2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem egyik verzió ellen sincs kifogásomVarga Tamás írta: 7,5 milliós fizetés 5 éven keresztül = ez kevesebb, mint 9 millió Samunak 3 éven keresztül?
Eto'onak jelenleg nagyobb a fizetése. Szerinted belemenne kevesebbeMár nem azért,de Villának mire fel jár 7,5? Nem lenne értelmesebb akkor ennyit adni a kameruninak és akkor nem kellene balhézni ...
Már nem azért,de Villának mire fel jár 7,5? Nem lenne értelmesebb akkor ennyit adni a kameruninak és akkor nem kellene balhézni ...? Igaz,h a citynél nagyobb lenne a fizetése,de annyira nem lehet hülye,hogy beérje egy feljövőben lévő angol középcsapattal.Ha már VV is megkapta a 7 milláját...Fernando írta:A sport.es szerint:
Állítólag elég közel jár az egyezség David Villa ügyében a Valenciával. Tudni vélik, hogy Villa lesz a 4. legjobban fizetett játékosa a csapatnak a maga 7.5 milliójával és 2014-ig fogja szerződés kötni hozzánk. A kivásárlási ára 120 millió lesz.
Igen, ez fantasztikus középpálya lenne. Ahogy mondod, bivaly.LM10 írta:Én azért sokallom Mascerano-ért a 30-at. Nem a képességei miatt....de én úgy tudom, h a Poolt érdekelné Hleb. És Hleb-et odaadva egy 20+Hleb jobb ötlet lenne.
Xavi,Ini,Touré,Mascerano,Busi,Keita....bivaly kp sor
És a csatár sor: Messi,Henry,Villa,Bojan,Pedro, *Iniesta.
Nagyon erős keret lenne ez így. Pepék megint jó dolgot húztak, ha meglesz Mascerano.
Sajnos ez van... azért kicsit furcsa,hogy hónap elején még a Barcában akart volna játszani... ezek után inkább Silva vagy Robinho ...MakraRagnos írta:hát most olvasom NSO-n hogy Ribery a Margitban akar játszani! szal ő felejtős
Én is drukkolok a Liverpoolnak, hasonlóan sok meccsüket néztem ez évben is, és gyakorlatilag mindenben egyetértek veled, de a kreatív passzok nem rémlenek Mascheranótól. Ugyanakkor ezt nem is várnám el feltétlenül egy vkp-tól. (Bár ha megnézem, hogy Piqué középhátvéd létére is igazán kreatív tud lenni a felfutásaival, egyéb megoldásaival...gekkodan írta: Mint Liverpool-drukker, idén majdnem az összes meccset láttam. De évek óta igaz ez. Mascherano pont olyan, amilyet "kérsz": kreatív, passzolni eszetlenül tud, hihetetlen gyors és nagyon jól szűr, kreatív, jól forog és jól forgatja a játékot. Keitánál magasan jobb középpályás, a feka egyedül a fejjátékban veri, de az nem nehéz, hiszen bőven magasabb nála.
Mascherano tökéletes igazolás lenne. A középpályán komoly motor, eszetlen gyors, szűrőnek is jó és seccperc alatt megértenék egymást Xavival, mert nagyon hasonló a stílusok. Annyi különbséggel, hogy Xavi nyilván támadóbb szellemű és hozzá nehéz bárkit is hasonlítani.
Mascherano nagyon jó vétel lenne na.
szerinted Hleb 10 millot ér?LM10 írta:Én azért sokallom Mascerano-ért a 30-at. Nem a képességei miatt....de én úgy tudom, h a Poolt érdekelné Hleb. És Hleb-et odaadva egy 20+Hleb jobb ötlet lenne.
Xavi,Ini,Touré,Mascerano,Busi,Keita....bivaly kp sor
És a csatár sor: Messi,Henry,Villa,Bojan,Pedro, *Iniesta.
Nagyon erős keret lenne ez így. Pepék megint jó dolgot húztak, ha meglesz Mascerano.
Jó vidi tényleg.gekkodan írta:Hát amennyiben 3 dolgot kéne mondanom róla, amiben a legjobb, kb ezt tudnám mondani:
Nagyon jó szűrő, brutális passzgép és hihetetlen gyors.
Utálom, ha valaki YouTube-ról dícsér valakit, mert ott még unkoaöcsémet is el lehet adni nagy zsugásnak, de Mascheranot azért ismerik elegen, nézzétek meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=D1iu3dDkM3s
Van itt azért technika meg előrejáték, főleg a video végén látható.
Ha elolvasod a link tartalmát akkor azt tudom csak mondani h igen kölcsönbe hisz úgy írják h 40 million euros plus Martin Cacéres and Keirisson on loan(=40 milla+ Casa és K9 kölcsönbe)Messa írta:De ők csak kölcsönbe, igaz?
nem csak náladG-Jay írta:Hát nálam Silva lenne a szélső...de csak szerintem...
Másrészt viszont ha a kp-ra akarunk annyira igazolni, akkor Ini megy ki szélre. Éppen ennek sem lennék ellenére. Meg Titi-vel megoldják még ketten. De tényleg ez az uccsó nyár amit kihúzhatunk szélső vétel nélkül...
Egy Pool-drukker meg tud győzni, de nekem Mascheranoról pont az a véleményem, hogy szűrés szempontból nagyon hasznos (jobb Tourénál is), mert erőszakos, jól szerel, időben állítja meg a támadásokat, sosem fél az ütközéstől, viszont előrejátékban nem elég ütős. Nekem nem rémlenek nagy passzai, kreatív megoldásai, csak az hogy robotol, hajt végig, azt viszont nagyon jól.gekkodan írta:Mint Liverpool-drukker, idén majdnem az összes meccset láttam. De évek óta igaz ez. Mascherano pont olyan, amilyet "kérsz": kreatív, passzolni eszetlenül tud, hihetetlen gyors és nagyon jól szűr, kreatív, jól forog és jól forgatja a játékot. Keitánál magasan jobb középpályás, a feka egyedül a fejjátékban veri, de az nem nehéz, hiszen bőven magasabb nála.
Mascherano tökéletes igazolás lenne. A középpályán komoly motor, eszetlen gyors, szűrőnek is jó és seccperc alatt megértenék egymást Xavival, mert nagyon hasonló a stílusok. Annyi különbséggel, hogy Xavi nyilván támadóbb szellemű és hozzá nehéz bárkit is hasonlítani.
Jól van hiszek nekedgekkodan írta:Mint Liverpool-drukker, idén majdnem az összes meccset láttam. De évek óta igaz ez. Mascherano pont olyan, amilyet "kérsz": kreatív, passzolni eszetlenül tud, hihetetlen gyors és nagyon jól szűr, kreatív, jól forog és jól forgatja a játékot. Keitánál magasan jobb középpályás, a feka egyedül a fejjátékban veri, de az nem nehéz, hiszen bőven magasabb nála.