Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Rammstein
Barça B

2009.07.02. 17:30:21

Varga Tamás írta: 7,5 milliós fizetés 5 éven keresztül = ez kevesebb, mint 9 millió Samunak 3 éven keresztül?
Nekem egyik verzió ellen sincs kifogásom :) Laportáék szerintem ebből elvi kérdést csinálnak, nem csak a fizetéséről van szó :?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.02. 17:27:56

Szóval, számoljunk csak:

David Villa = 56 millió + Cáceres.
Kaká = 67 millió euró.

David Villa nem ér annyit, mint Kaká.

7,5 milliós fizetés 5 éven keresztül = ez kevesebb, mint 9 millió Samunak 3 éven keresztül?

Továbbra sem értem ennek a lényegét.
És nem vagyok meggyőzve...szerintem dőreség.

PS: a Klub egyik legeredményesebb csatárát ne küldjük már el melegebb éghajlatra, ha kérhetem. Nem túlságosan szép dolog.
Kép
Clark71
Barça B

2009.07.02. 17:25:38

HA A Poolnak kell Hleb nyugodtan bevehetné a BARCA Mascheranó cserébe!
Henrique,Filipe,Mascherano,Villa,Kerrison!!!
Nekümk bőven elég!!!
További szép napot!
XAVI Hernández Fun Club
F.C. Barcelona Forever
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.02. 17:25:30

Már nem azért,de Villának mire fel jár 7,5? Nem lenne értelmesebb akkor ennyit adni a kameruninak és akkor nem kellene balhézni ...
Eto'onak jelenleg nagyobb a fizetése. Szerinted belemenne kevesebbe :lol: Fenébe már... A Barcának szurkolsz vagy Eto'onak? Nem értem mire ez a foggal-körömmel ragaszkodás. Az a lényeg, hogy ott folytassuk a következő szezont, ahol idén abbahagytuk. Ha ehhez Torghelle "Air" Sanyi kellene, az sem érdekelne.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.02. 17:20:17

Fernando írta:A sport.es szerint:

Állítólag elég közel jár az egyezség David Villa ügyében a Valenciával. Tudni vélik, hogy Villa lesz a 4. legjobban fizetett játékosa a csapatnak a maga 7.5 milliójával és 2014-ig fogja szerződés kötni hozzánk. A kivásárlási ára 120 millió lesz. :wink:
Már nem azért,de Villának mire fel jár 7,5? Nem lenne értelmesebb akkor ennyit adni a kameruninak és akkor nem kellene balhézni ...? Igaz,h a citynél nagyobb lenne a fizetése,de annyira nem lehet hülye,hogy beérje egy feljövőben lévő angol középcsapattal.Ha már VV is megkapta a 7 milláját...
Andris
Adminisztrátor

2009.07.02. 17:17:35

LM10 írta:Én azért sokallom Mascerano-ért a 30-at. Nem a képességei miatt....de én úgy tudom, h a Poolt érdekelné Hleb. És Hleb-et odaadva egy 20+Hleb jobb ötlet lenne.

Xavi,Ini,Touré,Mascerano,Busi,Keita....bivaly kp sor :wink:

És a csatár sor: Messi,Henry,Villa,Bojan,Pedro, *Iniesta.

Nagyon erős keret lenne ez így. Pepék megint jó dolgot húztak, ha meglesz Mascerano.
Igen, ez fantasztikus középpálya lenne. Ahogy mondod, bivaly.
van 1 posztunk ahova lesz 4 játékosunk, és van 2 posztunk ahova van 2 játékosunk.
Nem is értem h mi viszi rá Txikiéket h Masche után koslassanak, hacsak nem látnak rá esélyt h nagyon jó áron (15+x körül, összesen max 20) elhozzuk.

Egyébként Torres ismert Kölyök becenéven, Villának pedig ugyan lehet szintén ez, de egyáltalán nem használatos.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
messi6502
Jugador del Barça

2009.07.02. 16:54:21

Istenem...David Villa beceneve: El Guaje, ami asztúriai nyelvjárásban annyit tesz: A kölyök.
"Alcorcón? Az mi, egy madár?" Alcorcón - Real Madrid 4-0
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 16:44:18

Honnan van ez a szedett-vetett hülyeség. A Kölyök becenévre hallgató Villa :lol: :lol: :lol: Úgytudom ő Torres lenne (El Nino=A kölyök) :lol:

Szerk.: A Tenerife érdeklődik Jorquera iránt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
mark93
Barça C

2009.07.02. 16:06:41

A Barca számol azzal is, hogy esetleg mégsem sikerül a Kölyök becenévre hallgató Villát az együtteshez csábítani. Ebben az esetben szabad a pálya az uruguayi Diego Forlánnak, akivel szintén előrehaladott tárgyalásokat folytatnak. Mindenestre egyes források szerint, az Atlético Madrid csatára már lakásokat nézeget Barcelonában, a spanyol tengerpart fővárosában.
Beguiristain megjegyezte, hogy egy évvel ezelőtt, két sikertelen szezon után, ilyenkor már három átigazolás végére tettek pontot. Most azonban egész más a helyzet. A költségvetés ezúttal sokkal kisebb összeget engedélyez ilyen kiadásokra, így a sportigazgató nehezebb helyzetben van. Véleménye szerint az egyetlen, amire most szüksége van a klubnak, az a türelem. Szerinte, ahogy egyre közelebb kerülnek a szezon megkezdéséhez, a Valencia és az Atlético engedni fog a gyeplőn és csökkenni fog a két sztár ára is. Akkor pedig eljön a Barca ideje.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 15:45:16

A sport.es szerint:

Állítólag elég közel jár az egyezség David Villa ügyében a Valenciával. Tudni vélik, hogy Villa lesz a 4. legjobban fizetett játékosa a csapatnak a maga 7.5 milliójával és 2014-ig fogja szerződés kötni hozzánk. A kivásárlási ára 120 millió lesz. :wink:

Amúgy jövőre elnéznék egy ilyen kezdőt:

Valdés (Pinto),- Alves(Puyol), Piqué(Márquez, Cáceres, Henrique. Milito), Puyol (Márquez, Cáceres, Henrique, Milito), Filipe (Abidal),- Touré (Mascherano, Busquets, Keita), Iniesta (Keita, Hleb, Assulin), Xavi (Keita, Hleb, Assulin),- Henry (Bojan, Pedro), Villa (Keirrison, Bojan), Messi (Bojan, Pedro)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sjd
Llegenda del Barça

2009.07.02. 15:04:13

Villának csak 120 milla lesz a kivásálási ára? Perez rögtön rá fog mozdulni :)
Silváról elég nagy a csend az utóbbi időben, még a Manchesterrel se hozták szóba,régebben még volt szó arról h Villáért és Silváért egy ajánlatunk lesz
Hleb meg Eto'o azért ér csak ennyit, mert minden csapat nagyon jól tudja, h meg akarunk szabadulni tőlük, ha nem lenne a Villa-ügy, a City simán ajánlana 70et is
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.02. 14:52:14

MakraRagnos írta:hát most olvasom NSO-n hogy Ribery a Margitban akar játszani! szal ő felejtős :cry:
Sajnos ez van... azért kicsit furcsa,hogy hónap elején még a Barcában akart volna játszani... ezek után inkább Silva vagy Robinho ...
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.02. 14:35:12

gekkodan írta: Mint Liverpool-drukker, idén majdnem az összes meccset láttam. De évek óta igaz ez. Mascherano pont olyan, amilyet "kérsz": kreatív, passzolni eszetlenül tud, hihetetlen gyors és nagyon jól szűr, kreatív, jól forog és jól forgatja a játékot. Keitánál magasan jobb középpályás, a feka egyedül a fejjátékban veri, de az nem nehéz, hiszen bőven magasabb nála.
Mascherano tökéletes igazolás lenne. A középpályán komoly motor, eszetlen gyors, szűrőnek is jó és seccperc alatt megértenék egymást Xavival, mert nagyon hasonló a stílusok. Annyi különbséggel, hogy Xavi nyilván támadóbb szellemű és hozzá nehéz bárkit is hasonlítani.
Mascherano nagyon jó vétel lenne na.
Én is drukkolok a Liverpoolnak, hasonlóan sok meccsüket néztem ez évben is, és gyakorlatilag mindenben egyetértek veled, de a kreatív passzok nem rémlenek Mascheranótól. Ugyanakkor ezt nem is várnám el feltétlenül egy vkp-tól. (Bár ha megnézem, hogy Piqué középhátvéd létére is igazán kreatív tud lenni a felfutásaival, egyéb megoldásaival... :D).
Lényeg, hogy én is várnám a leigazolását, csak a forrófejűségétől tartok egy kicsit, a szezonban 3-4 meccsen elveszti a fejét, és ilyenkor mindig a sárga és a piros lap között mozog. De talán, ha Pep odalép neki... :D
Laza
Capitá del Barça

2009.07.02. 14:34:23

LM10 írta:Én azért sokallom Mascerano-ért a 30-at. Nem a képességei miatt....de én úgy tudom, h a Poolt érdekelné Hleb. És Hleb-et odaadva egy 20+Hleb jobb ötlet lenne.

Nagyon erős keret lenne ez így. Pepék megint jó dolgot húztak, ha meglesz Mascerano.
szerinted Hleb 10 millot ér?
Miért van az hogy megnyerunk midnent és minden játékosunk kevesebbet ér mint a többi nagy klub játékosai Pl. Eto'o (30millo,szerintem min.50) Hleb (10-15millo,sztm. 25 millo) Mascerano-val tényleg ujra erős keretünk lenne bár 20millonál többet én sem adnék érte.
Titinho
Director del Fútbol

2009.07.02. 14:29:28

gekkodan írta:Hát amennyiben 3 dolgot kéne mondanom róla, amiben a legjobb, kb ezt tudnám mondani:

Nagyon jó szűrő, brutális passzgép és hihetetlen gyors.

Utálom, ha valaki YouTube-ról dícsér valakit, mert ott még unkoaöcsémet is el lehet adni nagy zsugásnak, de Mascheranot azért ismerik elegen, nézzétek meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=D1iu3dDkM3s

Van itt azért technika meg előrejáték, főleg a video végén látható.
Jó vidi tényleg. :)
Ismerem és bírom is a játékát, de ahogy ebből a vidiből is kiderül, nem hittem volna, hogy ennyire pontosan tud szerelni becsúszásból. :shock: Elképesztő! Nem járnánk vele rosszul az tuti, igazi minőségi játékos és még fiatal is. Most június elején lett 25 éves.

De azért a 30 millió az sok lenne érte, olyan 22-24 milláért jó lenne elhozni. :wink:

Ha már a balszélsőt taglaljátok, akkor számomra sem lehet más a no.1., mint DAVID SILVA (már vagy két éve)! Szép is lenne egy Silva-Villa packot elhozni Valenciából...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
MakraRagnos
Barça C

2009.07.02. 14:16:14

hát most olvasom NSO-n hogy Ribery a Margitban akar játszani! szal ő felejtős :cry:
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.02. 14:13:59

Mascherano remek igazolás lenne! Lehet, hogy az Angliából érkező támadók nem tudnak gyorsan alkalmazkodni, de egy vkp szerintem biztosan tud, főleg úgy hogy argentín, tehát a ismeri a stílust. Kőkemény vkp, Keitánál sokkal jobb játékos szerintem, még a támadások terén is. Egy ilyen játékos megszerzésével biztos, hogy nem veszít a csapat!
Hajrá FC BARCELONA!!!
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
LM10
Director del Fútbol

2009.07.02. 14:10:52

Én azért sokallom Mascerano-ért a 30-at. Nem a képességei miatt....de én úgy tudom, h a Poolt érdekelné Hleb. És Hleb-et odaadva egy 20+Hleb jobb ötlet lenne.

bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.07.02. 14:08:45

Messa írta:De ők csak kölcsönbe, igaz? :?
Ha elolvasod a link tartalmát akkor azt tudom csak mondani h igen kölcsönbe hisz úgy írják h 40 million euros plus Martin Cacéres and Keirisson on loan(=40 milla+ Casa és K9 kölcsönbe)

Amúgy az oldal a katalán Sportból szedte ezt a hírt szóval elég megbízható vagyis szerintem :wink:
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.02. 14:02:12

G-Jay írta:Hát nálam Silva lenne a szélső...de csak szerintem...

Másrészt viszont ha a kp-ra akarunk annyira igazolni, akkor Ini megy ki szélre. Éppen ennek sem lennék ellenére. Meg Titi-vel megoldják még ketten. De tényleg ez az uccsó nyár amit kihúzhatunk szélső vétel nélkül...
nem csak nálad ;)
már jún. elseje óta számomra ő az első opció Henry mellé/mögé a posztra...
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.02. 13:59:51

Hát amennyiben 3 dolgot kéne mondanom róla, amiben a legjobb, kb ezt tudnám mondani:

Nagyon jó szűrő, brutális passzgép és hihetetlen gyors.

Utálom, ha valaki YouTube-ról dícsér valakit, mert ott még unkoaöcsémet is el lehet adni nagy zsugásnak, de Mascheranot azért ismerik elegen, nézzétek meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=D1iu3dDkM3s

Van itt azért technika meg előrejáték, főleg a video végén látható.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barca99
Llegenda del Barça

2009.07.02. 13:55:03

gekkodan írta:Mint Liverpool-drukker, idén majdnem az összes meccset láttam. De évek óta igaz ez. Mascherano pont olyan, amilyet "kérsz": kreatív, passzolni eszetlenül tud, hihetetlen gyors és nagyon jól szűr, kreatív, jól forog és jól forgatja a játékot. Keitánál magasan jobb középpályás, a feka egyedül a fejjátékban veri, de az nem nehéz, hiszen bőven magasabb nála.

Mascherano tökéletes igazolás lenne. A középpályán komoly motor, eszetlen gyors, szűrőnek is jó és seccperc alatt megértenék egymást Xavival, mert nagyon hasonló a stílusok. Annyi különbséggel, hogy Xavi nyilván támadóbb szellemű és hozzá nehéz bárkit is hasonlítani.

Egy Pool-drukker meg tud győzni, de nekem Mascheranoról pont az a véleményem, hogy szűrés szempontból nagyon hasznos (jobb Tourénál is), mert erőszakos, jól szerel, időben állítja meg a támadásokat, sosem fél az ütközéstől, viszont előrejátékban nem elég ütős. Nekem nem rémlenek nagy passzai, kreatív megoldásai, csak az hogy robotol, hajt végig, azt viszont nagyon jól.

Viszont ha tényleg ennyire jó előrejátékban is, és ide akar jönni, sokat nem veszíthetünk vele.
LM10
Director del Fútbol

2009.07.02. 13:44:34

Én is eddig ellene voltam, de ha ez igaz ami Dani írt, akkor felőlem is jöhet...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.02. 13:44:25

Hát nálam Silva lenne a szélső...de csak szerintem...

Másrészt viszont ha a kp-ra akarunk annyira igazolni, akkor Ini megy ki szélre. Éppen ennek sem lennék ellenére. Meg Titi-vel megoldják még ketten. De tényleg ez az uccsó nyár amit kihúzhatunk szélső vétel nélkül...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2009.07.02. 13:44:49-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.07.02. 13:40:31

gekkodan írta:Mint Liverpool-drukker, idén majdnem az összes meccset láttam. De évek óta igaz ez. Mascherano pont olyan, amilyet "kérsz": kreatív, passzolni eszetlenül tud, hihetetlen gyors és nagyon jól szűr, kreatív, jól forog és jól forgatja a játékot. Keitánál magasan jobb középpályás, a feka egyedül a fejjátékban veri, de az nem nehéz, hiszen bőven magasabb nála.

Jól van hiszek neked :D

csak amit én láttam meccseket,azokon inkább olyan bulldog szerep volt "ráakasztva" a srácra...
Ha ezek tényleg igazak amiket írsz róla,akkor felőlem jöhet.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt