2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Abszolút! 2csatár jöhet szóba,akik tudják pótolni Samut.Fernando írta:Szerintem Benzema az egyik leginkább túlsztárolt játékos a világon. Mintha már csak megszokásból cikkeznének róla. 2 éve volt egy jó szezonja a gyenge francia bajnoksághoz képest és ennyi. Azóta megse közelíti azt a szintet, emellett a válogatottban soha sem mutat semmit. Háhh...Méhgogy 40-50 milliókat érne, 20-at se adnék érte.
pénz beszél..gyuri03 írta:Nemtudom miért nem akar senkisem ideigazolniegy triplázó csapathoz... jövőre is mindenhol esélyesek vagyunk... Ribéry sem jön Zlatan sem és mostmár ugynézki Villa sem...
inkább elmennek egy RM-ba amit szinte mindenki kritizál.. bolondok ezek a mai "sztár" játékosok
nah azért remélem a háromközül megcsípjük valamelyiket örülnék
na csáóóó további jó fórumozást
Nem értek egyet, Benzema egy zseni. Ő, vagy Pato lenne a megfelelő utódja a kameruninak.7_Barna_7 írta:Fernando írta:Szerintem Benzema az egyik leginkább túlsztárolt játékos a világon. Mintha már csak megszokásból cikkeznének róla. 2 éve volt egy jó szezonja a gyenge francia bajnoksághoz képest és ennyi. Azóta megse közelíti azt a szintet, emellett a válogatottban soha sem mutat semmit. Háhh...Méhgogy 40-50 milliókat érne, 20-at se adnék érte.
Ugyan így gondolom!
Hleb, mint joker? Hát, vele tuti bukta lenne.Ha már választani kell, akkor inkább Guddy maradjon, a belorusz meg távozzon, Isten hírével.lionelmessi19 írta:Akár feleslegesnek tartod, akár nem, igazolni fogunk középpályára. No persze azzal kalkulálva, hogy Guddy tuti elmegy. Pep megmondta hogy bővebb keretet akar, és Xavi v Iniesta helyére csak egy esetlegesen jokernek megtarott Hlebünk van.Fernando írta:Úgyse fogja ennyiért eladni a Porto a Marseillenek. Kb 25-30 alatt elhozhatatlan, meg szerintem fölösleges addig a középpályát erősítenünk amíg valaki nem távozik.
Sergi a kvp poszt előtti 2 helyen is tud játszani és Mascherano jobb mint Keita.kennyke04 írta:1 max 2! És szerinted hány meccsen lesz alapból 3játékosunk erre a posztra? Akkor minek is még egy?lluisllach89 írta:Szerinted hány meccsen lesz védekező középpályás a mexikói a szezonban?
1 max 2! És szerinted hány meccsen lesz alapból 3játékosunk erre a posztra? Akkor minek is még egy?lluisllach89 írta:Szerinted hány meccsen lesz védekező középpályás a mexikói a szezonban?
baas11 írta:http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/ma ... 41962.html?
Hozzá mit szólnátok ? 18-20 ért szerintem hasznosabb lenne mint Mascherno.... kiváló középpályás ,rutinos,válogatott ,(gól erős is)és igen csak jól lát a pályán , Villa-val egyidős....és reálisan megszerezhető mivel nem az átigazolási időszak top kedvelt játékosa !
Persze ha egyáltalán szóba kerül....akárcsak Silva !
Lehet, hogy szimpátia alapján így gondolod, de szerintem az érvek inkább Ribéry mellett szólnak. Mind a két szélen, és a csatár mögött is jól teljesítményre képes, jobbal-ballal veszélyes a kapura, plusz sokkal alázatosabb (hajt, robotol, kiveszi a részét a védekezésből). Talán nem annyira látványosan cselez.Fernando írta:Én szívesebben látnám őt itt, mint Ribéryt.
1. Oké, akkor legyen az alapfelállás Touré-Xavi-Iniestalionelmessi19 írta:Mikaos, jól veszem ki hogy két védekező középpályással akarsz játszani?
Mert csak akkor állja meg a helyét az, amit mondasz, akkor érthető. ...
Ha egyáltalán vásárlunk idén egy középpályást, az csak és kizárólag egy labdabiztos, aránylag technikás támadó-szervező típusba tartozó ember lehet. Megmondom őszintén épp ezért gondoltam, hogy Hleb dejó nekünk, mikor leigazoltuk, de mint kiderült, Pepnek esze ágában nincs egy középpályást a középpályán játszatni. Máig nem értem, miért nem játszhatott ott is néhányszor.
Remélem is mert nagyon fontos a kpálya fittségét fenntartani (ami nem is olyan rég pl. Deco sorvadásával nem is nagyon sikerült...),sőt a legfontosabb mert e nélkül tök mindegy h milyen és hány csatár álldogál elől...'mit is' ? se ér ez jól látszott amikor pl. Keita-Toure-Guddy 3assal álltunk fel....lionelmessi19 írta:Akár feleslegesnek tartod, akár nem, igazolni fogunk középpályára. No persze azzal kalkulálva, hogy Guddy tuti elmegy. Pep megmondta hogy bővebb keretet akar, és Xavi v Iniesta helyére csak egy esetlegesen jokernek megtarott Hlebünk van.Fernando írta:Úgyse fogja ennyiért eladni a Porto a Marseillenek. Kb 25-30 alatt elhozhatatlan, meg szerintem fölösleges addig a középpályát erősítenünk amíg valaki nem távozik.
Akár feleslegesnek tartod, akár nem, igazolni fogunk középpályára. No persze azzal kalkulálva, hogy Guddy tuti elmegy. Pep megmondta hogy bővebb keretet akar, és Xavi v Iniesta helyére csak egy esetlegesen jokernek megtarott Hlebünk van.Fernando írta:Úgyse fogja ennyiért eladni a Porto a Marseillenek. Kb 25-30 alatt elhozhatatlan, meg szerintem fölösleges addig a középpályát erősítenünk amíg valaki nem távozik.
SZerintem meg ha így van, akkor kellene csk igazán nekiesni Robinhonak... nem csak, hogy nem kerülne így sokba, de még pénzt is mi látnánk a cseréből, ami a vezetőségnek igencsak nem rossz szempont.A Sporton most jelent meg egy cikk, h a City mindnet megtenne, h Eto'o oda igazoljon, teljesítenék Samu lehetetlen kéréseit is. Asszem ha Samu inkább megy a Citybe a pénz miatt akk nagyot fogok csalódni benne, és akkor menjen...de akkor Villára tényleg nagyon rá kell menni.
Számomra Eto' semmivel sem szimpatikusabb, csere esetén így nem jelentene problémát a gyomromnak bevennie Robinho arcoskodását.Azonban sportemberként elégtelen. Hasznára válna a csapatnak egy ilyen kvalitásokkal bíró, kreatív játékos, s nyilván a PL-ben valamelyest "kicombosodott", de nem látom értelmét, nem illik bele a csapat profiljába.
A róla szóló cikk szerint: "alig keres többet 5 millió eurónál"...Fernando írta: Én szívesebben látnám őt itt, mint Ribéryt. Amúgy tudja valaki mennyit keres a Cityben?