Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
GyengülnénkLG írta:Hát én nem szeretem ezeket a brazil "szupertehetségeket", ha esetleg jön, én nagyon szkeptikus leszek vele. Villának sem örülnék igazán, sztem Etoo jobb játékos. Remélem 1ik igazolás sem jön össze, meg Robinho sem. 1xűen azért, mert ezekkel csak gyengülnénk.
Ennek szerintem én teljes mértékben ellent kell, hogy mondjak. Szerintem Eto'o nem jobb játékos mint Villa. Lehet, hogy több gólt rúg évről évre. Na de miért? Eto'o mögött kik vannak... Henry, Messi, Xavi, Iniesta. Olyan labdákkal szórják, hogy simán gólkirály lehetne úgyis, ha a helyzetei 90%-át kihagyja. Ellenben Villa? Neki vagy egyedül kell megcsinálnia vagy nem kap olyan minőségi passzokat, nem kerül 100%-os ziccerbe sem sűrűn. Korban sem veszítnénk semmit, én pedig az anyagiakkal nem törődök. Törődjön vele a klub, de az biztos, hogy nem adnék a kameruninak 12 milliós fizetést. Keirrisont pedig kölcsön fogjuk adni 2 évre. 13-15 millióért nem veszítünk sokat ha azt vesszük, hogy Milito volt 18, Cáceres 16, vagy Hleb 15 volt. Lehetséges, hogy 2 év múlva a Valenciában oylan játékos lesz, aki már edződött a PD-ben és klasszis vált belőle. Sose lehet tudni, de ha nem még mindig el tudjuk adni. Robinhoval pedig nem tudom miért gyengülnénk. Ilyen csapatba simán beleillik Robinho. Rövidpasszos, sok futásos, labdajáratásos játék az övé és ezt nem játssza sem a ManCity, és már a brazil válogatott sem, ellenben mi igen. Ráadásul szerintem Henry nem fog végigbírni egy teljes szezont. Lehetne rotálni, vagy jöhet sérülés bármi.LG írta:Hát én nem szeretem ezeket a brazil "szupertehetségeket", ha esetleg jön, én nagyon szkeptikus leszek vele. Villának sem örülnék igazán, sztem Etoo jobb játékos. Remélem 1ik igazolás sem jön össze, meg Robinho sem. 1xűen azért, mert ezekkel csak gyengülnénk.
Én is ugyanígy vagyok ezzel. Lehet hogy jó Villa de Eto'ot jobban szeretném ha maradna. Azért mégiscsak majdnem gólkirály lett. Lehet hogy az utóbbi időben nem volt a legjobb formájában de Pep bízott benne és játszatta. Kerrison meg felőlem mehet kölcsönbe!LG írta:Hát én nem szeretem ezeket a brazil "szupertehetségeket", ha esetleg jön, én nagyon szkeptikus leszek vele. Villának sem örülnék igazán, sztem Etoo jobb játékos. Remélem 1ik igazolás sem jön össze, meg Robinho sem. 1xűen azért, mert ezekkel csak gyengülnénk.
Leköteleztél
Tipikus befejező csatár. Bár meg kell mondani, láttam pár meccsen és eléggé gólérzékeny, és nagyon jól bánik a labdával.LM10 írta:Keirrison tipikus befejező csatár, vagy esetleg balszélsőt is tudna játszani? Mert ha most kölcsön adjuk, akkor még itt van Henry ha ő kiöregszik, és visszajön kölcsönből a brazil akkor játszhatna ezen a poszton.
Persze...tibor1158 írta:Én egy Ashley Cole-t szívesen látnék a védelemben. Állítólag ajánlatot készül tenni a Barca.
Mert olyan rengeteg nagycsapatban megfordult, nem? A muban nem ment neki, de honnan tudod, h most, több év elteltével mondjuk egy spanyol klubban nem menne neki?Forlánnal az a baj, hogy nagy csapatban nem igazán tud bizonyítani.
Nagy valószínűséggel Keirrisont azért igazoljuk, hogy ha megvesszük Villát (ami valószínű, különben nem lennénk ilyen aktívak) akkor kölcsön adjuk 2-3 évre a Valenciának. Így ha Villa már némileg kiöregedett, még 3 év múlva is lesz egy biztos csatárunk, aki addigra harcrakész lesz, ha megedződik a PD-ben. És a Turia-partiak sem maradnak csatár nélkül.MessiFan írta:Nemár, ki ez a Kerrison? Nem elég nekünk Bojan? Bojan régóta itt van fiatalabb meg jobb is szvsz. Nem kell még 1 csatár. Inkább akkor hozzák már Filipét és gondolkozzanak egy olyan játékoson aki pótolni tudja Henry-t ha mondjuk sérült!
És az feltűnt neked hogy Keita alapjában VKP, de az idényben kb -45 meccsen játszott ezen a poszton?ke.andy írta: Nem tudom, hogy feltűnt-e nektek, hogy Touré saga kapcsán a managere azt mondta, hogy "a Bl döntőben ő bevállalta a középhátvéd szerepét, míg Keita nem...." Ezek után érthető a Mascerano ügy. Ha ez igaz, Pep nem biztos, hogy nagyon akarna számítani Keita-ra...
Meglátjuk.
A Mundo és a Sport sem szentírás.CFirpo3 írta:Robinho-t nem itt a fórumon találták ki, hanem a SPORT és a Mundo is írt róla, szóval lehet, valami valóságalapja.kabekabe írta: Nem rá céloztam első sorban, hanem ami itt megy az elmúlt hetekben(Pjanic-tól kezdve, mindenki volt már), de én ettől függetlenül nem látok sok esély Robinhora sem.
A Pjanic félék pedig csak a fórumozók ötletei.
Keirrison: Jó üzlet lenne, HA a kölcsön adás után meg is tartaná a Barca, vagy legalább annyiért adná tovább, mint amennyiért vette.
Azért megnézném, hogy hogy teljesítene Spanyolországban egy ilyen fiatal brazil tehetség, mert sok névről hallani az óceánon túlról, de végül nem sok kerül át Európába, egy komolyabb csapatba, hogy itt is bizonyítson.
Robinho-t nem itt a fórumon találták ki, hanem a SPORT és a Mundo is írt róla, szóval lehet, valami valóságalapja.kabekabe írta: Nem rá céloztam első sorban, hanem ami itt megy az elmúlt hetekben(Pjanic-tól kezdve, mindenki volt már), de én ettől függetlenül nem látok sok esély Robinhora sem.
Nem rá céloztam első sorban, hanem ami itt megy az elmúlt hetekben(Pjanic-tól kezdve, mindenki volt már), de én ettől függetlenül nem látok sok esély Robinhora sem.Danka00792 írta:Binho-val még várjunk, egyenlőre még a Brazil válogatottal van a Konföderációs kupán.kabekabe írta:Ez már tényleg álmok színháza, Robinhoról semmi hír és tudjuk