Zenék

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.20. 11:07:32

albicelesteX írta:Amúgy tegnap Fanka nagy bulit csinált utána tudtam vele dumálni is és nekem nem jött le hogy emberileg nulla lenne sőt!
Hát azért lenne nekem pár érvem, de ne menjünk ebbe bele. :)
Biztos nagy buli lehetett! :wink:
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.06.20. 10:49:28

Fernando írta:
faithnomore írta:http://www.youtube.com/watch?v=z_UKfsWBWSE

ilyeneket senki sem szeret? mindenki inkább a rap, hip-hop? elektronikus zene felé hajlik?
Nem mindenki :wink:
ez nagy zene :D
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.20. 10:49:15

MessiFan írta:
Asys írta:Az lenne a kérdésem, hogy a srác elektroakkusztikus gitáron játszik e?
Aki ért az ilyesmihez, az válaszoljon! Köccce! :wink:
Ja azon játszik. Kicsit furcsa :D
De nem rossz :D
Gondolom az a különbség a sima akusztikus gitár és az elektroakusztikus gitár között, hogy azt rálehet kötni egy felvevőre vagy egy erősítőre igaz?
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.06.20. 10:47:44

La Pulga írta:http://www.youtube.com/watch?v=HLanu5lNEEM

Nálam ez a favorit, bár ez tényleg nem tettszik senkinek :(
ez olyasmi mint egy disznótór amikor visít a malac..xD
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.06.20. 10:37:03

Asys írta:Az lenne a kérdésem, hogy a srác elektroakkusztikus gitáron játszik e?
Ja azon játszik. Kicsit furcsa :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.06.20. 10:25:37

Ez a két link nekem is jól jött Asys, köszi, bár az egyiket ismertem már :) .
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Asys
Entrenador del Barça

2009.06.20. 10:21:21

albicelesteX írta:Az elektronikus zenét Én sem szeretem meg a discot sem főleg nem ezeket a magyar önjelölt "dj"-k által kókányolt egy csaj énekel a szerelemről,szakításról,világfájdalomról!Kb. egy kalap az egész!
Amúgy tegnap Fanka nagy bulit csinált utána tudtam vele dumálni is és nekem nem jött le hogy emberileg nulla lenne sőt!Ami plusszba tetszett az az árpádsávos pólója volt!Na egy olyat nekem is be kell szereznem!Nem tudjátok hol lehet olyat kapni? :D
Polókat két helyről érdemes rendelni:
www.magyarharcos.hu
www.turania.hu
S szinte minden nemzeti könyvboltban árulnak ruhákat, én a győri Szkítiában vettem egy szép Rakamazi Turul madárral díszített hímzett polót igaz, borsos volt 4000 Ft, de megérte! :D

Más:
http://www.youtube.com/watch?v=lio0YbTi87g&feature=fvst
Viva la vida :D

Az lenne a kérdésem, hogy a srác elektroakkusztikus gitáron játszik e?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.06.20. 09:35:15

albicelesteX írta:Az elektronikus zenét Én sem szeretem meg a discot sem főleg nem ezeket a magyar önjelölt "dj"-k által kókányolt egy csaj énekel a szerelemről,szakításról,világfájdalomról!Kb. egy kalap az egész!
Amúgy tegnap Fanka nagy bulit csinált utána tudtam vele dumálni is és nekem nem jött le hogy emberileg nulla lenne sőt!Ami plusszba tetszett az az árpádsávos pólója volt!Na egy olyat nekem is be kell szereznem!Nem tudjátok hol lehet olyat kapni? :D
Teljesen egyetértek veled :) .

Szerk.:

Top 5 előadó:
1.CopyCon
2.2Arc
3.Fankadeli
4.Anomim MC
5.Hungarica és egyéb nemzeti rock
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
albicelesteX
A Vadász

2009.06.20. 09:23:26

Az elektronikus zenét Én sem szeretem meg a discot sem főleg nem ezeket a magyar önjelölt "dj"-k által kókányolt egy csaj énekel a szerelemről,szakításról,világfájdalomról!Kb. egy kalap az egész!
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.06.20. 01:38:17

Kralo írta:
messi1918 írta:NEm nagyon értek hozzá, de pl. azt tudom, hogy a "drum n bass" is elektronikus zene, és vannak tök jó DNB dalok. Szóval nem az egészre értettem. Én leginkább azokra gondoltam, ahol három ütem ismétlődik két órán át. Mert van iylen is... És szeritnem az körülbelül két perc összeállítani. És ezek "lekicsinyitik" a zenét, mert van aki éveken át dolgozik egy dalon, mire elfogadhatónak titulálja ( November Rain) a szerző. És jön valaki, aki mondom, letölt egy programot, kattint hármat, és kummajónak tartja magát. Nm lenne semmi bajom ezekkel, csak az a baj, hogy két-három ütemből állnak.
Persze értem, amit mondasz. Vannak ilyenek is, de ez szerintem minden műfajban képviselteti magát.

Ami az elektronikus zenét illeti.. minőségi, új hangot előhúzni egy adott szoftver segítségével nem olyan egyszerű (mégha olykor véletlenszerű is), zene komponálást pedig nem a szoftver végzi, ahhoz is kreativitás szükséges. Arról nem is beszélve, hogy aki komolyan űzi, az megveszi a célhardvereket, sőt megépíti magának. Hangok terén szélesebb spektrum érhető el, mondhatni nincs határa a lehetőségeknek.
Sokrétű, és ezért is tudnak szavazni rá sokan.
Pl. én annak ellenére, hogy elektronikus zenék közül sokfélét kedvelek... irtózom a hard technotól, a dancetől, a buta discotól, a hardcoretól, sőt a dnb sem mozgat meg, de még sorolhatnám. Számomra egysíkúak, mindamellett, hogy nem is mondanak semmit.

Aztán, ha már említetted a november raint... az például nálam is alapzene.
:D

Persze, ha leülsz és foglalkozol vele,próbálgatsz, "komponálsz" akkor ugyanazt a munkát elvégzed, mint egy olyan zeneszerző, aki ír zongorára, gitárra, dobra, basszusgitárra egy dalt. Mondom nekem, ezzel semmi bajom, az idegesít, amikor a kemény gyerekek, letöltik az origoról a demoszoftvert, kattintanak hármat, és készen van a nagy mix, én vagyok a dídzsé. Na meg gondolom Te is látod az utcán a kigyúrt, rózsaszín pólós, fehérnadrágos srácokat , akik mindenkit lenéznek a vérbe, csak mert nem szeretik az ő zenéjüket.
Nem is hallgatnak meg nagy előadókat, együtteseket, hanem csak a tucc-tucc (tisztelt a kivételnek).

Amúgy én is így vagyok ezzel, attól, hogy kedvelem a "hangszeres zenét" én se hallgatom meg mindet. Ott vannak pl. az atom punk zenék, azokba egyszerűen nem fogom fel mi az élvezet. 2 akkord, és zúzás... :lol:

Vagy vannak olyan együttesek, akiknek tök király a hangzása, csak elcsépelt, mondani valótól mentes szövegeket raknak rá.
Szóval igazad van, minden műfajban megvannak a "buta zenék" de az elektronikus zenében, ez többségben van (és ami szeritnem a nagyob baj, hogy most ez a divat) és sok gyerek azt hiszi, hogy csak ez a fajta zene létezik.
..................................
Kralo
Entrenador del Barça

2009.06.20. 01:08:25

messi1918 írta:NEm nagyon értek hozzá, de pl. azt tudom, hogy a "drum n bass" is elektronikus zene, és vannak tök jó DNB dalok. Szóval nem az egészre értettem. Én leginkább azokra gondoltam, ahol három ütem ismétlődik két órán át. Mert van iylen is... És szeritnem az körülbelül két perc összeállítani. És ezek "lekicsinyitik" a zenét, mert van aki éveken át dolgozik egy dalon, mire elfogadhatónak titulálja ( November Rain) a szerző. És jön valaki, aki mondom, letölt egy programot, kattint hármat, és kummajónak tartja magát. Nm lenne semmi bajom ezekkel, csak az a baj, hogy két-három ütemből állnak.
Persze értem, amit mondasz. Vannak ilyenek is, de ez szerintem minden műfajban képviselteti magát.

Ami az elektronikus zenét illeti.. minőségi, új hangot előhúzni egy adott szoftver segítségével nem olyan egyszerű (mégha olykor véletlenszerű is), zene komponálást pedig nem a szoftver végzi, ahhoz is kreativitás szükséges. Arról nem is beszélve, hogy aki komolyan űzi, az megveszi a célhardvereket, sőt megépíti magának. Hangok terén szélesebb spektrum érhető el, mondhatni nincs határa a lehetőségeknek.
Sokrétű, és ezért is tudnak szavazni rá sokan.
Pl. én annak ellenére, hogy elektronikus zenék közül sokfélét kedvelek... irtózom a hard technotól, a dancetől, a buta discotól, a hardcoretól, sőt a dnb sem mozgat meg, de még sorolhatnám. Számomra egysíkúak, mindamellett, hogy nem is mondanak semmit.

Aztán, ha már említetted a november raint... az például nálam is alapzene.
:D
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.06.20. 00:35:10

NEm nagyon értek hozzá, de pl. azt tudom, hogy a "drum n bass" is elektronikus zene, és vannak tök jó DNB dalok. Szóval nem az egészre értettem. Én leginkább azokra gondoltam, ahol három ütem ismétlődik két órán át. Mert van iylen is... És szeritnem az körülbelül két perc összeállítani. És ezek "lekicsinyitik" a zenét, mert van aki éveken át dolgozik egy dalon, mire elfogadhatónak titulálja ( November Rain) a szerző. És jön valaki, aki mondom, letölt egy programot, kattint hármat, és kummajónak tartja magát. Nm lenne semmi bajom ezekkel, csak az a baj, hogy két-három ütemből állnak.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.06.20. 00:29:19

Remélem, hogy a technot nem cakkumpakk értetted az elektronikus zenére. :)
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.06.20. 00:05:50

Szerintem ez amúgy az egész Világon így van...
MIndenki szinte, a technot, rappet szereti. Én nem tudom, szerintem techno "zenét"( nálam a zene a "hangszerek által létrehozott hangok egymásra épülése" :wink: ) mindenki létre tud hozni. Leülsz a gép elé, letöltesz egy programot, kattintasz ötöt, és kész a mix. A rapben legalább kell a tehetség a rímekhez. De nem tudom, én nekem ez se jön be.

Az együttesekkel pedig az a baj manapság, hogy ha nem úy nzel ki amit elvárnak ( VIVA TV és társai), akkor meghaltál. Nem adják le a klippedet és onnan véged. Szóval még az se elég, hogy jó a zenéd, ha nem nézel ki "trendiül". De nekem mindegy, úgy is mindenki azt halgat amit akar, de GNR forever! :wink:
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2009.06.19. 23:27:50

http://www.youtube.com/watch?v=HLanu5lNEEM

Nálam ez a favorit, bár ez tényleg nem tettszik senkinek :(
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.19. 23:17:25

G-Jay írta:Valakinek nincs meg ez a szám és nem töltené fel :?:

http://www.youtube.com/watch?v=AmiQrxht0QY
van egy tök jó módszer, h magadnak leszedd ;)

http://convert.playtube.com/

ide másold be a linket és válaszd ki az MP3 formátumot ;)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.19. 23:15:30

Valakinek nincs meg ez a szám és nem töltené fel :?:

http://www.youtube.com/watch?v=AmiQrxht0QY
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.06.19. 20:09:41

VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2009.06.19. 20:07:22

[quote="faithnomore, Carles Puyol Saforcada "][/quote]

Ugyan már, dehogy is! Elég sokan vagyunk akik a rock zene széles skáláján érdekelt kedvencek ügyében, vagy csak valamelyik irányban tolódik el a stílusunk. A leggyakrabban ráadásul nem is az elektronikus zenék klippjeit, videóit linkelik be a fórumba, hanem rap szövegbetétekkel tarkított fekete-zene és klippjeik tömik meg a fórum oldalait. Nem kell egyébként az utolsó oldalakig lapozni, hogy rátaláljatok néhány kemény rockra, vagy új hullámra. Ritkán jelentkezik be, de csak nézzétek Főnökasszonyunk, Szandi hozzászólásait, mit ajánlgat hétről-hétre.

KépKépKép
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.06.19. 19:50:24

Nem tudom!Csak nem jön be a zenéje úgy kb. a magyar ug nem jön -be 90%-ban!Nekem a rapp az néger zene!!!

Szerk.:Amúgy ma 9-kor megyek Fankára szal Én bírom de hát különbözők vagyunk!!! :D
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.06.19. 18:08:33

albicelesteX írta:Őszintén szólva engem meg a tibbah,meg a riddler meg a hasonló bohócoktól ráz ki a hideg! :wink:
Tibbah-tól engem is. :wink:
Riddler-től pedig fogalmam sincs miért ráz ki, egy indokot hallhatnék, mert szerintem semmi olyant nem tett, ami ellenszenves lehet bárki szemében is.
Igaz a zenéje kicsit darkos, de erős mondanivalója van.

EP = Extended Play
LP = Long Play
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.06.19. 17:37:09

lp bakelit
ep meg ilyen kislemez szerűség...
albicelesteX
A Vadász

2009.06.19. 17:36:31

Őszintén szólva engem meg a tibbah,meg a riddler meg a hasonló bohócoktól ráz ki a hideg! :wink:
Kép
nexam
Jugador del Barça

2009.06.19. 17:33:46

nekem most konkrétan ettől áll fel...
nekem ettől nem áll fel semmi.
lehet impotens vagyok??? :lol: :lol: :lol: :P

amúgy még azt szeretném megkérdezni hogy az albumok végén levő EP és LP mit jelent??? :? mert már sokat láttam de még nem jöttem rá :)
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.06.19. 17:29:52

faithnomore írta:http://www.youtube.com/watch?v=z_UKfsWBWSE

ilyeneket senki sem szeret? mindenki inkább a rap, hip-hop? elektronikus zene felé hajlik?
nekem most konkrétan ettől áll fel...
http://www.youtube.com/watch?v=iBlXz-TaadY
Válasz küldése