Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.01. 16:42:10

Ami Samu-ügyben folyik június eleje óta, az méltatlan a Klubhoz, a csapathoz, Samuhoz!
Úgy érzem, hogy Mi, Szurkolók hülyének vagyunk nézve! Palira vesznek minket az eseménysor szereplői! Ugyanazokról a dolgokról edző - játékos - menedzser - Klubelnök homlokegyenest ellenkező dolgot állít! A szurkoló meg le van ....
Én már nem értem ezt az egészet, de a végét már nagyon várom! Azonban a végkifejletet illetően halvány sejtésem sincs. Mint ahogy arról sem, hogy mi az igazság, és mit tettek hozzá az újságírók, és mit vettek el belőle!

Nem tetszik nekem ez az ügy. Nagyon nem. :roll:

(lehet, hogy egyedül vagyok ezen érzésemmel? :roll: )
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.01. 16:08:54

G-Jay írta:
Bányász írta:Ez már gáz!

Kb hülyének vagyunk nézve...
Tegnap még azt állítja az ügynöke,h nincs képbe a City ma meg már itt a cáfolat.Mi értelme van ennek?

Nagyon nem szimpatikus ami most történik!
Remélem nem haragszol meg, de hülyének nézve az van aki az is, mivel a két dolog nem zárja ki egymást, vagyis az, hogy Samu ügynöke nem kapott ajánlatot, és az hogy a City tett ajánlatot a csapatnak.
Mesalles azt mondta, hogy szerinte kizárt, hogy a City ilyen áron elvinne egy olyan játékost, akinek lejár a szerződése jövő nyáron. Ezzel valamilyen szinten kétségbe vonta azt a lehetőséget is, hogy a klub kapott ajánlatot Eto'oért.
De végülis ezzel csak két dolgot bizonyít: 1. hazudik. vagy 2. buta.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.01. 16:06:50

G-Jay írta:

Tegnap még azt állítja az ügynöke,h nincs képbe a City ma meg már itt a cáfolat.Mi értelme van ennek?

Remélem nem haragszol meg, de hülyének nézve az van aki az is, mivel a két dolog nem zárja ki egymást, vagyis az, hogy Samu ügynöke nem kapott ajánlatot, és az hogy a City tett ajánlatot a csapatnak.

Az a baj hogy sokan kiszínezik a dolgokat...
Azért én ezt úgy képzelem,h ha a City ajánlatot tett a klubnak arról nyilván tájékoztatták Eto'ojékat is.Viszont az ügynöke azt mondta,h az ajánlat nem létezik.Én ezt úgy értelmeztem,h semmilyen formában nem létezik az a bizonyos ajánlat.

Persze aztán lehet,h csak én gondolom úgy,h ha befut valakiért egy ajánlat arról tudatják az érintetteket is.

Végülis valaki hazudik sztem az biztos. :) Mivel Laporta nem beszélt arról,h a klub kapott ajánlatot Eto'o ért,hanem Ő azt mondta,h Eto'o kapott ajánlatot a Citytől.Eto'o ügynöke azt állítja,h Ők nem kaptak ajánlatot.Míg a City azt állítja,h Ők ajánlatot tettek a klubnak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.07.01. 16:14:04-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.01. 15:55:30

Az a baj hogy sokan kiszínezik a dolgokat...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Guardiola
Capitá del Barça

2009.07.01. 15:38:07

A mostani nyilatkozat arról szól, hogy a Barcelona vagyis a klub kapott ajánlatot Eto'o-ért és előbb a kluboknak kell megállapodniuk addig a játékos nem kaphat hivatalos ajánlatot. Szóval szerintem mindenki egy kicsit ferdít és ezért vannak teljesen ellentmondó nyilatkozatok.

Különben nekem sem szimpatikus ami itt folyik, de nem tudunk mást tenni mint elfogadni hogy a "piszkos" üzleti élet ennyire beszivárgott a sportba. Erre rátesz még egy lapáttal a média és készen van a nagy show :)
Devid16
Jugador d'estrella

2009.07.01. 15:25:09

szerintem meg csak ki akarják szúrni a szemünket :lol: gondoljatok bele miről beszélnénk ha ez nem lenne :D

amúgy én szeretnék egy Villa-Etoo cserét...mármint a keretben :) nemtom...bevált bevált...de mindenkinek kell a váltás...én biztos nem fogom megkönnyezni...de persze elismerem mert a csapatért küzdött az elmúlt években....szóval várom az új Villánkat :lol: ...remélem sikerül leigazolni...valamint ezt a kis K9et is meglesném hátha tudja tolatni a jogát :) szerintem Etoo pótlója igazán ő lehet majd... :)

remélem minél előbb lezárul ez a szappanopera és mindenki megtudja mi van már...amúgy mostanság ezek a kedves játékosügynökök megőrültek? :roll: (me ugye VVvel is voltak dolgok....)

na písz
Bányász

2009.07.01. 15:24:48

Ez már gáz!

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.07.01. 15:16:12

nem ártana, ha nyilatkozna már eto'o is... egész egyszerűen megoldhatná. ezért gondolom, h ő itt a probléma forrása.
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.07.01. 15:11:11

Van egy olyan érzésem hogy már régen le lenne zárva ez az egész ügy, ha Samu ügynöke nem keverné a trágyát.
Valszeg a City ajánlata valós volt, mivel mind2 klub megerősítette, azt meg kizártnak tartom h az ügynök nem kapta meg, hiszen ez a munkája.
De ha meg azt akarja hogy itt maradjon akkor meg mit húzza az időt :?: Már régen aláírhatták volna a papírokat, ha nem lenne valami extra követelés a háttérben.
Szal a menedzser maga ellen beszél...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
kilibarca
Capitá del Barça

2009.07.01. 15:02:35

"kártyaparti a legmagasabb szinten" :)
Kép

Most már tényleg érthetetlen ez a cirkusz :? De ezek után nem tudom elképzelni hogy Eto'o nálunk marad.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.01. 13:14:39

Nem lehet véletlen, hogy már tavaly is el akarta adni a klub. Ha valami megismétlődik, akkor ott tényleg kell valaminek lennie a háttérben.

Mindenki tudja, hogy egy kissé fegyelmezetlen és egy nagyon hisztis játékosról van szó Eto'o esetében, és lehet, hogy Pepnek nincs kedve ilyenekkel foglalkoznia, amikor azt látja, hogy a csapat gyakorlatilag összes tagja lehajtott fejjel dolgozik.
Játék szempontjából is érthető lenne az eladása, túlságosan "egyszerű" a játéka, gyakran hal el rajta egy támadás (nem tudja levenni a labdát, rosszul passzol), ráadásul abból a temérdek helyzetből, ami juthat egy Barca csatárnak egy meccsen: kevés százalékkal lő gólt.
A klub szempontjából is érthető lenne az eladása, a szerződéshosszabbítási problémák miatt, az esetleges zsarolás miatt (mivel, hogy nem könnyű jellemű ember), mert ingyen ne távozzon.
Én megértem mind a klubot, mind Pep-et az alábbi okok miatt, ha tényleg el akarják adni (márpedig nagyon úgy tűnik).

Tulajdonképpen azt kell mondanom, hogy Eto'o hibás, hogy nem veszi észre ezeket a jeleket. Ez olyan, mikor egy lány egyértelműen tudatja, hogy nem kell neki a srác, de a srác nem hajlandó ezt belátni, vagy észrevenni, és ezzel magának és a lánynak is problémát okoz. Sorry a hétköznapi példáért :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.07.01. 10:34:51

ozsimiki írta:Eto'o már magával azzal a ténnyel is veszti el az emberek rokonszenvét, hogy húzza az érte aggódok idegeit, meg úgy mindenkiét akit érdekel a sorsa. nem szól egy szót se,de ahogy írtam, az ügynöke szavai szerintem megegyeznek az övével is. mégis sokan várnak arra,h samuka mondjon már vmit, őt ez nem igen zavarja :roll:
Szerintem ha marad, akkor az első 3 meccs után senki nem fog már emlékezni erre a huzavonára, ha megrugdossa a maga kis góljait. El lesz felejtve ez az egész szerintem.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.01. 02:01:34

Eto'o már magával azzal a ténnyel is veszti el az emberek rokonszenvét, hogy húzza az érte aggódok idegeit, meg úgy mindenkiét akit érdekel a sorsa. nem szól egy szót se,de ahogy írtam, az ügynöke szavai szerintem megegyeznek az övével is. mégis sokan várnak arra,h samuka mondjon már vmit, őt ez nem igen zavarja :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.30. 23:56:57

miihii írta:
Version 3
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Nálam már az a Version 3,hogy 1 cikket sem olvasok el Eto'o-val kapcsolatban,majd csak a hivatalos bejelentést,hogy hosszabbított-e,vagy eladták.
Már kezd elegem lenni,hogy 1hónapja csak azt hallhattuk,hogy így meg úgy több fizut akar,most az ügynöke teljesen mást mond.Eto'o nem nyilatkozik stb.

Remélem 2-3napon belül pont kerül az ügy végére, én nagyon örülnék ha maradna,de már nincs kedvem és energiám egyik nap 1cikket elolvasni,hogy másnap már a forditottját olvassam.
miihii
KHAL

2009.06.30. 23:41:17

"Ismerve az Önök megváltoztathatatlan álláspontját, hogy szeretnék folytatni az FC Barcelonában, mi úgy döntöttünk, hogy két évre szóló szerződéshosszabbítási ajánlatot teszünk. A szerződés meghosszabbítása 2012 júniusáig szólna, fönntartva a játékos jelenlegi keresetét a klubnál.”

Miért akarták megváltoztatni az álláspontját vajon?Ezek szerint a klub akarta elküldeni,nem Samu akarna menni :idea: V h kell értni vajon?

Version 1
Samu ki akarná tölteni a szerződését,de a klub pénzt akarna csinálni belőle,amíg lehet.Mivel ez nem megy,odatolták a papírost,h ne mehessen el ingyen jövőre.

Version 2
Samu maradni akarna,de a klub elpasszolná.Viszont amíg a kameruni olyan összegeket kér,amit senki sem tud/akar megadni,ez nem fog összejönni -lásd tavaly- ,így "muszájból" ismét megtartaná mostmár a vezetőség is.

Version 3

Kusza...

(Azért vannak kiemelve a fenti részek,mert nagyjából ugyanúgy hangozhatnak,de mégis más a jelentésük :wink: )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bányász

2009.06.30. 23:34:29

miihii írta:Most még Pep és Samu saját szavaira lennék kíváncsi az ügyben,lehetőleg minél előbb...
Mondjuk ja...kicsit megszakíthatnák a szabijukat egy pár mondta erejéig.

Mondjuk Pep tavaly se nagyon szólalt meg Samu ügyben ha jól emlékszem.Csak az előszezon után kb.Amikor már télleg muszáj volt kimondani mi lesz Samuval.

A szezon közbeni nagy ölelkezések után nehezen tudom elképzelni,h bármi probléma is van kettejük között...

Vagy tényleg valamiért haragszik rá Pep még régebbről(bár ahhoz neki semmi köze sztem,h régen mik történtek,gondolok itt arra,h valaki említette,h nem tetszett Pepenek Samu sorfalnál mutatott viselkedése) de akkor meg iszonyat nagy profik,h így végigcsinálták ezt a szezont...
A megjelent mai cikkekben benne volt, h Samu nem kell Pepnek az idényre.
Ezt majd akkor hiszem el ha Pep szájából hallom... :)
Kép

LM10
Director del Fútbol

2009.06.30. 23:31:54

A megjelent mai cikkekben benne volt, h Samu nem kell Pepnek az idényre. Ez volt az 1. tárgyalásnál. Viszont, ha ez most is így lenne nem is ajánlana a Barca szerződést. Sztem Pep vmiért meggondolta magát...
miihii
KHAL

2009.06.30. 23:28:18

Bányász írta:Nekem mostmár csak az nem világos,h ha nem kértek magasabb fizetést.A Barca meg nem ajánlott se magasabbat se alacsonyabbat akkor mit kell ennyire túlragozni a dolgokat?

Ez milyen válasz,h meg kell beszélnem Samuval?Rendben van,h nem írják alá egyből meg ilyesmik.De kinek jó ez a bizonytalanság?

Ha úgy van ahogy mindenki mondja akkor az ügynök mondhatott volna valamit,h minden bizonnyal sikerül megegyezni vagy valami hasonló.

De van egy olyan érzésem,h majd megkérdezi Samut,neki meg majd nem fog tetszeni valami. :)
Pontosan.
Ettől bűzlik ez az egész.Megy itt a csatárkeresgélés,egy hónapja bizonytalan a szitu Samu körül,mert olyan sokat kér,h nem akarjuk kifeizetni.Aztán most,köbö 1 HÓNAP után kiderül,h a kameruni nem is kért emelést,a BARCA a korábbi kondíciókkal hosszabbítana :?: :shock: Akkor hol itt a gond?Mit kell megbeszélni Eto'o-val?
Sőt,ha ez így lenne,akkor miért nincs már minimum 3 hete aláírva az a -mondjuk- 2 éves hosszabbítás?
Már rég letudhattuk volna a dolgot,sőt el is felejtettük volna :wink: De ez így naon gyanús.MEse habbal!Valaki nem mond igazat,az tuti!
Most még Pep és Samu saját szavaira lennék kíváncsi az ügyben,lehetőleg minél előbb...
Azok is fordíthatnak a dolgon :P
Egyre bonyolultabb,átláthatatlanabb ez az Eto'o Saga,és nem akar tisztulni a dolog.Sőt!

"Ismerve az Önök megváltoztathatatlan álláspontját, hogy szeretnék folytatni az FC Barcelonában, mi úgy döntöttünk, hogy két évre szóló szerződéshosszabbítási ajánlatot teszünk. A szerződés meghosszabbítása 2012 júniusáig szólna, fönntartva a játékos jelenlegi keresetét a klubnál.”
Miért akarták megváltoztatni az álláspontját vajon?Ezek szerint a klub akarta elküldeni,nem Samu akarna menni :idea: V h kell értni vajon?

Version 1
Samu ki akarná tölteni a szerződését,de a klub pénzt akarna csinálni belőle,amíg lehet.Mivel ez nem megy,odatolták a papírost,h ne mehessen el ingyen jövőre.

Version 2
Samu maradni akarna,de a klub elpasszolná.Viszont amíg a kameruni olyan összegeket kér,amit senki sem tud/akar megadni,ez nem fog összejönni -lásd tavaly- ,így "muszájból" ismét megtartaná mostmár a vezetőség is.

Version 3

Kusza...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2009.06.30. 23:39:28-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bányász

2009.06.30. 23:19:31

Nekem mostmár csak az nem világos,h ha nem kértek magasabb fizetést.A Barca meg nem ajánlott se magasabbat se alacsonyabbat akkor mit kell ennyire túlragozni a dolgokat?

Ez milyen válasz,h meg kell beszélnem Samuval?Rendben van,h nem írják alá egyből meg ilyesmik.De kinek jó ez a bizonytalanság?

Ha úgy van ahogy mindenki mondja akkor az ügynök mondhatott volna valamit,h minden bizonnyal sikerül megegyezni vagy valami hasonló.

De van egy olyan érzésem,h majd megkérdezi Samut,neki meg majd nem fog tetszeni valami. :)
Kép

B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.06.30. 23:14:02

Capon írta:Srácok kíméljetek meg Adebayor nevétől :!: Sírva fakadok ha meghallom.
Úgy bizony.

Még hogy Adebayor... :? OFF vége
.
Capon
Llegenda del Barça

2009.06.30. 23:12:14

Srácok kíméljetek meg Adebayor nevétől :!: Sírva fakadok ha meghallom.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Xavinho
Capitá del Barça

2009.06.30. 23:01:19

haze71 írta:Pep olyan középcsatárt szeretne, aki meg tudja tartani a labdát, tud egy az egyben cselezni és technikás. Eto'o-ra ezek pedig nem jellemzőek. A góljait valóban meglövi, de úgy látszik Pepnek ez kevés. (egyébként én Alvessel szemben is tudnék jócskán kritikát megfogalmazni...)
Eto'o szerinted nem technikás és nem tud cselezni meg labdát tartani ? Nem sok meccset láthattál akkor,vagy nagyon nem figyelted őket...
Eto'o technikailag tökéletesen képzett, a labdákat jól tartja. Cselezni nem tud úgy,mint Messi vagy CR7,de nem is ez a dolga. Egy az egyben is el tud ő menni ha akar,lsd. Bl-döntő,ahol a Pl legjobb védőjét [auto_cenzúra] szépen a gólja előtt. Ha Pepnek baja is van vele,akkor biztos nem azok,amiket leírtál ,vagy ,ha igen,akkor nem ért a játékhoz. :lol: Pepnek ahogy én látom inkább egy jól fejelő erőcsatár kellene,ezért akarta tavaly Adebayort,idén Ibrát. Szerencsére egyik sem jött össze ( főleg az első)....
haze71
Entrenador del Barça

2009.06.30. 22:27:20

torrentkiller írta:
haze71 írta:Pep azért nem akarja Eto'o-t, mert van szeme a focihoz és az elmúlt hónapok gyenge formája és a játékos játékinteligenciája alapján teszi ezt. Attól függetlenül, hogy nagy gólvágó.
Már bocs, de ez úgy hülyeség ahogy van.
Samunak csak kb az uccsó hónapban nem ment annyira , de a fontos meccseken meglőtte a maga gólját(Bl döntő). Idén nem volt sérült, és mivel az egész szezont végig gürizte egyértelmű hogy elfárad egy idő után.
Jah és a Te véleményed alapján akkor Alvest is el lehet küldeni, csak mert a szezon végére elfáradt.
Pep olyan középcsatárt szeretne, aki meg tudja tartani a labdát, tud egy az egyben cselezni és technikás. Eto'o-ra ezek pedig nem jellemzőek. A góljait valóban meglövi, de úgy látszik Pepnek ez kevés. (egyébként én Alvessel szemben is tudnék jócskán kritikát megfogalmazni...)
vkinga
Jugador d'estrella

2009.06.30. 20:04:24

Utána néztem, és Eto'o-nak márciustól május végéig 10 gólja volt, és 19 meccse. Egy kis statisztika. Gondoltam megosztom veletek.
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.06.30. 18:21:55

mrmonster írta:még a rotációs rendszerben is alig pihentetett...
Igen ezt én is észrevettem. Szinte mindig játszott.. Remélem jövőre is így lesz. Azt hittem Pep bízik benne és nem akar majd új csatárt..
Lezárt