LÁL előbb nézd meg a szabályzatot aztán írjál ilyen hangsúllyal! 4 kör van! és ez még csak a 2. volt.bojanfan írta:elég nagy pofád van neked, de legalább ilyen baromságokkal ne hülyítsd az embereket. ha a debrecen túl jut a következő ellenfelén, ott lesz a főtáblán.fcbarca0827 írta:A Levadia után még van egy kör a BL főtábláért, azonban, ha továbbjut az észteken, akkor már Európa Liga csoportkörös!De, most nem úgy néz ki, hogy meglesz! Én a 3. svéd gólnál kikapcsoltam a TV-t!
Nem bírom nézni...
Tényleg lesz még egy negyedik kör is.bojanfan írta:elég nagy pofád van neked, de legalább ilyen baromságokkal ne hülyítsd az embereket. ha a debrecen túl jut a következő ellenfelén, ott lesz a főtáblán.fcbarca0827 írta:A Levadia után még van egy kör a BL főtábláért, azonban, ha továbbjut az észteken, akkor már Európa Liga csoportkörös!De, most nem úgy néz ki, hogy meglesz! Én a 3. svéd gólnál kikapcsoltam a TV-t!
Nem bírom nézni...
elég nagy pofád van neked, de legalább ilyen baromságokkal ne hülyítsd az embereket. ha a debrecen túl jut a következő ellenfelén, ott lesz a főtáblán.fcbarca0827 írta:A Levadia után még van egy kör a BL főtábláért, azonban, ha továbbjut az észteken, akkor már Európa Liga csoportkörös!De, most nem úgy néz ki, hogy meglesz! Én a 3. svéd gólnál kikapcsoltam a TV-t!
Nem bírom nézni...
A Levadia után még van egy kör a BL főtábláért, azonban, ha továbbjut az észteken, akkor már Európa Liga csoportkörös!David089 írta:Hali!
Bocsi de nem tudom pontosan, hogyan van főtáblára kerülés...
Ha most továbbjut a Debrecen és utána mondjuk túljut a Levedián is, akkor már főtáblás, vagy van még egy kör???
igazad van, természetesen ez lenne a legmegfelelőbb viszontválasz.Pety-d írta:szerintem az lenne az igazi, ha 3-0-ra nyerne az Újpest és, akkor vágnánk vissza igazán a történtekért, csak sajnos erre kevés az esélyBoixos írta:...
szerintem az lenne az igazi, ha 3-0-ra nyerne az Újpest és, akkor vágnánk vissza igazán a történtekért, csak sajnos erre kevés az esélyBoixos írta:kell készíteni pár hasonló szellemű drapériát, ebben az újpestiek egyébként eléggé ügyesek, és itt be is lehetne fejezni a dolgot.
már csak azét is, mert ha csak egy oláhot megtalálnának esetleg megyeren, egy pillanat alatt úgy megmérnék az újpestet, mint az állat, ki tudja, h mikor mehetnének legközelebb vmilyen nemzetközi kupába?
sztem nem éri meg.
Lehet, hogy egy észt csapat jön, de tréfált már meg minket linchtensteini csapat is...fcbarca0827 írta:Mint láthatod könnyen lehet, hogy nem a Wisla lesz az ellenfél! Otthon nem bírtak nyerni...Valbali írta: Hát azért tavaly a Wislát egy bizonyos Barca intézte el... és egy D.Zagreb könnyebb lett volna... Szóval nem e legnehezebb ,de lett volna könnyebb is.
Mint láthatod könnyen lehet, hogy nem a Wisla lesz az ellenfél! Otthon nem bírtak nyerni...Valbali írta: Hát azért tavaly a Wislát egy bizonyos Barca intézte el... és egy D.Zagreb könnyebb lett volna... Szóval nem e legnehezebb ,de lett volna könnyebb is.
Hát azért tavaly a Wislát egy bizonyos Barca intézte el... és egy D.Zagreb könnyebb lett volna... Szóval nem e legnehezebb ,de lett volna könnyebb is.fcbarca0827 írta:Ha a Debrecen továbbjut, akkor a:
Wisla Kraków - Levadia Tallin (első meccs: 1:1) párharc győztesével találkozik!
Végre egy magyar csapatnak összejön a sorsolás... A lehető legkönnyebb párharc!