Charlie írta:Crespo + Tommason tuti nem marad már sztem.
C.
Jon Dahl Tomasson eldöntötte, hogy a következő szezonban is a Milan-ban szeretne maradni. A dán csatárt kapcsolatba hozták a francia bajnok Lyon csapatával, továbbá a két Mersey parti egyesülettel, a Liverpool-lal és az Everton-nal.
Tomasson kijelentette, hogy mindhárom klub jó választás lett volna, de ő inkább a Milan-ban szeretne maradni.
„Ha a maradásra gondolok? Igen, miért ne maradhatnék?” – nyilatkozta Tomasson a Gazzetta dello Sportnak. „Az ajánlataim? Mindegyik klubot ugyanúgy tisztelem, mint a Milan-t. Mindhárman szerepelnek a Bajnokok Ligájában, és magas szinten jegyzik őket, de a Milan egy teljesen más kategória.”
Tomasson nem örömmel gondol arra, hogy csak kiegészítő ember Carlo Ancelotti csapatában, de a dán elmondta, hogy ő már bizonyított a múltban.
„Való igaz, hogy nem örülök a rendszeres játék hiányának. Mindig szeretnék játszani, különösen a fontos meccseken. Nem felejthetjük el, hogy a szezon elején, amikor én voltam az állandó kezdő Sevcsenko mellett, fizikális problémáim voltak. Az erősségem, a hatékonyság. Az elmúlt három évben megmutattam, hogy Tomasson-nak helye van egy nagycsapatban.” Akkor meg miért távozzak?
Tomasson ragaszkodik ahhoz, hogy elutasítsa az ajánlatait, és azokat is, amelyek nem segítik a piros-feketéknél való maradását.
„Nehéz megjósolni a jövőmet, de a hasonló ajánlatokat nem fogom elfogadni. Én a Milan-ban szeretnék maradni.”
mondjuk ez semmit se jelent!