2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor értjük egymástItt most kire gondolsz? Mert ez per-pillanat a Barca és a MU.
Itt most kire gondolsz? Mert ez per-pillanat a Barca és a MU. A Real talán a leghíresebb, de most közel sem a legjobb....talán jövőre a 2 legjobb a Barca és a Real leszDe végül is csak a világ jelenlegi két legjobb klubcsapatáról van szó...
Gyorsan felejt az ember, hogy ha bele kell magyarázni valamit valamibeNa mégis volt egy olyan csapat, ami kifizet Benzemáért egy halom pénzt. Ha a real nem lenne, a francia a Lyonban vonulna vissza, mert senki más nem adne ennyit érte. Laughing
Amit írtam csak példaértékü, amivel azt próbáltam sugallni, hogy fölösleges általánosítani, mert abból, hogy SAFnak van érzéke a tehetségek észrevételében, még nem garancia arra, hogy mindig igaza van és pl Benzema olyan hatalmas csatár lesz. Minden játékos valamilyen szinten zsákbamacska. Biztos vétel nem létezik.....
Figyelj, vannak példák és ellenpéldák. SAF-nak jó szeme van az ilyenekhez ez kétségtelen. Kellett egy csatár Berbatov pedig amúgy jó playa rossz éve volt ez van. Azelőtt jól nyomta a Spursben. Viszont ha felhoztad ezt a példát akkor ennyi erővel ittvan C.R. benne is látott valamit SAF vagy Rooney is megért neki sokpénzt. Bár lehet, hogy őket se tartod sokra. Ettől függetlenül a zsákbamacska jelző nem húzható rá, itt játszik évek óta Európában évről évre szem előtt. A Mu meg a saját bőrén is érezte a béelben.mindorokke_barca írta:a Mu is kiadott volna érte 40 millió eurót.
a MU Berbatovért is fizetett 31 millió fontot... Kár arra alapozni, hogy ők kiért mennyit adnának.
a Mu is kiadott volna érte 40 millió eurót.
45 volt állítólag az utolsó ajánlatuk, de ez tényleg csak részletkérdésa Mu is kiadott volna érte 40 millió eurót.
Valószínűleg nem lesz kezdő, azonban az egyik legmasszívabb csere lehet. Egyrészt nagyon ért az utolsó perces gólokhoz, ez előny. Több poszton is bevethető, kezdve az éktől az árnyékcsatáron át a jobbszélsőig. Szerintem Cristiano cseréje lesz egyébként.Higuval szerintetek mi lesz?
Benzemára muszáj volt most rástartolni, mivel a Manchester United kézhez kapta a Real Madrid pénzét, és nagyon költekezőben lesznek. Lényegesen többet ajánlottak érte. Ezzel szemben Xabi Alonsóért csak a Juventus jelentkezett be számottevően alacsonyabb költségvetéssel, ráadásul a játékos ha távozik, akkor hazatérne. Meglesz Xabi Alonso és Arbeloa is napokon belül, de előbb most ezt az ügyet kell lezárni. Utána pedig teljes lesz a keret, én úgy gondolom.De megint abba a hibába fog esni a Madrid,hogy nem lesz aki kiszolgálja Ronaldoékat,és semmi középpályájuk nem lesz.Úgyhogy,ha már ennyire igazolnak,nem értem miért nem teszik le a lóvét Xabi Alonsoért,nem egy Xavi de jobb mint Vdv,vagy akármelyik Madridi középpályás.
Akkor ok, elnézést... Mikor utoljára olvastam,nem volt szó az 5-ről.-Prince- írta:Mezszám nélküli Gago aligha, tekintve hogy tegnap este hivatalos közleményt adott ki ez ügyben a klub, valamint a sajtótájékoztatón Valdano is beszélt róla és meg is indokolta: Fernando Gago az ötös mezben fog játszani, közös megegyezéssel, mivel az ő álma az a mez volt.A mezszám nélküli Gago? Very Happy
Tessék olvasni, utána alaptalanul nevetni
Robben szerintem közelében sem lez a kezdőcsapatnak,mint ahogy Higu sem...gondolom azért kakával,higuval,robbennel,benzemával(?) csak elrúgják a bőrt..
Az viszont szerintem egyértelmű,hogy Brazíliából sokkal több játékos érik be,mint Franciaországból.
tájékozodni kéne ,mielőtt poénkodsz..A mezszám nélküli Gago?
pl?És még van 1-2 lyuk a védelemben is.
gondolom azért kakával,higuval,robbennel,benzemával(?) csak elrúgják a bőrt..CR... meg hidegen hagy. Egyedül nem fog nyarat csinálni.
Mezszám nélküli Gago aligha, tekintve hogy tegnap este hivatalos közleményt adott ki ez ügyben a klub, valamint a sajtótájékoztatón Valdano is beszélt róla és meg is indokolta: Fernando Gago az ötös mezben fog játszani, közös megegyezéssel, mivel az ő álma az a mez volt.A mezszám nélküli Gago? Very Happy
Keirrison 13 millió volt, Benzema 35. Nem mind1. Mindkettő zsákbamacska, de ha egyikse válna be nem mi húzzuk a rövidebbet az biztos. Mellesleg elvileg kölcsönbe fog menni a Valenciába.marci. írta:érdekes hogy benzemában sza.rt se láttok,de Keirrisonban meg megvan az a tehetség,az izmos brazil ligából
Kaká-nak nem. CR-nek igen.Pedro10 írta:"Én örülök, hogy Benzema a madridba igazolt"
Sejtem,meg CRnek is meg Kakának is örültél.
Én ilyet nem mondtam. Az viszont szerintem egyértelmű,hogy Brazíliából sokkal több játékos érik be,mint Franciaországból.Mármint fiatalon...érdekes hogy benzemában sza.rt se láttok,de Keirrisonban meg megvan az a tehetség,az izmos brazil ligából Rolling Eyes
Ugyemlékszem ezt én írtam. Cristiano Ronaldonak igen, Kakának annyira nem. De abból a szempontból igen, hogy izgalmas lesz a bajnokság. Én nem vagyok Real Madrid ellenes. Persze jó nézni, hogy 6-al alázzuk őket, de ha nincs verseny a PD-ben, akkor annyira nem izgalmas. Ezért jobb bajnokság sajnos (geynelőre) a Premier League. Mert 3-4 csapat lazán odaérhet, és akkor még nem beszéltünk a meglepi csapatokról (Everton, Aston Villa, esetleg lehet, hogy Man City jövőre)...Pedro10 írta:"Én örülök, hogy Benzema a madridba igazolt"
Sejtem,meg CRnek is meg Kakának is örültél.