Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem az év filmje! Bár az is igaz, hogy nem sok 2009-es filmet láttam eddig...Rikinho20 írta:hát-hát... az azért erős, hogy ez az év filmje...
Azok szerintem angyalok, akiket Isten küldött, hogy elvigyék magukkal a következő Ádámot és Évát... Hogy újra benépesítsék az "Új Földet"!Rikinho20 írta:"suttogó ufo forma"
hát-hát... az azért erős, hogy ez az év filmje... én is nagyon vártam, a bemutató alapján, maga az ötlet is nagyon tetszett... a film is jó volt az elejétől majdnem a végéig... dehát ilyen ótvar befejezéstfcbarca0827 írta:Visszaolvastam egy oldalt (többet nem volt kedvem) és láttam, hogy még senki nem írta a Képlet című filmet! Most fejeztem be, hát ez a film:
![]()
![]()
fantasztikus
![]()
![]()
![]()
Nekem nagyon-nagyon tetszett! A főszereplő: Nicolas Cage, szokás szerint nagyon jól játszik, akárcsak mindenki más a filmben! Ha szeretitek a katasztrófafilmeket, akkor mindenképpen ajánlós a movie!
Vagy, ha a thrillereket, fantasykat, misztikusokat, (esetleg horrorokat)! Akkor is!
Nekem ez eddig 2009 FILM-je!
Végre nem egy megszokott befejezéssel végződő katasztrófafilm!
Bizony-bizony.Fernando írta:
Más: Megnéztem a Rekviem egy álomért c. filmet is. Nekem olyannyira bejött, hogy kimerem mondani az egyik legjobb film volt amit valaha megnéztem pedig már nem 1-2-t láttam. Kiváló szereposztás, kiváló játék, kiválló történet, dráma befejezéssel.
nagyon nagy film, persze ha vidulni akarsz,akkor ne ezt válaszd,de műfajában nagyon toppos alkotás.faithnomore írta:látta már valaki a Hét életet (Seven Pounds)? Will Smith a főszereplő ezért lehet megnézem majd de hogy ha kapnék valamilyen info-t róla azt megköszönném
az egyik legjobb film volt tavaly, nem is értem miért nem nyert szinte semmi komoly díjat! nem tartom magam túl érzékeny típusnak, de nem sok kellett volna, hogy elmorzsoljak egy két könnycseppetfaithnomore írta:látta már valaki a Hét életet (Seven Pounds)? Will Smith a főszereplő ezért lehet megnézem majd de hogy ha kapnék valamilyen info-t róla azt megköszönném
Nem vagyok nagy sorozat rajongó, de Dr. House mellett az egyik kedvencemMR. TROMORT777 írta:Hali Mki!
Szokta valaki nézni a Rescue Me-t(Ments meg)???
mert én igen, és nekem nagyon tetszik, és kiváncsi lennék a véleményetekre
Én szoktam nézni. Nagyon szeretem! Sokat nevetek rajta. Magyar szinkronnal nézem és szerintem jól eltalálták hozzá a szinkronhangokat.MR. TROMORT777 írta:Hali Mki!
Nagyon komoly dráma,elég megrázó a történet.faithnomore írta:látta már valaki a Hét életet (Seven Pounds)? Will Smith a főszereplő ezért lehet megnézem majd de hogy ha kapnék valamilyen info-t róla azt megköszönném
Ez olyan mint a harmadik műszakMR. TROMORT777 írta:Hali Mki!
Nyugodt lehetsz mert Ők meg Téged nem értenek...barcafan0911 írta:Megnéztem a másnaposokat és nem röhögtem szét az agyam![]()
![]()
Jobbra számítottam, alig lehet valamin nevetni. Egyszerű tv film kategória.
Nem értem azokat akik ódákat zengtek erről a filmről
Nemrég kezdtem el nézni, nekem tetszik nagyon. Ajánlani tudom.lui1698 írta:Kemény zsaruk c. sorozatot ha ismeri vki egy vélemény írhatna.
Kössz.
Én is nemrég néztem meg.Fernando írta:Tony Jaa az Isten! Az 1 mondjuk jobban tetszett, de a 2 se rosszsoadroli írta:Ong-Bak 2-t látta valaki?
Én most néztem meg,és hihetetlen jó...a bunyók is,és az elefánt-ember közötti szeretet is megfogott...
Asszem Csongor rövid hsz-e remekül kifejezi a sorozat velejétPerrero írta:Odab.szlui1698 írta:Kemény zsaruk c. sorozatot ha ismeri vki egy vélemény írhatna.
Kössz.
azért nem említettem, mert az triviális, h alapműozsimiki írta:
Armageddon részemről überelhetetlen az ilyen témájú filmek közül.
rengetegszer megbírom nézni