2009.07.17. 00:26:49
Ajj "gyerekek", nem értem én ezt a dolgot.
Egy undorító húzás volt, de mit kell ezt túlreagálni, s lesüllyedni a huligánok szintjére? Elvégre nem gyaláztak, nem öltek meg senkit, csak azok veszik fel ezt, akik hasonlóan gyenge jellemek...
Tudni kell szemet behunyni, s az okosabb enged elv mentén továbbmenni. Mi értelme van embereket szítani, mikor azt sem tudjátok itt lesznek-e azok, akik a feliratot kirakták, illetve miért kell jó magyarosan agy hozzá állni? Kötelező minden egyes sz@rságért lázongani? Ki kell menni, buzdítani az UTE-t, akik lehetőleg kiverik a Steauát, s készíteni egy transzparenset, hogy azok a bizonyos ürülékek kiverték a nagy "Homo Sapienseket". Szerintem ennyivel is el lehetne intézni, nem kell azért egy kívülálló, normális embernek sem megsérülnie, nem kell a klub stadionját bezáratni, s pénzbüntetéssel sújtani, s a hírnevünket tovább rombolni azzal, hogy minden ilyen gyerekes hülyeség miatt "szájkaratézni", minden románt egy kalap alá venni (bár nekem is megvan a véleményem a nagy részükről), s feleslegesen kárt okozni. Ettől sokkal nagyobb problémák vannak "házon belül", amire tesznek...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton