MichaaBee írta:Latom sok mindenkit felidegesitettem az elozo hozzaszolasommal, ezert elnezest kerek, a transzparenseket nem gondoltam komolyan, csak nyomatekositani szerettem volna, hogy nem nagyon kedvelem a fickot, de lenyegtelen. Hleb csak kolcsonbe megy, ez ok, nincs vele semmi bajom, nem is irtam. Azonkivul, hogy Ibra nagyon jo jatekos szvsz meg egoista es bunko. Arra ne mondja nekem senki, hogy a csapattarsak leorditasaval az egyseget epiti. Viszont ha ezzel nem lesz a csapat rovasara, akkor elfogadom a leigazolasanak helyesseget. Viszont hangsulyozni szeretnem, hogy az ara igy se, ugy se tetszik. Akarhogy nezzuk egy olyan csatarnak, aki 30-40 golt szerez egy idenyben igenis van ara, erdeklodok szamatol fuggetlenul, meg akkor is, ha ez az ar kvalitasaihoz kepest nagyon alacsony, mondjuk 25m euro. Adjuk ossze: egy Hleb szintu jatekos kolcsonvetele par millio euro legyen 3-4. (abbol kiindulva, hogy Senderos is ennyi volt a Milannak) Eto'o 25, osszeadjuk kerekitve kb 30. Ez meg oke, radobunk 10-15 millio eurot es elegedett leszek. De hogy 35-40?
Picit soknak tunik, 60 millio Ibraert. Ebben meg mindig nem tudok egyeterteni a vezetoseggel, de mindegy. Az egyetlen akiben megbizom az Josep Guardiola. Ha jovore megint bajnokok leszunk, visszaszuvok mindent az egesz igazolasrol. Viszont most meg mindig szivesebben latnam Villat a csapatban realis aron, de ha Ibra jonne realis aron, akkor sem lennek elegedetlen.
Sztem az árról a margit tehet, vagyis perec, aki feldöntötte az egész piacot és midenki drágább lett. Ibra raális ára sztem max 50, de Samu sem 25, hanem kicsit több, csak nem volt kérő, így hiába van a sok pozitívum mellette, örüljünk, hogy ki tudunk facsarni belőle valamit és nem kell ingyen elválni tőle.
Villának én is jobban örülnék, de asszem én kevésbé értek a dologhoz. Már mindent leírtam korábban, ha érdekel valakit, akkor az keresse ki!