Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én szerintem közel sem fogunk annyi gólt lőni mint tavaly. De a játékunk látványosabb lesz.Rivaldo11 írta:A főoldali cikk elég érdekesre sikeredett. Elég sok oldalról meg tudnám cáfolni az ott leírtakat. Ha valaki igényli, szívesen kifejtem, most csak annyit: Én nem vagyok annyira meggyőződve, hogy minden ilyen szép és jó lesz, és ennyit erősödünk, amit a cikk sugall...
Sőt. Az én véleményem az, hogy EGYÉRTELMŰEN GYENGÜLÜNK.
albicelesteX írta:Na azoknak akik számolgatnak még mindig és elégedetlenkednek!Most olvastam az atleticomadrid.hu-n(nem tom mennyire hiteles),hogy a vezetőség bepróbálkozott Forlánnál vagyis a matracosoknál Forlanért 36milla+Eto'o-val!Na akkor Ibraért 40 milla nem is olyan sok!!!Egyébként van már valami előre lépés az ügyben?
Sztem az árról a margit tehet, vagyis perec, aki feldöntötte az egész piacot és midenki drágább lett. Ibra raális ára sztem max 50, de Samu sem 25, hanem kicsit több, csak nem volt kérő, így hiába van a sok pozitívum mellette, örüljünk, hogy ki tudunk facsarni belőle valamit és nem kell ingyen elválni tőle.MichaaBee írta:Latom sok mindenkit felidegesitettem az elozo hozzaszolasommal, ezert elnezest kerek, a transzparenseket nem gondoltam komolyan, csak nyomatekositani szerettem volna, hogy nem nagyon kedvelem a fickot, de lenyegtelen. Hleb csak kolcsonbe megy, ez ok, nincs vele semmi bajom, nem is irtam. Azonkivul, hogy Ibra nagyon jo jatekos szvsz meg egoista es bunko. Arra ne mondja nekem senki, hogy a csapattarsak leorditasaval az egyseget epiti. Viszont ha ezzel nem lesz a csapat rovasara, akkor elfogadom a leigazolasanak helyesseget. Viszont hangsulyozni szeretnem, hogy az ara igy se, ugy se tetszik. Akarhogy nezzuk egy olyan csatarnak, aki 30-40 golt szerez egy idenyben igenis van ara, erdeklodok szamatol fuggetlenul, meg akkor is, ha ez az ar kvalitasaihoz kepest nagyon alacsony, mondjuk 25m euro. Adjuk ossze: egy Hleb szintu jatekos kolcsonvetele par millio euro legyen 3-4. (abbol kiindulva, hogy Senderos is ennyi volt a Milannak) Eto'o 25, osszeadjuk kerekitve kb 30. Ez meg oke, radobunk 10-15 millio eurot es elegedett leszek. De hogy 35-40?Picit soknak tunik, 60 millio Ibraert. Ebben meg mindig nem tudok egyeterteni a vezetoseggel, de mindegy. Az egyetlen akiben megbizom az Josep Guardiola. Ha jovore megint bajnokok leszunk, visszaszuvok mindent az egesz igazolasrol. Viszont most meg mindig szivesebben latnam Villat a csapatban realis aron, de ha Ibra jonne realis aron, akkor sem lennek elegedetlen.
Ibra mondta hogy mostmár a töke tele van azzal hogy rajta áll vagy bukik minden. Szerintem kész nyaralás lesz neki itt játszani azok után hogy a már így is klasszisokkal teleszórt csapatunk játékosai leveszik róla a terhet. Szerintem tudja majd hogy kikkel lesz majd együtt a pályán.baas11 írta:El kéne most már valami erősítés is...
Az egy dolog h Ibra Milanoban gond nélkül beugathat mondjuk Cruz vagy Ballotelli-nek ,de h Barcelona-ban Henry -nak Puyol-nak vagy Xavi-nak ezt meg merje tenni az kizárt dolog.....kicsit más tészta !
baas11 írta:El kéne most már valami erősítés is...
a csapat jó,de már tavaly elég jól kiismerték (chelsea és sok spanyol kiscsapat akik ellen megizzadtunk)!matyi25 írta:Itt nem az embereket kell nézni.. hanem a CSAPATOT... Attól hogy Margit vett pár jó játékost, attól még semmit se érnek vele ha csapatként nem fog működni. Bízz a csapatunkban.tudomka958 írta:én amióta a real leigazolta kaka-t és c.t azt mondom,hogy kevesek leszünk jövőre...
most azonban azt mondom:egyenlítettünk! ezután náluk játszik a világ négy legjobb játékosából kettő és nálunk a másik kettő...
csak nálunkl még van xavi,iniesta, toure,alves ...megint mi vagyunk erősebbek!
de ez kellett...
hát sok jó játékos van a világon, mindig más és más van jóformában tehát olyan h a legjobb négy játékos a világon napról napra meccsről meccsre más!plusz van akinek megy nagyon egy bajnokságban de egy másikban nem, tehát nemtudhatjuk h most ezekkel az igazolásokkal ki mennyire jár jól, de én sztem ez a real rosszabb lesz mint amilyen idén volt!tudomka958 írta:én amióta a real leigazolta kaka-t és c.t azt mondom,hogy kevesek leszünk jövőre...
most azonban azt mondom:egyenlítettünk! ezután náluk játszik a világ négy legjobb játékosából kettő és nálunk a másik kettő...
de ez kellett...
Itt nem az embereket kell nézni.. hanem a CSAPATOT... Attól hogy Margit vett pár jó játékost, attól még semmit se érnek vele ha csapatként nem fog működni. Bízz a csapatunkban.tudomka958 írta:én amióta a real leigazolta kaka-t és c.t azt mondom,hogy kevesek leszünk jövőre...
de ez kellett...
Pontosan így gondoltam. Guddy elmegy és ha Hleb nem is akkor is arról volt szó hogy a padnak bővülnie kell, szóval ha egy meber elmegy én kettüt hoznák a helyébe. Most elmegy kettő ergó hoznák három embert akiből egy jön az Atleticből, még kell kettő. Remélem Laporta is a kp erősítésére gondolt amikor azt nyilatkozta hogy még lehetnek igazolások.kabekabe írta: 1, Igazad van, de majdnem biztosa jövőre elmegy.
2/1: Guddy sajna jó eséllyel elmegy
2/2: Hosszabb pad kéne, főleg ha nem jön balszélső. Ja és sokan hejlendóak megfeledkezni arról, hogy idén alig volt sérülés, ha jövőre mondjuk Xavi vagy Yaya helyenként megsérülnek nem biztos, hogy sokáig jól tudjuk őket pótolni.
Én erősködnék Cesc leigazolása mellett, Ini többet játszana Titi helyén, ezzel arra is bebiztosítanánk magunk ha esetleg Ibra nem válna be. Vszleg Pep is akar vkit(Paulsen, mascherano), ha oda jönne vki akkor Sergi, Keita többet játszhatna Xaviék vonalában sztem.
Akkor bizzunk benne, h nem köp bele a kameruni a levesünkbe, Remélem hamarosan végleges lesz az átigazolás.barcaloki írta:Annyi van a Sport.es en, hogy A Barca megegyezett Ibrahimovic ügynökével, így már csak Eto'o -nak kell megegyezni-e az interrel és le lezárul a transzfer. Meg ég ilyen sablon dumák hogy Eto'o -t várja egy nagyon jó csapat egy nagyon jó edző, aki szeretné a csapatában tudni.