Rivaldo11 írta:Még egyszer kifejezem mély undoromat a bosnyák iránt, egyúttal gratulálok azon fórumozó társaimnak, akik most nyalják fényesre a világ legparasztabb játékosának hátsóját, elfeledve azt, hogy Samu mit tett ezért a csapatért. Ibra persze most a "világlegjobbja" itt a fórumon, meg sokkal jobb mint Eto'o. Azon az apró tényen, hogy közel a 30-hoz egyszer összejött neki egy 25 gólos szezon,és ez a csúcs nála, mindenki elegánsan átsiklik. Vagy ha mégis szóba kerül, jönnek a nézzükkikvoltakmögötte', meg ittxaviéktólkapjamajdazsugát', meg hasonlók. De sebaj. Csak azt tudom mondani: Az idény majd megmutatja, ki gondolta jól a dolgokat.
Egyébként ezzel a szerződéssel Laporta ugyanúgy felrúgja a szellemiséget. Ilyen sutyerák ember még nem húzott magára gránátvörös-kék mezt.
Hogy hány gólt lőtt az azért nem teljesen mérvadó és nem csak azért, hogy "
nézzükkikvoltakmögötte" hanem avval a kevés góllal is lett gólkirály vagyis a bajnokság is fontos kérdés.
Érdemes Zlatan karrierjét megnézni.
2001-2002 Holland bajnok Ajaxal
2002-2003
második helyezés
2003-2004 Holland bajnok Ajaxal
2004-2005
Olasz bajnok Juvéval késöbb ezt a címet elvették a juventustól így nincs 04-05 ös bajnoka az olasz bajnokságnak.
2005-2006
Olasz bajnok Juvéval a címet elvették és az Inter lett végül a bajnok.
2006-2007 Olasz bajnok Interrel
2007-2008 Olasz bajnok Interrel
2008-2009 Olasz bajnok Interrel
Mindenképpen győztes típusnak mondható és amelyik csapathoz igazolt az megnyerte a bajnokságot, reméljük ha ide igazol a listához a 2009-2010-es Primera divisiont is odaírhatjuk.
Ha minden igaz Zlatan leigazolását Pep akarta és nem Laporta szóval, Laportat max a magas ár miatt lehetne szidni de arról még semmi hivatalos infó nincs (a cserén kívül) ha jól tudom.
És nem hiszem, hogy a többség elfeledné azt, hogy mit tett Eto ezért a csapatért csak elfogad egy döntést amibe nem volt beleszólása. Szóval én ha lehet higgadtságra intenélek - felháborodásod megértése mellett -, az egymásnak ugrás sosem segít a fórum színvonalának fenttartásához esetleg emeléséhez.