Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
danko94
Entrenador del Barça

2009.07.02. 21:06:27

Lionel85 írta:
danko94 írta:Ezmiez? Haggyuk már... A Real előtt van az Atma meg a Villareal meg Argentín nevesincs csapatok....Ennél rosszabbat nmis találhattál volna :roll: :roll:
Az IFFHS egy neves szervezet, bár sokan támadják sajátos számításaik miatt. Sokféle verzió van, szorzók, stb. amik ezt a listát eredményezik. A Bocát én a helyedben pedig nem nevezném nevenincs argentin csapatnak...
Nm a Bocára, hanem az Estudiantes-ra, vagy a Club Libertad Asunción-ra vagy akár a Rennes-re gondoltam...
nagyi
Jugador del Barça

2009.07.02. 21:03:56

danko94 írta:
Lionel85 írta:
Ticsi 23 írta: Erre én is kiváncsi lennék! Esetleg nekem is elküldthetné valaki.
Itt a világranglista, felül zárójelben a dátum, azaz még nagyon friss lista.
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f737 ... 6f28f53512
Ezmiez? Haggyuk már... A Real előtt van az Atma meg a Villareal meg Argentín nevesincs csapatok....Ennél rosszabbat nmis találhattál volna :roll: :roll:
ez pedig a valódi ranglista..
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.07.02. 21:03:56

danko94 írta:Ezmiez? Haggyuk már... A Real előtt van az Atma meg a Villareal meg Argentín nevesincs csapatok....Ennél rosszabbat nmis találhattál volna :roll: :roll:
Az IFFHS egy neves szervezet, bár sokan támadják sajátos számításaik miatt. Sokféle verzió van, szorzók, stb. amik ezt a listát eredményezik. A Bocát én a helyedben pedig nem nevezném nevenincs argentin csapatnak...
Kép
Kép
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2009.07.02. 21:00:37

Lionel85 írta:
Ticsi 23 írta:
Bautista írta:valaki tud küldeni egy mostani klub világ ranlistát? de ne a forumba irja kössz
Erre én is kiváncsi lennék! Esetleg nekem is elküldthetné valaki.
Ezmiez? Haggyuk már... A Real előtt van az Atma meg a Villareal meg Argentín nevesincs csapatok....Ennél rosszabbat nmis találhattál volna :roll: :roll:
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.07.02. 20:49:06

Ticsi 23 írta:
Bautista írta:valaki tud küldeni egy mostani klub világ ranlistát? de ne a forumba irja kössz
Kép
Kép
Kép
roy69
Barça B

2009.07.02. 20:44:36

Cesc: a Barcához mennék, de szerződésem van.

Az Arsenal csapatkapitányának, Cesc Fabregasnak nem sikerült kibújni a jövőjéről szóló kérdések elől, hogy esetleg a Barcelonába igazol, habár ez a vallás egy igen meglepő fordulat.

Annak ellenére, hogy ismételten elmondta, hogy az ágyúsoknál van elkötelezve, Cesct folyamatosan arról kérdezik, hogy átköltözik-e idén nyáron a Barcához. Az újságokat sosem győzi meg eléggé a játékos válasza, sem a fiatal Fabregas drukkerek hazájában.

A játékmester, vele utazik jó barátja, Gerard Pique, egy Arenys de Mar-i sport összejövetelre, ahol Cesc egy nyári tábort fog tartani e szombaton, és 70 gyerek megpillanthatja hősét és találkozhat is vele.

Az első kérdés, amit a gyerekek feltettek: „Cesc, miért nem akarsz csatlakozni a Barcelonához?”. Azt válaszolta rá: „Szeretnék, de szerződésem van az Arsenallal és ezt tekintetbe kell vennem.” Egyik fiatal rajongó sem volt elégedett ezzel a válasszal, és Pique felé fordultak.

„Miért nem győződ meg, hogy jöjjön a Barcelonához? „-kérdeték, mire a hátvéd így válaszolt. „Nem tudom mennyiszer próbáltam meggyőzni, de nincs rá lehetőség, jelenleg.”

Azonban Fabregas máshogy felet, amikor egy ágyús rajongó kérdezte, hogy marad-e az Emiratesben. „Én vagyok a csapatkapitány, az Arsenalnál fogom folytatni.”- hagyta helyben a 22 éves középpályás.

EHHEZ TUDNA VALAKI NEKEM VALAMI ÉRTELMESEBB HÍRT KAPCSOLNI?!?
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.07.02. 20:41:46

Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Bautista
Barça B

2009.07.02. 20:24:45

valaki tud küldeni egy mostani klub világ ranlistát? de ne a forumba irja kössz
FORCABARCA
albicelesteX
A Vadász

2009.07.02. 20:24:21

Zavarosak ezek az üzletek lehet végén lecssúszunk mindenkiről aminek azért nem nagyon örülnék mivel kéne egy kis vérfrissítés!Kíváncsian várom már a fejleményeket tavaly ilyenkor már bőven előrébb voltunk nem nagyon lacafacáztunk!Igaz akkor a madrid nem borította fel a piacot! :P
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.07.02. 19:58:26

Mascheranot továbbra sem értem, minek ide. Oké, lesz Afrika kupa. De csak ezért venni egy vkp-t luxus-főképp annyiért, amennyibe kerülne. Ha jön, szerintem Keita távozik. Márpedig Keita azért univerzálisabb mint az argentin. A másik dolog ugye a balszél kérdése. Ide nem várok senkit. Silva sérülékeny, Ribery ezek után menjen madridba. Robinhot nem fogja elengedni a city-na nem mintha érdeklődnénk.
A csatárposzton egyszerű a helyzet: Remélem Villa csak akkor jön, ha Samu megy. De gyorsan le is szögezném: Inkább maradjon Samu...
Keirrison meg majd elválik, mit tud itt kezdeni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Atridente
Barça C

2009.07.02. 19:51:47

Eto'o annyi tiszteletet kap amennyit megérdemel. Hazudozik ő is és a menedzsere is, csak a vak nem látja. Először kijelenti hogy ő -ezután a méltán páratlan és szenzációs szezon után- annyi pénzt vagy még többet is érdemel mint Messi , mint amennyit senki nem kap az egész világon. (ezt körülbelül 10 játékos kijelenthette volna) Jól van rendben. A vezetőség persze nem hajlandó megadni neki irreális követelését. Menjünk tovább. Elkezdik keresni Eto utódját -először Ibra, most Villa. Eggyezség nincs senkivel nagy a bizonytalanság hetekig. Közben Eto eggyetlen komoly kérője is napvilágot lát Mcity. Kiderül hogy a barca-val megegyeztek a vételárban, és Eto-nak is készek hatalmas pénzt fizetni. Azt hinné az ember. Eto-nak az sem elég még többet akar. Ezért letagadja az egészet ő és menedzsere is a nyílvánoság előtt, hülyének nézve Laporta-tól kezdve az egész city vezetőséget. Kijelenti nem érti az egészet a barcatól még nem kapott hivatalos ajánlatot csak azt a pár soros papírt amiben ugyanolyan feltételeket biztosítanának mint eddig. Ő itt akar maradni eszeágában se volt elmenni. Kivár, kivár kivár -ő ráér. Úgy van vele Ha city nagyon akarja emel még egy kicsit , ha nem marad még egy évet és utána mehet ingyen ahová akar. Nem kell érte fizetni, csak neki aláírásért potom 15 milliót meg megeggyezik évi 10-12 ben már mindjárt jobban jár, ő is és a jövendőbeli klubbja is. Nem kell 30 milliós lelépési pénzt fizetni csak a felét. NEM AKAR ő itt maradni , csak vakok nem veszik észre. Ő Nem más mint egy pénzsóvár zsoldos
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.07.02. 18:41:03

Tökéletesen egyetértek Barca99-el. Amennyiben Mascheranot el tudjuk hozni 30-35 milláért, akkor jobb játékost kapunk a saját posztján, mint egy 30-35 milláért elhozható balszélső (sajnos jelenleg nem igazán van megfelelő ember erre a posztra, Ribery az, 60+ milláért...) Touré nagyon jó középső kp is, sok bizonyítékot láthattunk erre vkp poszton játszva is.Egy bökkenője van az egésznek: Iniesta véleményem szerint jobb teljesítményre képes középpályán mint balszélen, bár ott is tud kiemelkedően játszani. Amennyiben képes lenne megszokni a posztot, akkor talán állandósítani tudná azt a formáját bal szélen, amit pár meccsen nyújtott (1-1-ek állandó jellegű megnyerése), egy kicsit több lövés és betörés hiányzik még arról a posztról a játékából, ha ezek meglennének akkor kivételes húzás lenne.

De jelenleg a legfontosabb ügy a középcsatár poszt tisztázása. Nagyon idegesít az Eto'o körüli huzavona, szerintem távozni fog. Nagy szavakat hallhattunk az ügynökétől, hogy mennyire nem érdekli a pénz meg semmi , erre már jópár napja nem érkezett válasz a 2 évvel való szerződés hosszabításra, miközben igenis van City ajánlat. Maga az ügy undorító.
Egy velős ok van rá, amiért nagyon örülnék Villának és támogatnám Eto'oval szemben is: kell a frissítés, nincs értelme a bevált csapaton ne változtass frázisnak manapság a fociban. Henry amiatt lenne jobb ha maradna, mert intelligensebb játékos, lassan alkalmas lenne az univerzális csere posztra, mint anno Larsson volt, erre Eto'o sose lesz alkalmas.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.02. 18:32:16

Xavinho írta:
Fernando írta:A sport.es szerint:

Állítólag elég közel jár az egyezség David Villa ügyében a Valenciával. Tudni vélik, hogy Villa lesz a 4. legjobban fizetett játékosa a csapatnak a maga 7.5 milliójával és 2014-ig fogja szerződés kötni hozzánk. A kivásárlási ára 120 millió lesz. :wink:
Már nem azért,de Villának mire fel jár 7,5? Nem lenne értelmesebb akkor ennyit adni a kameruninak és akkor nem kellene balhézni ...? Igaz,h a citynél nagyobb lenne a fizetése,de annyira nem lehet hülye,hogy beérje egy feljövőben lévő angol középcsapattal.Ha már VV is megkapta a 7 milláját...
Eto'o olyan 12-t akar a jelenlegi 9(?) hez képest
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.02. 18:22:42

Egyetértek, de mostmár Eto'o menjen, Villa pedig jöjjön.. Eto'o-nak köszönjük az eddigit, de ágyő.
Az ilyen hozzáállást pedig nem értem,és szerintem elfogadhatatlan.
Ronaldinho-hoz nem álltak hozzá így az emberek,pedig aztán tavaly év végén ő megérdemelte volna.

Mi ez a nagy Eto'o ellenzés? Mit tett,hogy ennyire elvesztette a szimpátiát?
Leszrta ő valaha a meccseket? Hallottunk róla olyan híreket,hogy most edzés helyett aludt,mert hajnalban ért haza a buliból?
NEM

Akkor egy kicsit álljunk már másképp a dologhoz. Semmi rosszat nem tett,csak úgy érzi,hogy a mznkája során feljebb kell kerülnie,szóval több pénzt akar.
A klub egyik legeredményesebb csatáráról beszélünk,aki 100%-t nyújt akarásban és szívét lelkét a pályára teszi.
Ez a nagy Villa-zás pedig, mi a biztositék rá,hogy ő szerény lesz,és nem hisztizik majd?

Villa is egy hisztis udnorito gusztustalan játékos, és alattomos. Eto'o-ra egyik sem illik rá. A Valencia mecsek után mindenki itt szidta,hogy ilyen sunyi,olyan szinész, most pedig már várja mindenki tárt karokkal.
Hát én ezt nem értem.

Eto'o-t mikor láttátok fetrengeni a pályán,mikor szinészkedett?Mikor rúgott vissza szándékosan a földről?

Kicsit nagyobb tiszteletet érdemelne Samu , szerintem
nagyi
Jugador del Barça

2009.07.02. 18:17:31

bojankrkic27 írta:
frost86 írta:A sport.es szerint 40 millát ajánlott a Barca fábregasért
Bárcsak... bárcsak... bárcsak elfogadná az Arsenal! És akkor felőlem Villa maradhat Valenciában... majd Ini simán megoldja balszélét, Fabregas meg Ini helyén.... Eto'o meg elfogadja....
ezek a kívánságaim. persze lehet érte nem szeretni de ez van :lol:
Egyetértek, de mostmár Eto'o menjen, Villa pedig jöjjön.. Eto'o-nak köszönjük az eddigit, de ágyő.
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
Sanama
Llegenda del Barça

2009.07.02. 18:12:20

Barca99,

Végülis igen,így is megoldható a dolog és teljesen igazad van,viszont én úgy gondolom,ha Villa érkezik,és Eto'o marad,akkor luxus lenne bármelyiket is padoztatni,szóval szerintem a cstár-balszélső úgy lenne megoldva,mint idén,csak jövőre Villa-Eto'o duóval,Henry pedig a padon.
Én is sokkal jobban örülnék/tem volna,ha egy balszélső jön,Samu marad és kész,de hát láthatjuk,hogy Ribery is mit "művel".

más:
Nem értem miért gondolják sokan úgy,hogy Fabregas megoldja Iniesta posztját. Hát kérem ! Nem tudja megoldani, a válogatottban sem tudja pótolni,ha az ő posztján kell játszani.
Remélem hatalmas baromság az,hogy őt akarjuk megvenni,főleg 40milióért.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.07.02. 18:10:51

frost86 írta:A sport.es szerint 40 millát ajánlott a Barca fábregasért
Bárcsak... bárcsak... bárcsak elfogadná az Arsenal! És akkor felőlem Villa maradhat Valenciában... majd Ini simán megoldja balszélét, Fabregas meg Ini helyén.... Eto'o meg elfogadja....
ezek a kívánságaim. persze lehet érte nem szeretni de ez van :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2009.07.02. 18:06:46

lionelmessi19 írta:Masche tök értelmetlen dolog, nem is értem a vezetőket. Nem hogy semmi szükség rá, kifejezetten negatív a dolog, ugyanis sok pénzt vihet az ára és a fizetése. Ráadásul nemtom hogy bírná a padot.
Először én is így álltam hozzá, de mivel továbbra is napirenden van, megpróbáltam kitalálni, mi is venné rá Pepéket, hogy olyan posztra igazoljanak, ahol látszólag telítve vagyunk. Először is, Iniesta ezután inkább balszélen kapna lehetőséget, ezzel ideiglenesen kipipálva ezt a kérdést. Masche játszaná a szűrőt, mert bármilyen furcsán is hangzik, a jelenlegi keretben nincs olyan, akinek konkrétan ez lenne a posztja. Szóval lenne egy Mascherano - Sergi duó a vkp posztra, a középső kp szerepében pedig Xavi - Touré - Keita (akiről már annyiszor le akartam írni, hogy a 99-es U20-as VB-n egy bizonyos Xavi Hernandez előtt lett a legjobb játékos), esetleg Hleb, Thiago és Iniesta. Valószínűleg nem ez volt az eredeti terve, de mivel nem lehet minőségi balszélsőt mozdítani, így úgy tűnik B-terv lesz a nyáron. Kicsit masszívabb kp, több labdaszerzés ("labda nélkül borzalmas csapat vagyunk"), kontrákat jobb százalékban folytják el, elől a két alacsony ember keverget, irányít Xavi mellett, elől meg egy gólvágó. Aztán többet lehet pihentetni, valaki nagyon jól összefoglalta tegnap, milyen erős csapat tud felállni úgy is, hogy fontos emberek pihennek.

Én is jobban örültem volna egy "letisztultabb" módszernek (Yaya szűr - Sergi a csere; két támadó kp középen, cseréjük egy támadó kp és Keita, normális balszélső, etc.), viszont szerintem nem lehet kijelenteni, hogy az argentín egy felesleges igazolás lenne, ezáltal jobban forog majd a csapat, több a variácós lehetőség, tehát van benne ráció.
sjd
Llegenda del Barça

2009.07.02. 18:03:53

Sztem Eto'o és Villa tökéletesen megfér egymás mellett
Pl. Villa-Eto'o-Messi, Henry meg a kispadon piheni ki a hétközi meccs fáradalmait
vagy: Henry-Villa-Messi, Eto'o éppen Kamerunért küzd az ANK-n
vagy: Henry-Eto'o-Villa, Messi megint késve ért vissza válogatott meccsről
vagy: Henry-Eto'o-Messi, Villát meg szétrúgták és sérült
vagy: Bojan-Henry-Pedro (egy üzbegisztáni csapat ellen a klub-vb-n vagy a Gijon tartalékok ellen a kupában)
stb., stb.
Mascheranohoz meg annyit, h nincs semmi bajom vele, de más posztokat kéne megerősíteni abból a pénzből (pl. védelem, (csere)kapus)
és nem ér sokat h Henrique visszajött, mert ha Caceres elmegy kölcsönbe akkor ugyanannyian vagyunk, mint tavaly
barca1615
Jugador d'estrella

2009.07.02. 18:02:58

Na tehát! Szerintem csak vegyünk egy balszélsőt! Megy ugye egy balhátvédet! Meg Eto'o-t tartsuk meg és vegyünk Villát!
Andris
Adminisztrátor

2009.07.02. 17:46:05

Mik ezek az összegek itt? :)

soha senkiért 40nél többet nem adunk majd, idén pláne nem. (+/- 1,2)
Pláne nem olyanért, akire nincs eget rengető szükségünk, pláne pláne nem olyan játékosra, aki nálunk akar játszani.

Fizetésben pedig szerintem simán kaphat és kapni is fog 7 és 8 közt valahol, mert azon a szinten játszik, és pontosan úgy minden évben, ahogy Eto'o, akinek még így is magasabb a fizuja.

Egyébként leírtam már, a világgal meg a fórumerek nagyrészével meg Ivánékkal szemben is úgy gondolom, Eto'o majd marad, akár jön Villa, akár nem.
Amúgy nem tudnám megmondani miért. Biztos az is benne van h ezt is szeretném.

Masche tök értelmetlen dolog, nem is értem a vezetőket. Nem hogy semmi szükség rá, kifejezetten negatív a dolog, ugyanis sok pénzt vihet az ára és a fizetése. Ráadásul nemtom hogy bírná a padot.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.07.02. 17:45:35

boixosnoisbarca írta:Egyébkén meddig tart az átigazolási szezon???
Augusztus 31, 23:59-ig! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.07.02. 17:43:24

Sziasztok!
Én megtartanám Etoot.Fontos tagja a csapatnak.
Az a rossz benne,h kb 5ből 1-2 rúg be átlagban.Persze Villa is jó lenne ,de ki tudja h ő mennyire lenne eredményes.Ezt csak akkor fogjuk megtudni ha jövőre Barca színekben fog játszani.Egyébkén meddig tart az átigazolási szezon???
frost86
Jugador del Barça

2009.07.02. 17:33:52

A sport.es szerint 40 millát ajánlott a Barca fábregasért
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
kristop
Entrenador del Barça

2009.07.02. 17:30:47

Varga Tamás írta: David Villa = 56 millió + Cáceres.
itt bukott meg a hozzászólásod. a két fiatal csak kölcsönbe menne a Valenciához.
Lezárt