Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem igazolta le az Atma, de elég valószínű, hogy lefogja, mert már Coupet nem marad. Nekünk pedig Valdés lesz jövőre is, amit bánok is meg nemis. Mert jó kapus, de most nemtudom mire nyílt ki a csipája.Varatrix írta:Egy kérdés!
Nem nagyon vagyok most képben.
Szóval Asejnhot nem most igazolta le az AtMa?
Szóval ezek után is el lehetne hozni?
Én is ezt akartam kérdezni. Az biztos hogy fel sem merült még a neve és az is h fingom nincs h ki ez a srác és h hol játszik...visca el barca írta:én lennék ennyire tájékotatlan vagy ti sem tudjátok h ki az a ride?Barca__15 írta:erre a posztra Mascheranonak és Ridét tartom alkalmasnak, akik hasonló játékstílust képviselnek, mint amilyet a Barca játszik.
És ebből ki támadna? Ki adná a csoda labdákat a csatároknak?Mikaos írta: 2. felállás: Touré - Keita - Busquets
Fogggalmam sincs ki az a Ride...visca el barca írta:én lennék ennyire tájékotatlan vagy ti sem tudjátok h ki az a ride?
én lennék ennyire tájékotatlan vagy ti sem tudjátok h ki az a ride?Barca__15 írta:erre a posztra Mascheranonak és Ridét tartom alkalmasnak, akik hasonló játékstílust képviselnek, mint amilyet a Barca játszik.
bocs,nem akarlak meg sérteni de ez nem fifazola8787 írta:DosSantos-t nem kellett volna eladni, csak kölcsönbe.
5 év múlva a Bojan - Dos Santos - Pedrito csatártrió mögöttük Messivel Hát húúúú de jó lenne / lett volna (ha ilyen gyorsan fejlődnek tovább ). Bale-t balvédőnek, Richards-ot középhátvédnek kapuba Asenjo-t, jobbra Lennon-t, középre Pjanic-ot, Rodwell-t, Lulinha-t. Jobb hátvédnek meg Victor Sanchézt. Kész is az 5 múlva az all start gárda Xd
Marquez többet játszott eddig vkp-t, mint Keita vagy Sergio és nem kényszermegoldásként mint Puyol balvédőt. Arra a posztra egyébként is csak Abidal van, vkp-n meg 4ember. Remélem érzed a különbséget!lluisllach89 írta:Puyol tud bal és jobb bekket, ha ott tolja Touré visszamehet középhátvédnek, hátvéd tehát nem kell, Ini iszonyat jól tolja elöl a bal szélen azt se kell venni.
csak tudod, attól még hogy perez le.arja a 2 klub közt a megállapodást, attól még Laporta tartja magát hozzá.Andrisveres írta:Ne röhögjetek ki , tudom h majdnem mindenki utálja meg "nem barca stílus" de sztem jól nyomnámi lenne ha robben jönne a bal szélre? ő elég gyors csak kumma önző de hát it ő lenne a zöldfülő sztem be tudnák törni h ne önzőzzön...
Hát ez elméletben szép és jó. De csak elméletben. A helyzet az, hogy ha Eto'o-val nem sikerül szerződést hosszabbítani, akkor sajna el kell passzolnunk. Ki az aki egy TOP5 ös csatárt megfelelően tudna pótolni? Egy másik TOPt-ös csatár. Ilyenből jelenleg tök egyértelmű, h Villa van egyedül piacon, márpedig érte meg megy a verseny. Augusztus utolsó hetében már rég nem lesz a Valenciában, és akkor maradhat a másodvonalas Forlán meg Trezeguet.Forcabarca8 írta:itt egy páran(akinek nem inge, ne vegye magára) nem ismerik a naptárt. a nyári átigazolási időszak az június 1-től aug 31-ig tart. mivel még 1/3án se vagyunk még túl, így nem hiszem, h lenne bármilyen izgulni valónk. sőt, sztem aug utolsó hetében több átigazolás szokott történni, mint egész júniusban
pep és txiki tudják hogy mit csinálnak, szal aki nem ért hozzá, az ne kritizálja őket.
Puyol tud bal és jobb bekket, ha ott tolja Touré visszamehet középhátvédnek, hátvéd tehát nem kell, Ini iszonyat jól tolja elöl a bal szélen azt se kell venni.BlauGranaGroc írta: Marquez tud vkp-t játszani, felesleges igazolni még valakit arra a posztra.
Pedig bizony nagyjából úgy van, ahogy LG írta...socio66 írta:oké
te biztos jobban tudod.
nem is értem miért nem te dolgozol a klubnál csiki helyett..
az afrika-kupa 'hagyományosan' szharul jön nekünk,eto'o eddig még mindig kifacsartan jött haza..
egyáltalán nem csak arról a két hétről van szó.
egyébként meg idén alapból több meccset fogunk játszani,sűrűbb lesz a program is..
nem véletlenül kérte pep a keret bővítését..
July 24. már játszik a csapat felkészülési mérközést, aug16.-23. spanyolszuperkupa! ugyhogy Qummára nem érünk rá napozni!Forcabarca8 írta:itt egy páran(akinek nem inge, ne vegye magára) nem ismerik a naptárt. a nyári átigazolási időszak az június 1-től aug 31-ig tart. mivel még 1/3án se vagyunk még túl, így nem hiszem, h lenne bármilyen izgulni valónk. sőt, sztem aug utolsó hetében több átigazolás szokott történni, mint egész júniusban
pep és txiki tudják hogy mit csinálnak, szal aki nem ért hozzá, az ne kritizálja őket.
költői kérdés voltfcbarca0827 írta:Egyszerű válasz: NEM...BlauGranaGroc írta:Rafat már eladtuk vola?
Jaj már...papek89 írta:Keret Bővítés? Eddig Sylvinho elment, és Valdés meg Eto'o-nak is nagy a sansza. Ez már 3 játékos. Vennének olcsón valami hulladékokat, és már el is van rontva a csapat. Ha így folytatják, lassan a B csapat fog játszani. Ha valakit meg akar szerezni Pep akkor nyúljon a zsebébe. Ne várja, hogy olcsón megérkezik. Valdést is megtarthatná, ha 8 millát adnának neki. Arra rábólintana. Helyette Reinát próbálják 20 milláért megvenni? Könyörgöm! Egy kapusért annyit kiadni???? Nem éri meg. Azt megpótolják egy 10essel, és már megvan Silva. Ebben van mit még fejlődni.
Egyszerű válasz: NEM...BlauGranaGroc írta:Rafat már eladtuk vola?