Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ez a masik, eligazolt a Juvetol es olyat mond hogy az orul hogy az Internel van mert az egy komoly klubboixosnoisbarca írta:
Áááá,dehogy is... 2 év aztán megy a Realba!
Igazi ÁRULÓ!!!!
Áááá,dehogy is... 2 év aztán megy a Realba!haze71 írta:Szegény Rivaldo11, milyen [auto_cenzúra] 5 éved lesz! Végig kell nézned, mit produkál itt Zlatan!Rivaldo11 írta:Még egyszer kifejezem mély undoromat a bosnyák irántAzért sírva ne fakadj!
Azert abban a gyenge Juveban volt egy jo formaban levo Nedved akinek azert nem mindig voltak gyenge labdaiLM10 írta:Azért ne feledjük el, h az olasz bajnokságban soha sem repkednek túl sok lőtt gólok. Ott a 24-25 gól olyan mint a spanyolban a 30 vagy az fölötti. Egyszer lőtt Luca Toni 31-et, azóta sem lőtt senki annyit.
Ibra Góljai:
08/09: 35 meccs 25 gól.
07/08: 26 meccs 17 gól.
06/07: 27 meccs 15 gól.
05/06:35 meccs 7 gól( ez télleg gyenge éve volt, de itt a Juve játékosa volt)
Igen, köszi, valóban 30-at lőtt.Varga Tamás írta:Gábor!Rivaldo11 írta: Ha 5 év alatt kétszer 20 gól fölé jut, isteníteni fogom.
De nem jut.
A másik meg hogy Eto'o beleszürkült a Barcába... Igen, épp ezt lehetett észrevenni a szezon során. 3 trófea, 28 ligagól, szinte mindent eldöntő találat a bl döntőben.
Szeretnék én ennyire beleszürkülni bármibe.
A ligában 30 gólig jutott!![]()
Amúgy pedig minden szavaddal egyetértek!
Majd meglátjuk, mi sül ki a dologból...
Minden csapat más...Rivaldo11 írta:Nézd meg hogy hányszor tette ezt meg az egyetlen komoly ligában, ahol játszott.palesz77 írta:
akkor már mondd meg a jövő heti lottószámokat is légyszibocsi, de ezeken a jóslatokon mindig mosolyognom kell. honnan tudod ilyen biztosan, hogy nem fog? én is sajnálom Samut, de attól még használom a szemem
Ibra jelenleg az egyik legjobb csatár a földön(igen, Samu is köztük van), és egyre gólerősebb... szerintem bőven 20 fölé fog jutni legalább 2-szer
Lehet mosolyogni.
Gábor!Rivaldo11 írta: Ha 5 év alatt kétszer 20 gól fölé jut, isteníteni fogom.
De nem jut.
A másik meg hogy Eto'o beleszürkült a Barcába... Igen, épp ezt lehetett észrevenni a szezon során. 3 trófea, 28 ligagól, szinte mindent eldöntő találat a bl döntőben.
Szeretnék én ennyire beleszürkülni bármibe.
Nézd meg hogy hányszor tette ezt meg az egyetlen komoly ligában, ahol játszott. Egyre gólerősebb? Hejj de ügyes hogy közel a 30 hoz ezt el lehet róla mondani. A 'világlegjobbcsatáráról.palesz77 írta:akkor már mondd meg a jövő heti lottószámokat is légysziRivaldo11 írta:Ha 5 év alatt kétszer 20 gól fölé jut, isteníteni fogom.
De nem jut.bocsi, de ezeken a jóslatokon mindig mosolyognom kell. honnan tudod ilyen biztosan, hogy nem fog? én is sajnálom Samut, de attól még használom a szemem
Ibra jelenleg az egyik legjobb csatár a földön(igen, Samu is köztük van), és egyre gólerősebb... szerintem bőven 20 fölé fog jutni legalább 2-szer
akkor már mondd meg a jövő heti lottószámokat is légysziRivaldo11 írta:Ha 5 év alatt kétszer 20 gól fölé jut, isteníteni fogom.
De nem jut.
En a tudasat nem is vitattam, szerintem R10 utan nyers tehetsegbol o a vilagon a masodik legtehnikasabb jatekos(azert nem irom CR-t mert szerintem o inkabb akaratbol es nagyon sok gyakorlass reven tudja most a cseleit megcsinalni) mig ennel a ket jatekosnal osztonosen jonnek a cselek.Szoval Zlatant nem tartom idevalo csatarnak..olyan kozepcsatar mint Rooney 10-15 golos...mig a Barca jateka a tipikus 20-25 golos tipusu csatarok jatekara epul.Guardiola írta:Vele ellentétben Zlatan mindegyik csapata egyik legmeghatározóbb játékosa. És ha nem sérül biztosak lehettek, hogy 20 fölé jutna. A személyiségéről lehet vitatkozni a képességeit kár elvitatni.Szakacs írta: Ennyi erovel Edmilson is gyoztes tipus volt, aki szinte minden csapataban nyert evente min 1 cimet...
Rivaldo11 szerintem se jut 20 fole.
Vele ellentétben Zlatan mindegyik csapata egyik legmeghatározóbb játékosa. És ha nem sérül biztosak lehettek, hogy 20 fölé jutna. A személyiségéről lehet vitatkozni a képességeit kár elvitatni.Szakacs írta: Ennyi erovel Edmilson is gyoztes tipus volt, aki szinte minden csapataban nyert evente min 1 cimet...
Rivaldo11 szerintem se jut 20 fole.
Ennyi erovel Edmilson is gyoztes tipus volt, aki szinte minden csapataban nyert evente min 1 cimet...Guardiola írta: Ha minden igaz Zlatan leigazolását Pep akarta és nem Laporta szóval, Laportat max a magas ár miatt lehetne szidni de arról még semmi hivatalos infó nincs (a cserén kívül) ha jól tudom.
És nem hiszem, hogy a többség elfeledné azt, hogy mit tett Eto ezért a csapatért csak elfogad egy döntést amibe nem volt beleszólása. Szóval én ha lehet higgadtságra intenélek - felháborodásod megértése mellett -, az egymásnak ugrás sosem segít a fórum színvonalának fenttartásához esetleg emeléséhez.
Szavadon foglak majd!Rivaldo11 írta: Ha 5 év alatt kétszer 20 gól fölé jut, isteníteni fogom.
De nem jut.
Ha 5 év alatt kétszer 20 gól fölé jut, isteníteni fogom.haze71 írta:Szegény Rivaldo11, milyen [auto_cenzúra] 5 éved lesz! Végig kell nézned, mit produkál itt Zlatan!Rivaldo11 írta:Még egyszer kifejezem mély undoromat a bosnyák irántAzért sírva ne fakadj!
Hogy hány gólt lőtt az azért nem teljesen mérvadó és nem csak azért, hogy "nézzükkikvoltakmögötte" hanem avval a kevés góllal is lett gólkirály vagyis a bajnokság is fontos kérdés.Rivaldo11 írta:Még egyszer kifejezem mély undoromat a bosnyák iránt, egyúttal gratulálok azon fórumozó társaimnak, akik most nyalják fényesre a világ legparasztabb játékosának hátsóját, elfeledve azt, hogy Samu mit tett ezért a csapatért. Ibra persze most a "világlegjobbja" itt a fórumon, meg sokkal jobb mint Eto'o. Azon az apró tényen, hogy közel a 30-hoz egyszer összejött neki egy 25 gólos szezon,és ez a csúcs nála, mindenki elegánsan átsiklik. Vagy ha mégis szóba kerül, jönnek a nézzükkikvoltakmögötte', meg ittxaviéktólkapjamajdazsugát', meg hasonlók. De sebaj. Csak azt tudom mondani: Az idény majd megmutatja, ki gondolta jól a dolgokat.
Egyébként ezzel a szerződéssel Laporta ugyanúgy felrúgja a szellemiséget. Ilyen sutyerák ember még nem húzott magára gránátvörös-kék mezt.
Én a "jómultkor" is csak néztem nagyokat a hsz-eteknél, hogy miket írtatok látatlanban Henry-ról érkezése előtt. Egoista,nagyképű paraszt, nem barca-ba való. Most meg szinte mindenki úgy néz rá, mint igazi Cule, és nem a paraszt jelző jut senki eszébe elsőre Henry-ról.Rivaldo11 írta:Még egyszer kifejezem mély undoromat a bosnyák iránt, egyúttal gratulálok azon fórumozó társaimnak, akik most nyalják fényesre a világ legparasztabb játékosának hátsóját, elfeledve azt, hogy Samu mit tett ezért a csapatért. Ibra persze most a "világlegjobbja" itt a fórumon, meg sokkal jobb mint Eto'o. Azon az apró tényen, hogy közel a 30-hoz egyszer összejött neki egy 25 gólos szezon,és ez a csúcs nála, mindenki elegánsan átsiklik. Vagy ha mégis szóba kerül, jönnek a nézzükkikvoltakmögötte', meg ittxaviéktólkapjamajdazsugát', meg hasonlók. De sebaj. Csak azt tudom mondani: Az idény majd megmutatja, ki gondolta jól a dolgokat.
Egyébként ezzel a szerződéssel Laporta ugyanúgy felrúgja a szellemiséget. Ilyen sutyerák ember még nem húzott magára gránátvörös-kék mezt.
Szegény Rivaldo11, milyen [auto_cenzúra] 5 éved lesz! Végig kell nézned, mit produkál itt Zlatan!Rivaldo11 írta:Még egyszer kifejezem mély undoromat a bosnyák iránt
Jól mondod! Én Eto'o fan vagyok! Meg amúgy is...régi Barcás.Rivaldo11 írta:Még egyszer kifejezem mély undoromat a bosnyák iránt, egyúttal gratulálok azon fórumozó társaimnak, akik most nyalják fényesre a világ legparasztabb játékosának hátsóját, elfeledve azt, hogy Samu mit tett ezért a csapatért. Ibra persze most a "világlegjobbja" itt a fórumon, meg sokkal jobb mint Eto'o. Azon az apró tényen, hogy közel a 30-hoz egyszer összejött neki egy 25 gólos szezon,és ez a csúcs nála, mindenki elegánsan átsiklik. Vagy ha mégis szóba kerül, jönnek a nézzükkikvoltakmögötte', meg ittxaviéktólkapjamajdazsugát', meg hasonlók. De sebaj. Csak azt tudom mondani: Az idény majd megmutatja, ki gondolta jól a dolgokat.
fcbarca0827 írta:Miért nem hiszel az online hírekbe?Bobán írta: Nem hiszek az online hírekbe. Eurosportom meg ninc
egyébként minden nap itt vagyok! Csak no forum..
Csak azért kérdeztem hátha valaki másnak is van kételyeEz olyan, mint egy újság!
Azt írják, amiket nyilatkoznak!
Olvasd el Guardiola nyilatkozatat es megtalalod hogy vele mi lesz jovore..Vagy olvass fissza a Guardiola Topikban!zola8787 írta:Amúgy Ibra Eto'o Hleb -es átigazolási hírek mellett más hír nincsen mostanában? Lehet h.lye kérdés, hiszen elég komoly ez a döntés/lépés is. És a kis brazillal (Keirrison) mi a csuda van?