Abszolút! 2csatár jöhet szóba,akik tudják pótolni Samut.Fernando írta:Szerintem Benzema az egyik leginkább túlsztárolt játékos a világon. Mintha már csak megszokásból cikkeznének róla. 2 éve volt egy jó szezonja a gyenge francia bajnoksághoz képest és ennyi. Azóta megse közelíti azt a szintet, emellett a válogatottban soha sem mutat semmit. Háhh...Méhgogy 40-50 milliókat érne, 20-at se adnék érte.
Zlatan Ibrahimovic, és David Villa. Másról szerintem beszélni sem érdemes,talán Tevez még aki szóba jöhet.
Viszont a balszélső ügyhöz annyit mondanék,hogy nagyon örülök Robinho felmerüléséhez,és ahhoz is ,hogy Laporta már elutazott,hogy tárgyaljon.
Mást úgy sem fogunk tudni keríteni én úgy látom. Ribery-ért sok a 60milio,nem ér annyit. Silva vagy MU vagy Real,és annyira őt nem tartom nagy játékosnak,mint Robinho vagy Ribery. Illetve Riberynel sokkal jobban passzolna a csapatba Robinho érzésem szerint,és nagyobb tudást is képvisel.
Egy biztos. Laporta megmondta,hogy 1-2 nagy név fog érkezni. Remélem,hogy Robinho lesz az egyik,és ha Samu távozik,akkor Ibra / Villa a másik.
Többi posztra ugye úgyis csak padra veszünk embereket.
A másik dolog ami valószínű,hogy balszélsőt KELL igazolni,mert én úgy gondolom,hogy azért szerencsénk volt,hogy Titi ennyire jól megoldotta ott a feladatot,illetve,hogy ennyi gólt lőtt.
A probléma csupán annyi,hogy a Barcelona fog-e változtatni a "politikáján", tehát le fogja-e tenni azt a bizonyos magas összeget Robinhoért vagy Ribery-ért. Mert be kell látni,hogy Perez bácsinak köszönhetően minden játékos ára megugrott 15-20-25 millával.
És azért nem mind1,hogy Ribery 40 vagy 65...
Ha nem változtat a csapat,és nem rakja le a pénzt,akkor búcsúzhatunk robinhotól és Riberytől is,mert 35-40alatt egyikset sem fogjuk megvenni.
Más balszélső meg nincs,aki igazán oda való és tud teljesíteni is.
A csatárkérdés pedig Eto'o-n múlik. Ha nem marad akkor Ibrahimovic volna a legjobb megoldás, Villa már valszeg sajna megy a Madridba.
Csak hát Zlatan ára is már valahol a Nap körül van...