ha ennél többet akar mehet Isten hirével.
papek89
Jugador d'estrella

2009.06.18. 12:53:00

Keret Bővítés? Eddig Sylvinho elment, és Valdés meg Eto'o-nak is nagy a sansza. Ez már 3 játékos. Vennének olcsón valami hulladékokat, és már el is van rontva a csapat. Ha így folytatják, lassan a B csapat fog játszani. Ha valakit meg akar szerezni Pep akkor nyúljon a zsebébe. Ne várja, hogy olcsón megérkezik. Valdést is megtarthatná, ha 8 millát adnának neki. Arra rábólintana. Helyette Reinát próbálják 20 milláért megvenni? Könyörgöm! Egy kapusért annyit kiadni???? Nem éri meg. Azt megpótolják egy 10essel, és már megvan Silva. Ebben van mit még fejlődni.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.06.18. 12:48:06

BlauGranaGroc írta:Rafat már eladtuk vola?
Egyszerű válasz: NEM... :roll:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.18. 12:46:31

Rafat már eladtuk vola?
recrea
Llegenda del Barça

2009.06.18. 12:46:10

Ha Pepnek Ribery a kívánsága, akkor tegyük le a 60 milkát Beckenbauer asztalára, és 6 évig meg van oldva a balszélső kérdése. Ennyi. Gondolom az ő mezei is fogynának, arckép úgy sincs rajtuk. Plusz két szélsővédő, aztán lezárhatjuk a nyarat, jöhet a szezon :D
Lezárt