Egyáltalán nem örülnék, hogy ha Villáért ennyi pénzt adnánk ki, mert szerintem szerintem vele is járhatunk úgy, ahogy már jópár játékossal az elmúlt évben, egyszerűen nem mindenki tud beilleszkedni a csapatba, még akkor sem mindig, ha a stílus fekszik neki. Sokkal inkább fizetnék "jó árat" Silváért, én nem is értem miért nem forró ez a tárgyalás. Persze hogy lehet azt mondani, hogy nincs rá szükségünk, de egy gondosan megoldott rotációs rendszerben, kisebb keretfrissítéssel is lehetünk jobbak is a tavalyi teljesítményünknél, és abban az esetben mindenki esélytelenül indulna ellenünk.
Én azt mondom igazoljuk le Silvát és Filipét (Henriquét már a turnékon be tudjuk majd illeszteni), és szerintem aduásznak kellene Arnautovic. Láttam egy meccsen az utánpótlások között én is, ahogy olvastam többen is felfigyeltek rá itt is, és én nem szoktam olyanokat mondani, hogy a jövő Ronaldója, jövő Beckhamje, jövő Ronaldinhója stb., de ez a gyerek tényleg nagyon jó! Dinamikus, nem csak otthon, hanem élesben is tudja a cseleket, érzi a ritmust. Ha időben magunkhoz hoznánk, kellő gondossággal figyelnének rá, és megérintené a Barca-szellem, akkor a klub legnagyobb játékosa lehetne később. Új rekordért próbálná majd leigazolni Perec 5 év múlva, az újabb visszatérésénél...

Én azt mondom a nagy igazolások feleslegesek, nekünk nagyon ritkán érte meg a nagy összegek kifizetése. Sajnos mindig igaz, hogy a sikeres szezonok végén szokták elengedni a legnagyobb tehetségeket, szerintem ne essünk ebbe a hibába és legalább mi maradjunk a "kevesebb igazolás, zsenik kinevelése"-formulánál ebben a helyzetben is.