Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barca_10
Entrenador del Barça

2009.07.21. 10:02:59

az ide BL-győzelmet sztem Eto'o-nak is köszönhetjük..mert ha ő nem rúg gólt akk lehet h a Barca nem nyugszik meg és akk még bármi lehetett wna.
barca2010
Jugador d'estrella

2009.07.21. 09:44:04

Teljesen egyetértek a hozzászólókkal és soha nem felejtem el neki, hogy abból a nagyszerű Vidicből milyen majmot csinált a BL döntőben.Köszönöm, hogy nálunk játszottál és mindig szívvel, lélekkel hajtottál a csapatért, Barcelonáért.

BARCA FOREVER!!!
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.07.21. 09:24:22

mindig azon a véleményem voltam, ha eto'o elmegy, akkor Milánóba megy :!:
de azt hittem Milánó piros-fekete részére, nem pedig kék-fekete felére :? na, akkor vmennyire mostmár az internek is szurkolnom kell :? mert eto'o mindig kedvelni fogom, sokat köszönhetünk neki.

legyél olasz gólkirály samu! és örülnék, ha végre megnyernéd az aranycipellőt is...
Kép
2pac4ever10
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.21. 08:49:29

Eto'o egy nagy játékos nagy karakter és nagy ember. Örülök hogy itt játszott BÁR én még bízom benne hogy marad...Sajnos ez már nagyon távolinak tűnik...:/ Köszönöm Eto'o ezt a pár felejthetetlen évet Sok sikert az új csapatodban!!!
Kép

\ Köszönjük Eto'o || Sok sikert a jövőben /
Deus
Boixos Nois

2009.07.20. 18:54:41

Boixos írta:hát samu, akárhogyan alakuljon a jövőd, én veled kapcsolatban csak a szépre emlékezem!!

ERRE

és a lehető legjobbakat kívánom a továbbiakban a sportban is és a magánéletedben is!!!
fuh, az óriás pillanat volt... volt vér a pucájában, hogy nyilvánosan lecabrózza madridot... jellemző ez samura :)

örökzöld a "MYPUMAS!!!" reklámja is :)
KépKép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.07.20. 18:28:15

hát samu, akárhogyan alakuljon a jövőd, én veled kapcsolatban csak a szépre emlékezem!!

ERRE

és a lehető legjobbakat kívánom a továbbiakban a sportban is és a magánéletedben is!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
alves20
Barça C
Kapcsolat:

2009.07.20. 17:06:13

En mindennkep sajnalni fogom Eto't hogy elmegy! :( :(
Kép
Hof
Barça C

2009.07.20. 17:02:09

bojanfan írta:3 félepéken lehet nézni a dolgokat.

aki pozitívan elfogult eto'oval szemben, az nyilván felhozhatja, hogy mind a két BL-döntőben gólt lőtt, és európában is ő lőtte a legtöbb gólt az elmúlt 4 évben.

aki negatívan elfogult a kamerunival szemben, az felhozhatja, hogy hány ezer 100%-os ziccert hagyott ki a a négy év alatt, és milyen gusztustalan nyilatkozatai, cselekedetei voltak.

és végül az arany középút: eto'o egy rendkívül jó csatár, de be kell látni, hogy a világ 10 legjobb csatára közül bármelyik lőtt volna ennyi gólt ilyen kiszolgálással. a csapatért hajtott, és érezte ő is, hogy elakarjuk küldeni. nem véletlenül csókolgatta idén annyiszor a barça-címert, és rengetegszer éltette guardiolát, illetve szaladt hozzá góljai után, így nem annyira korrekt dolog vele, amit most csinálunk vele.

minden jót a jövőben töki! köszi mindent! :wink:

ui: ha jól emlékszem Mourinho kétszer is lemajmozta pár éve, amiből botrány volt. hmmm.
Maximálisan egyetértek veled, az arany középutas nagyon tetszik 8) , szal grat hozzá :wink:, én is vmi ienbe gondolkodtam, csak vh nem tudtam megfogalmazni, de te ezt msot emgtedte te helyettem is, és erre a hsz-re sok mindenki alapozhat, és példát lehet venni róla, max korrekt, még1szer grat. :wink: :P
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.20. 16:23:18

3 félepéken lehet nézni a dolgokat.

aki pozitívan elfogult eto'oval szemben, az nyilván felhozhatja, hogy mind a két BL-döntőben gólt lőtt, és európában is ő lőtte a legtöbb gólt az elmúlt 4 évben.

aki negatívan elfogult a kamerunival szemben, az felhozhatja, hogy hány ezer 100%-os ziccert hagyott ki a a négy év alatt, és milyen gusztustalan nyilatkozatai, cselekedetei voltak.

és végül az arany középút: eto'o egy rendkívül jó csatár, de be kell látni, hogy a világ 10 legjobb csatára közül bármelyik lőtt volna ennyi gólt ilyen kiszolgálással. a csapatért hajtott, és érezte ő is, hogy elakarjuk küldeni. nem véletlenül csókolgatta idén annyiszor a barça-címert, és rengetegszer éltette guardiolát, illetve szaladt hozzá góljai után, így nem annyira korrekt dolog vele, amit most csinálunk vele.

minden jót a jövőben töki! köszi mindent! :wink:

ui: ha jól emlékszem Mourinho kétszer is lemajmozta pár éve, amiből botrány volt. hmmm.
♥fcbarca.♥
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.19. 22:28:49

Kralo írta:
Én kérek elnézést a következő véleményem miatt.

Aki ismer tudja, hogy nálam is a Barca az első, nah de engedtessék már meg az is, hogy néhány játékoshoz is lehessen kötődni. Példának okáért Kluivertet a mai napig hiányolom, pedig jogosan lett elküldve.
Eto'o is megadott minden alapot a kötődésre az én esetemben. A kötődés meg igazán adhat okot pár embernek arra, hogy egy hír, ami még nem hivatalos azt ne fogadjuk el.

Továbbá:
Rengeteg emelést kért Eto'o? Júniusban még erről szóltak a hírek. Dobáltátok is itt néhányan a sarat, főként azok, akik szezon közben is amikor épp nem ment a kameruninak.
A szerződéshosszabbítási lehetőség kötelező körnek tűnt, a feltételeiről pedig nem tudunk semmit, se azt hogy hány évig se azt hogy mennyiért.
Txiki legutóbbi nyilatkozatában pedig kimondta, hogy nekik nincs szükségük rá.
(Tavaly is elpasszolták volna.)
Tehát amit biztosan tudunk, hogy Pepnek nem kell.
Te maradnál-e, tudnál-e harcolni a helyedért, ha tudod, hogy az edződ mást képzel a helyedre szakmai okokból?
Eto'o tudott (igaz talán muszájból), és nem keveset köszönhetünk neki idén. Ezáltal bizonyította edzőjének, hogy van még benne kotta. Már csak ezért is dicsérendő.

Szerintem szép csendben várjátok ki a végét az ügynek, mert annyi tiszteletet megérdemel, hogy ne a találgatások miatt legyen bántva, szidalmazva.
Én is betűről betűre egyetértek! Már azt sem értettem,h R10-et miért kellett annyira alázni itt a fórumon,bár igaz,hogy ő ( és talán Deco is) hozzáállásával akár rá is szolgálhatott volna erre,de azért arra is emlékezni kell,hogy mennyit tett ő a Barcáért.De Eto'o mint ahogy az előttem szóló is leírta még ennyire sem érdemli meg azt,amit kap. A média ferdíthet is és még ha nem is ,akkor sem érdemli ezt meg.
písz
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.19. 22:02:35

Kralo írta: Én kérek elnézést a következő véleményem miatt.

Aki ismer tudja, hogy nálam is a Barca az első, nah de engedtessék már meg az is, hogy néhány játékoshoz is lehessen kötődni. Példának okáért Kluivertet a mai napig hiányolom, pedig jogosan lett elküldve.
Eto'o is megadott minden alapot a kötődésre az én esetemben. A kötődés meg igazán adhat okot pár embernek arra, hogy egy hír, ami még nem hivatalos azt ne fogadjuk el.

Továbbá:
Rengeteg emelést kért Eto'o? Júniusban még erről szóltak a hírek. Dobáltátok is itt néhányan a sarat, főként azok, akik szezon közben is amikor épp nem ment a kameruninak.
A szerződéshosszabbítási lehetőség kötelező körnek tűnt, a feltételeiről pedig nem tudunk semmit, se azt hogy hány évig se azt hogy mennyiért.
Te maradnál-e, tudnál-e harcolni a helyedért, ha tudod, hogy az edződ mást képzel a helyedre szakmai okokból?
Eto'o tudott (igaz talán muszájból), és nem keveset köszönhetünk neki idén. Ezáltal bizonyította edzőjének, hogy van még benne kotta. Már csak ezért is dicsérendő.

Szerintem szép csendben várjátok ki a végét az ügynek, mert annyi tiszteletet megérdemel, hogy ne a találgatások miatt legyen bántva, szidalmazva.
Nincs miért elnézést kérned Kralo!
Minden szavad úgy igaz, ahogy leírtad.
Első a Csapat, de attól mindenkinek megvannak a +kedvencei" azon belül. És ez így normális, így megfelelő, így korrekt.
Csak az a baj, hogy amiket leírtál, azt nagyon sokan nem képesek megérteni, meglátni. Csak vagdalkoznak, és üres frázisokat puffogtatnak. Jönnek NSO-s, Sport-os és más orgánumokból származó mende-mondákkal, amiket tényként kezelnek, és erre hivatkoznak.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2009.07.19. 21:55:06

gekkodan írta: Ja és egyet kérek, Mikinél a pont: nem Eto'o-drukkerek vagyunk, hanem Barca-drukkerek. És a csapat érdekei most a kameruni távozásával esnek egybe, mert ebből a frigyből már nem lesz hatékony munka. És teljesen mind1 ki mennyire hibás, az klub az első!!!
Én kérek elnézést a következő véleményem miatt.

Továbbá:

BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.07.19. 21:45:51

Nem láttam ezekről semmit a eurobarcan(ha még is volt sry) és mivel ezzel kapcsolatban korábban volt egy kis vitám itt:
Andres Iniesta: "As my team-mate I only have good words for him. Not just now, but always. For me, he is the best forward in the world. I hope he can be with us, but these are things that the club and Samuel have to work out, all I can do is hope that he is happy wherever he plays,"
Andres Iniesta is unsure about Barcelona's deal for Inter Milan striker Zlatan Ibrahimovic.

Any agreement will depend on Barca sending Samuel Eto'o to Inter in part-exchange, a development which doesn't please Iniesta.

The midfielder said: "There is nothing official. I think that the Swedish player is a very important one, but my teammate is Samuel and I appreciate him a lot.

"I've had plenty of good times with Samuel."

But, Iniesta also insisted: "We'll welcome Ibrahimovic in the dressing room."
Barcelona Star Xavi Hoping For Eto'o Stay
Barcelona should ignore the offer for Samuel Eto'o and seek to keep him at the club, according to Xavi...

The Catalan playmaker was reacting after reading reports that Manchester City have offered around €30 million for the Cameroonian striker this week.

Last summer coach Pep Guardiola was persuaded to keep Eto'o and it paid off and Xavi thinks that the club should do the same again this time around.

"Fortunately there are intelligent people at the club. Last season everything was sorted out well," he told Sport.

"If you go to speak to 'Samu' face-to-face and talk to him properly then there are no problems.

"We know that he is capable of and this season we have had so much from him, he is a vital player.

"I do not know what Pep and Txiki [Begiristain] will do, but if it was down to the players we would consider him to be the number one priority."
Végül 2 video ami segít emlékezni azoknak akik szerint csak a lábát teszi bele a forintos passzokba, mert már elfelejtették milyen játékos is ő valójában. Én ezekkel búcsúzom tőle és köszönök neki mindent illetve kívánok neki sok sikert!

Samuel Eto'o
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.19. 21:17:27

ozsimiki írta:ekezetek behaltak...sorrz

halatlan nepseg?

nem hiszem,inkabb a tobbsegnek elege van ebbol,h idaig fajulhatott ez a dolog, es mivel a palyan nem adott erre okot eto, az a logikus,h palyan kivul nagyon nem ugy viselkedik, legyen szo a szerzodeserol,v masrol, mint hihettuk regebben. az o esete egyedulallo jopar evre visszamenoleg a BARCA eleteben, stabil kezdo, jo teljesitmeny, boven jo fizu, elismeresek, megis ekkora zur lesz korulotte, ebben szerintem boven sarosabb mint a klubb, kapott lehetoseg,szerzodest, reg nem lenne semmi spekulacio, ha azt az elmeletet kovetjuk,amit te is irtal Tamas. de van, jobb lesz ha szetvalnak az utak, ez mar biztos, Danihoz hasonloan nem tudom elkepzelni,h ha marad,akkor ennek ne csak negativ hozama legyen. ezekutan nem.

nah benezek a pesti ejszakaba, joejt all.
Rendben.
Megegyeztünk.
Így már másabb picit - szerintem.
Jó szórakozást! :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.19. 21:15:16

ekezetek behaltak...sorrz

halatlan nepseg?

nem hiszem,inkabb a tobbsegnek elege van ebbol,h idaig fajulhatott ez a dolog, es mivel a palyan nem adott erre okot eto, az a logikus,h palyan kivul nagyon nem ugy viselkedik, legyen szo a szerzodeserol,v masrol, mint hihettuk regebben. az o esete egyedulallo jopar evre visszamenoleg a BARCA eleteben, stabil kezdo, jo teljesitmeny, boven jo fizu, elismeresek, megis ekkora zur lesz korulotte, ebben szerintem boven sarosabb mint a klubb, kapott lehetoseg,szerzodest, reg nem lenne semmi spekulacio, ha azt az elmeletet kovetjuk,amit te is irtal Tamas. de van, jobb lesz ha szetvalnak az utak, ez mar biztos, Danihoz hasonloan nem tudom elkepzelni,h ha marad,akkor ennek ne csak negativ hozama legyen. ezekutan nem.

nah benezek a pesti ejszakaba, joejt all.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.19. 21:08:59

gekkodan írta:
Ja és egyet kérek, Mikinél a pont: nem Eto'o-drukkerek vagyunk, hanem Barca-drukkerek. És a csapat érdekei most a kameruni távozásával esnek egybe, mert ebből a frigyből már nem lesz hatékony munka. És teljesen mind1 ki mennyire hibás, az klub az első!!!
Dani Barát! :wink:

Ki állította ennek az ellenkezőjét?
Magam is ezt írtam, délután is: a JÁTÉKOSOK JÖNNEK-MENNEK, DE A KLUB ÖRÖK!

Remélem, hogy a kameruni távozása ténylegesen a Klub érdekét szolgálja!

Mondom ezt, mint Barca-drukker, aki nem Samu-drukker!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.19. 21:04:36

Tamás!

1. Ozsinak nincs teljes mértékben igaza.
2. Sem Peptől, sem senkitől semmilyen szakmai érvet nem olvashattunk, nem hallhattunk. Txiki is nyilatkozott, de mondanivalója nem igazán volt. Úgy is mondhatnám, hogy mondandójának lényege: nesze semmi, fogd meg jól.
Aztán nyilatkozott Johan I: ő jelenleg semmilyen státuszt nem tölt be a Klubnál. Ráadásul, ha a játékos-pályafutásukat vetjük össze, Samu közelébe sem nagyon érhet - eredményesség, címek szempontjából.
3. A többiben egyetértek Veled!

Miki!

Oké, túloztam azt nézve, hogy semmit sem tett. Úgy javítanám, hogy semmi olyasmit, semmi túlzót nem csinált, amiért azt érdemelné, amit itt a fórumozók 95%-tól kap. Nagyon hálátlan népség vagyunk...Főleg, mert mindent 3-4-ed kézből ismerünk, és ez alapján megdönthetetlen tényként kinyilatkoztatunk mindent, mint valami szentírás.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.19. 21:04:01

Miki :!:

Vannak olyan okosak a klub vezetői, hogy ezek után a kamerunit a Camp Nou közelében nem akarják látni, leszámítva, hogy a cuccaiért eljön.

Nekem is kummára elegem van a helyzetből, eszméletlen sokat tett a csapatért, de egyszerűen már nem szeretném és nem is tudom elképzelni, hogy Eto'o az FC Barcelona keretét fogja erősíteni jövőre.

És lehet, hogy ez így jó. Kibírjuk ezt a kis plusszköltséget azért, hogy ismét harmónia, béke és koncentráció legyen a csapat körül a folyamatos sagak helyett.

És aki Ibrahimovicsot alkalmatlannak tartja a pótlásra, az majd reméljük rájön az ellenkezőjére. Nem győzöm hangsúlyozni: egy triplázó edző ül a padunkon, aki 1 éve kergeti Ibrát, bízzunk már benne picit, ha kérhetem :roll:

Ja és egyet kérek, Mikinél a pont: nem Eto'o-drukkerek vagyunk, hanem Barca-drukkerek. És a csapat érdekei most a kameruni távozásával esnek egybe, mert ebből a frigyből már nem lesz hatékony munka. És teljesen mind1 ki mennyire hibás, az klub az első!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.07.19. 21:05:32-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.19. 20:58:44

Tamás!

Fogalmam sincs mit nem értesz, és mi a gondod, arra a részre amiben az NSOra hivatkozol, oda írtam,h ha igaz. de a mondandóm lényege nem azért írodott, aki azt hiszi h Eto'o az áldozat, nagyon benéz valamit,és nagyon nem akarja követni a logikus gondolkodást. nembaj legyen, leírtam egyszer a véleményemet,fent tartom, ha az nso-s rész nem igaz,akkor is bőven unszimpatikussá vált már a kameruni,fájó ez nekem is,de el kell fogadni. megértem akinek ez később fog megtörténni,de nem kell egyből jönni a szónokolás jelzőkkel,meg csalódás meg bármi. én elmúlt napokban ezt az egy véleményt írtam, talán szabad. mindenki úgy értelmezi ahogy szeretné,akarja,tudja, erről több kedvem nincs beszélni.

Teljesen korrekt megfogalmazás volt, nem írtam rá nézve bántot, csak az én általam észlelt dolgokat.

de ha szerinted semmi olyat nem tett,amivel alááshatná a nimbuszát, és ezt komolyan is gondolod,onnantól ez kettőnk között halott vita lesz,tehát ezzel le is zártam. további kellemes estét mindenkinek.

FORCA BARCA! továbbra is a csapat az első!

u.i.: milyen hangnemben? semmi gond nem lenne ha ilyen negatív kritikát fogalmazna meg mindenki,de biztos sok undorítóságot írtam. :roll:
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.07.19. 20:57:59

Tökéletes bizonyíték arra, hogy Pep csakis szakmai szempontok alapján dönt. És most nem kérnék majd 421 hsz-t, hogy de milyen szakmai szempontokról beszélek, amikor 30 gólt lőtt, Pep tudja. Első évében triplázott. Tudja, és kész.

Ozsi, szerintem teljesen igazad van, ott volt a szerződés, nem írta alá. Mindkét fél "hibás", bár nem ez a legjobb szó rá. Egyik sem akart már különösebben együtt dolgozni, én így látom. Persze, egyik sem lett volna "öngyilkos", hogyha a legjobb csatár az egyik legjobb klubbal dolgozhat, de túlságosan nem keresték a megoldást.
.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.07.19. 20:48:58

ozsimiki írta: ...
Miki!

Most miről is szónokolsz?
Lemaradtam valamiről?
Vagy meggajdultam?

Igyekszem figyelemmel követni a csapat életét, mint ahogy a Samuról/Samuval folytatott szappanoperát is. Amit leírtál, nem tudom, mire vélni. Lehet, valamiről lemaradtam, vagy átsiklottam felette...
Ha pedig azt, amit az NSO leír, készpénznek veszed, vagy HA ÍGY van, akkor mélyen csalódok Benned! Nem jellemző ez Rád, ennél korrektebben szoktál megnyilatkozni.

Az pedig, hogy hogyan ért véget - nem feltétlenül, és nem elsősorban rajta múlott.
Oleguer-t meg ne hozd fel: a Barca történetének egyik legtehetségtelenebb, leggyengébb játékosa. Úgy került a Barcába, mint Pilátus a Credóba.
Semmi olyat nem tett, hogy ilyen hangnemben szónokolj Samuról.
Szerintem.
De lehet, megint bennem van a hiba... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2009.07.19. 20:58:16-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.07.19. 20:40:37

Jézusoooom :shock: még szerencse,h időm és lehetőségem sem volt mostanában sokat olvasni a fórumot, egyeseket nagyon nem értek.

az én mindenkori álláspontom:

mindenkit aki a klubbért melózik, legyen az bárki (még anno Oleguer is) megvédem az ocsmány kritikáktól, melyek lehet jogosak,de nem olyan formában amit sokszor sokan megengedtek maguknak.

ez az egész álláspontom addig működik,míg a játékos a klubbért melózik, ki-ki képességeihez mérten, de ha azt látom,h telibeka.ilja a klubbot, csak saját érdekeit nézi, és amikor végre pont kerülne az ügy végére,akkor is előáll (ha igaz) egy ilyen dologgal, nagyon de nagyon mellékes,h amíg nem gurult el a gyógyszere és beérte 34355345 luxus kocsival,addig milyen nagy hasznára volt a klubbnak, azt amikor kellett mindenki megtapsolta,de nehogy ez egy mentség legyen a mostani viselkedésére EMBEREEEK! :roll:

senki nem vitatja,h mint játékos nagy hasznára volt a csapatnak,de ami az utóbbi hetekben lezajlott,az alól nem menti fel.

vagy ha holnap BARCA zászlót égetne a Nou-ban,akkor se jegyezzük meg,h ez milyen dolog ,hiszen eddig sok hasznára volt a csapatnak,miért szidjátoK??? :idea:

köszönöm neki az elmúlt éveket, és szégyenletesnek tartom,h így ért végett. sajnálom, ezekután személy szerint nem bírnám rajta elnézni továbbra is a BARCA mezt, nem csak az számít nekem,h milyen nevek fussanak ki a pályára,hanem a klub is,és a "munkaadójának" rendesen betartott, szerintem.

Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.07.19. 20:36:57

barca_bome írta:NSO: "Spanyolországban olyan hír is terjeng, miszerint a kameruni csatár mintegy búcsúajándékként 12.5 millió fontot szeretne kapni a Barcelonától. Ha a katalánok ezt nem adják meg neki, akkor nem megy bele a csereüzletbe."

Hányinger....
Sok mindent olvasni, mint hogy Murinho csábítása is elegendő volt, illetve hogy nah gyors megkerestem "A sztárnak nem tetszett, hogy a Barcelona portékaként kezeli, minden áron szabadulna tőle." Azt hiszem ez teljesen érthető.. olyan ember mint amilyen ő volt a Barca családjában, szebben is el lehetne válni tőle, de úgy látszik a nagy sztárok nem tudnak szépen búcsúzni.. :( Nyilatkozatára nagyon kíváncsi leszek, ha lesz.. :?
Bizony, azért érdekes az élet, 1 éve mennyire elakarta küldeni Samut Pep, de mára se változott a véleménye, azért az ölelés talán őszinte volt.. Nah majd ha hivatalos lesz a távozása leírom a véleményem, minden esetre történnek érdekes dolgok a fociban. :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barca_bome
Jugador d'estrella

2009.07.19. 19:45:24

Fecooo írta:
barca_bome írta:NSO: "Spanyolországban olyan hír is terjeng, miszerint a kameruni csatár mintegy búcsúajándékként 12.5 millió fontot szeretne kapni a Barcelonától. Ha a katalánok ezt nem adják meg neki, akkor nem megy bele a csereüzletbe."

Hányinger....
mi lenne, ha néha visszaolvasnál?

a hányingered meg nem sajnálom, mert te bajod, ha minden betűt készpénznek veszel...
és ez vonatkozik minden SAMUT szapulóra, undorító mennyire szemét módon ír néhányotok az utóbbi évek legtermelékenyebb és legalázatosabb, legfanatikusabb focistájáról! :evil: :evil: :x
Nem veszem készpénzre, de ha tényleg igaz, akkor bizony HÉNYINGER!
Attól még, hogy sokat letett az asztalra nem ez a távozás módja, egy igazán klasszis játékosnak tudnia kell méltósággal távozni...

Legalázatosabb? Na ezt azért nem mondanám SAMURA, sokkal inkább Henry az alázatos, mintsem Etoo...

Ha Pep nem lett volna Etoo-ra ekkora hatással, akkor biztos más lenne a helyzet, és szerintem nem is sikerült annyira megjavulnia etoo-nak, ha mégis újra el akarják küldeni, gondolom a háttérben sok hisztije volt, amit már nem bírnak a csapatnál!

Az meg, hogy sokan azt mondják azért küldi el Pep, mert egy erőcsatárra van szüksége, az lehet, de közel sem ez lehet a valódi oka Samu "távozásának", mert nem hiszem, hogy ha morálisan minden rendben lenne a csapat és Samu között, akkor elküldenének egy ilyen játékost egy bizonytalanért, aki Olaszországban játszik és be kell illeszkednie a spanyol bajnokságba!

Gyere Ibra várlak már!!! Ibra annyiból is jó lesz, hogy a Real Madridnak is ismeretlen lesz a támadójátékunk, és nem tud felkészülni a tavalyi játékunk alapján a következő szezonra!

Szvsz Ibra kell ide, mintsem Etoo. Eddig bírtam a kamerunit, de ez már HÁNYINGER kategória! Nah csumma...

Most az egyszer nem olvastam vissza, hú összedőlt a világ!

Modik, az előző üzenetemet töröljétek, mert véletlen az idézésre kattintottam! Bocsi és köszi! :D :arrow:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.07.19. 19:38:34

Hányinger....
mi lenne, ha néha visszaolvasnál?

a hányingered meg nem sajnálom, mert te bajod, ha minden betűt készpénznek veszel...
és ez vonatkozik minden SAMUT szapulóra, undorító mennyire szemét módon ír néhányotok az utóbbi évek legtermelékenyebb és legalázatosabb, legfanatikusabb focistájáról! :evil: :evil: :x
Lezárt