Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mesalles azt mondta, hogy szerinte kizárt, hogy a City ilyen áron elvinne egy olyan játékost, akinek lejár a szerződése jövő nyáron. Ezzel valamilyen szinten kétségbe vonta azt a lehetőséget is, hogy a klub kapott ajánlatot Eto'oért.G-Jay írta:Remélem nem haragszol meg, de hülyének nézve az van aki az is, mivel a két dolog nem zárja ki egymást, vagyis az, hogy Samu ügynöke nem kapott ajánlatot, és az hogy a City tett ajánlatot a csapatnak.Bányász írta:Ez már gáz!
Kb hülyének vagyunk nézve...
Tegnap még azt állítja az ügynöke,h nincs képbe a City ma meg már itt a cáfolat.Mi értelme van ennek?
Nagyon nem szimpatikus ami most történik!
Azért én ezt úgy képzelem,h ha a City ajánlatot tett a klubnak arról nyilván tájékoztatták Eto'ojékat is.Viszont az ügynöke azt mondta,h az ajánlat nem létezik.Én ezt úgy értelmeztem,h semmilyen formában nem létezik az a bizonyos ajánlat.G-Jay írta:Remélem nem haragszol meg, de hülyének nézve az van aki az is, mivel a két dolog nem zárja ki egymást, vagyis az, hogy Samu ügynöke nem kapott ajánlatot, és az hogy a City tett ajánlatot a csapatnak.Bányász írta:Ez már gáz!
Tegnap még azt állítja az ügynöke,h nincs képbe a City ma meg már itt a cáfolat.Mi értelme van ennek?
Az a baj hogy sokan kiszínezik a dolgokat...
Remélem nem haragszol meg, de hülyének nézve az van aki az is, mivel a két dolog nem zárja ki egymást, vagyis az, hogy Samu ügynöke nem kapott ajánlatot, és az hogy a City tett ajánlatot a csapatnak.Bányász írta:Ez már gáz!
A mostani nyilatkozat arról szól, hogy a Barcelona vagyis a klub kapott ajánlatot Eto'o-ért és előbb a kluboknak kell megállapodniuk addig a játékos nem kaphat hivatalos ajánlatot. Szóval szerintem mindenki egy kicsit ferdít és ezért vannak teljesen ellentmondó nyilatkozatok.Bányász írta:Ez már gáz!
Szerintem ha marad, akkor az első 3 meccs után senki nem fog már emlékezni erre a huzavonára, ha megrugdossa a maga kis góljait. El lesz felejtve ez az egész szerintem.ozsimiki írta:Eto'o már magával azzal a ténnyel is veszti el az emberek rokonszenvét, hogy húzza az érte aggódok idegeit, meg úgy mindenkiét akit érdekel a sorsa. nem szól egy szót se,de ahogy írtam, az ügynöke szavai szerintem megegyeznek az övével is. mégis sokan várnak arra,h samuka mondjon már vmit, őt ez nem igen zavarja
Nálam már az a Version 3,hogy 1 cikket sem olvasok el Eto'o-val kapcsolatban,majd csak a hivatalos bejelentést,hogy hosszabbított-e,vagy eladták.miihii írta:
Version 3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mondjuk ja...kicsit megszakíthatnák a szabijukat egy pár mondta erejéig.miihii írta:Most még Pep és Samu saját szavaira lennék kíváncsi az ügyben,lehetőleg minél előbb...
Ezt majd akkor hiszem el ha Pep szájából hallom...A megjelent mai cikkekben benne volt, h Samu nem kell Pepnek az idényre.
Pontosan.Bányász írta:Nekem mostmár csak az nem világos,h ha nem kértek magasabb fizetést.A Barca meg nem ajánlott se magasabbat se alacsonyabbat akkor mit kell ennyire túlragozni a dolgokat?
Ez milyen válasz,h meg kell beszélnem Samuval?Rendben van,h nem írják alá egyből meg ilyesmik.De kinek jó ez a bizonytalanság?
Ha úgy van ahogy mindenki mondja akkor az ügynök mondhatott volna valamit,h minden bizonnyal sikerül megegyezni vagy valami hasonló.
De van egy olyan érzésem,h majd megkérdezi Samut,neki meg majd nem fog tetszeni valami.
Úgy bizony.Capon írta:Srácok kíméljetek meg Adebayor nevétőlSírva fakadok ha meghallom.
Eto'o szerinted nem technikás és nem tud cselezni meg labdát tartani ? Nem sok meccset láthattál akkor,vagy nagyon nem figyelted őket...haze71 írta:Pep olyan középcsatárt szeretne, aki meg tudja tartani a labdát, tud egy az egyben cselezni és technikás. Eto'o-ra ezek pedig nem jellemzőek. A góljait valóban meglövi, de úgy látszik Pepnek ez kevés. (egyébként én Alvessel szemben is tudnék jócskán kritikát megfogalmazni...)
Pep olyan középcsatárt szeretne, aki meg tudja tartani a labdát, tud egy az egyben cselezni és technikás. Eto'o-ra ezek pedig nem jellemzőek. A góljait valóban meglövi, de úgy látszik Pepnek ez kevés. (egyébként én Alvessel szemben is tudnék jócskán kritikát megfogalmazni...)torrentkiller írta:Már bocs, de ez úgy hülyeség ahogy van.haze71 írta:Pep azért nem akarja Eto'o-t, mert van szeme a focihoz és az elmúlt hónapok gyenge formája és a játékos játékinteligenciája alapján teszi ezt. Attól függetlenül, hogy nagy gólvágó.
Samunak csak kb az uccsó hónapban nem ment annyira , de a fontos meccseken meglőtte a maga gólját(Bl döntő). Idén nem volt sérült, és mivel az egész szezont végig gürizte egyértelmű hogy elfárad egy idő után.
Jah és a Te véleményed alapján akkor Alvest is el lehet küldeni, csak mert a szezon végére elfáradt.
Igen ezt én is észrevettem. Szinte mindig játszott.. Remélem jövőre is így lesz. Azt hittem Pep bízik benne és nem akar majd új csatárt..mrmonster írta:még a rotációs rendszerben is alig pihentetett...