2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nm a Bocára, hanem az Estudiantes-ra, vagy a Club Libertad Asunción-ra vagy akár a Rennes-re gondoltam...Lionel85 írta:Az IFFHS egy neves szervezet, bár sokan támadják sajátos számításaik miatt. Sokféle verzió van, szorzók, stb. amik ezt a listát eredményezik. A Bocát én a helyedben pedig nem nevezném nevenincs argentin csapatnak...danko94 írta:Ezmiez? Haggyuk már... A Real előtt van az Atma meg a Villareal meg Argentín nevesincs csapatok....Ennél rosszabbat nmis találhattál volna![]()
ez pedig a valódi ranglista..danko94 írta:Ezmiez? Haggyuk már... A Real előtt van az Atma meg a Villareal meg Argentín nevesincs csapatok....Ennél rosszabbat nmis találhattál volnaLionel85 írta:Itt a világranglista, felül zárójelben a dátum, azaz még nagyon friss lista.Ticsi 23 írta: Erre én is kiváncsi lennék! Esetleg nekem is elküldthetné valaki.
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f737 ... 6f28f53512![]()
Az IFFHS egy neves szervezet, bár sokan támadják sajátos számításaik miatt. Sokféle verzió van, szorzók, stb. amik ezt a listát eredményezik. A Bocát én a helyedben pedig nem nevezném nevenincs argentin csapatnak...danko94 írta:Ezmiez? Haggyuk már... A Real előtt van az Atma meg a Villareal meg Argentín nevesincs csapatok....Ennél rosszabbat nmis találhattál volna![]()
Ezmiez? Haggyuk már... A Real előtt van az Atma meg a Villareal meg Argentín nevesincs csapatok....Ennél rosszabbat nmis találhattál volnaLionel85 írta:Itt a világranglista, felül zárójelben a dátum, azaz még nagyon friss lista.Ticsi 23 írta:Erre én is kiváncsi lennék! Esetleg nekem is elküldthetné valaki.Bautista írta:valaki tud küldeni egy mostani klub világ ranlistát? de ne a forumba irja kössz
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f737 ... 6f28f53512
Itt a világranglista, felül zárójelben a dátum, azaz még nagyon friss lista.Ticsi 23 írta:Erre én is kiváncsi lennék! Esetleg nekem is elküldthetné valaki.Bautista írta:valaki tud küldeni egy mostani klub világ ranlistát? de ne a forumba irja kössz
Erre én is kiváncsi lennék! Esetleg nekem is elküldthetné valaki.Bautista írta:valaki tud küldeni egy mostani klub világ ranlistát? de ne a forumba irja kössz
Eto'o olyan 12-t akar a jelenlegi 9(?) hez képestXavinho írta:Már nem azért,de Villának mire fel jár 7,5? Nem lenne értelmesebb akkor ennyit adni a kameruninak és akkor nem kellene balhézni ...? Igaz,h a citynél nagyobb lenne a fizetése,de annyira nem lehet hülye,hogy beérje egy feljövőben lévő angol középcsapattal.Ha már VV is megkapta a 7 milláját...Fernando írta:A sport.es szerint:
Állítólag elég közel jár az egyezség David Villa ügyében a Valenciával. Tudni vélik, hogy Villa lesz a 4. legjobban fizetett játékosa a csapatnak a maga 7.5 milliójával és 2014-ig fogja szerződés kötni hozzánk. A kivásárlási ára 120 millió lesz.
Az ilyen hozzáállást pedig nem értem,és szerintem elfogadhatatlan.Egyetértek, de mostmár Eto'o menjen, Villa pedig jöjjön.. Eto'o-nak köszönjük az eddigit, de ágyő.
Egyetértek, de mostmár Eto'o menjen, Villa pedig jöjjön.. Eto'o-nak köszönjük az eddigit, de ágyő.bojankrkic27 írta:Bárcsak... bárcsak... bárcsak elfogadná az Arsenal! És akkor felőlem Villa maradhat Valenciában... majd Ini simán megoldja balszélét, Fabregas meg Ini helyén.... Eto'o meg elfogadja....frost86 írta:A sport.es szerint 40 millát ajánlott a Barca fábregasért
ezek a kívánságaim. persze lehet érte nem szeretni de ez van
Bárcsak... bárcsak... bárcsak elfogadná az Arsenal! És akkor felőlem Villa maradhat Valenciában... majd Ini simán megoldja balszélét, Fabregas meg Ini helyén.... Eto'o meg elfogadja....frost86 írta:A sport.es szerint 40 millát ajánlott a Barca fábregasért
Először én is így álltam hozzá, de mivel továbbra is napirenden van, megpróbáltam kitalálni, mi is venné rá Pepéket, hogy olyan posztra igazoljanak, ahol látszólag telítve vagyunk. Először is, Iniesta ezután inkább balszélen kapna lehetőséget, ezzel ideiglenesen kipipálva ezt a kérdést. Masche játszaná a szűrőt, mert bármilyen furcsán is hangzik, a jelenlegi keretben nincs olyan, akinek konkrétan ez lenne a posztja. Szóval lenne egy Mascherano - Sergi duó a vkp posztra, a középső kp szerepében pedig Xavi - Touré - Keita (akiről már annyiszor le akartam írni, hogy a 99-es U20-as VB-n egy bizonyos Xavi Hernandez előtt lett a legjobb játékos), esetleg Hleb, Thiago és Iniesta. Valószínűleg nem ez volt az eredeti terve, de mivel nem lehet minőségi balszélsőt mozdítani, így úgy tűnik B-terv lesz a nyáron. Kicsit masszívabb kp, több labdaszerzés ("labda nélkül borzalmas csapat vagyunk"), kontrákat jobb százalékban folytják el, elől a két alacsony ember keverget, irányít Xavi mellett, elől meg egy gólvágó. Aztán többet lehet pihentetni, valaki nagyon jól összefoglalta tegnap, milyen erős csapat tud felállni úgy is, hogy fontos emberek pihennek.lionelmessi19 írta:Masche tök értelmetlen dolog, nem is értem a vezetőket. Nem hogy semmi szükség rá, kifejezetten negatív a dolog, ugyanis sok pénzt vihet az ára és a fizetése. Ráadásul nemtom hogy bírná a padot.
Augusztus 31, 23:59-ig!boixosnoisbarca írta:Egyébkén meddig tart az átigazolási szezon???
itt bukott meg a hozzászólásod. a két fiatal csak kölcsönbe menne a Valenciához.Varga Tamás írta: David Villa = 56 millió + Cáceres.