Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hleb a Maxwell üzlet része volt.LM10 írta:Elvileg ma jelentik be, h végülis Ibra mennyibe került...lehet, h nincs is benne Hleb az üzletben. Én már láttam olyat is h Samu+48 milla....
Egy védőn mindig nagyobb a nyomás. Csatár vmit elszúr, van még 10 esélye. Védő vmit elszúr, jön is a hátrány. De egyébként én is ezt látom Muniesával kapcsolatban.Tomsa írta:Nem fog Muniesa játszani még idén. 1-2x beállhat, de még nem fog. nem lehet még rábízni ekkora feladatot. Jövőre viszont minden esély meg van erre. Azért ne felejtsük el, hogy egy fiatal védőn mindig nagyobb a nyomás, mint egy csatáron.
Nagyon tehetséges fiatalok, csak még 1 évet azért várnék ezzel a robbanással. Néhány meccset jósolok nekik, főleg a kupában, meg rotálás céljából néha 1-1- rizikósabb meccsen ami még meglepetés lesz, de ki tudja, lehet élnek a bizalommal.Bányász írta:Én mondanék egy nevet akit mindenki kifelejt a középső védők sorából.
Marc Muniesa Martínez
Így mindjárt eggyel több van belőlük.És én azt jósolom,h Ő lesz a szezon meglepetés embere.A másik pedig Gai.![]()
Nem kell aggódni,minden posztra meglesz a megfelelő számú ember.
noname írta:A kezdőbe történő igazolások ezzel lezárultak, de azt hiszem h a java még csak most jön. Hleb távozásával szükség lesz egy kratív kpra, persze lehet h a fiatalok meggyőzik Pep-et az előszezonban, de ahhoz igen jó teljesítményt kell nyújtsanak. A balszélső téma is sztem igen közel áll a végétől, hiszem még mindig ott futkos kint egy Silva, egy Mata és még sokan mások. Egy középső védő érkezése se kizárt, illetve könnyen lehet h Caceres távozik.Guddy helyzete is érdekes, hiszen ő se tudja h mit akar és sztem a klub is max akkor adja el, ha már jött egy kreatív kp.Lesz itt még bőven min csámcsogni!![]()
Én is ezt a két játékost találom a jövő legnagyobb ígéreteinek a Barcában. Muniesa nem hiszem, de Gai feljöhetne az A csapatba.Bányász írta:Én mondanék egy nevet akit mindenki kifelejt a középső védők sorából.
Marc Muniesa Martínez
Így mindjárt eggyel több van belőlük.És én azt jósolom,h Ő lesz a szezon meglepetés embere.A másik pedig Gai.![]()
Hagyjuk máár. Akkor szúrom magam tökön egy fakanállal ha őt jövőre Barca mezben látomBestbarca írta:http://translate.google.com/translate?p ... ry_state0=
Lehozta az elmundo is! Dmitri Chygrynskiy a Barcába akar jönni, azt kéri, hogy engedjék el! Hát nem tudom, elengedik e, rendesen ki van bélelve a tulaj, több mint 31 milliárd dollárja van! Hivatalosan Európa leggazdagabb embere!
Ezt így gondolom én is.Fernando írta:Olvass vissza. Nem felejtik ki annyian, de egy 17 éves srácra ne alapozzunk már, mert tavaly játszott egy 10 percet meg leült a kispadra a BL döntőn. Ő még nem bizonyított (nekem legalábbis). Ettől függetlenül kb 6.-7. középhátvédnek okés. Nem kell vennünk.Bányász írta:Én mondanék egy nevet akit mindenki kifelejt a középső védők sorából.
Marc Muniesa Martínez
Olvass vissza. Nem felejtik ki annyian, de egy 17 éves srácra ne alapozzunk már, mert tavaly játszott egy 10 percet meg leült a kispadra a BL döntőn. Ő még nem bizonyított (nekem legalábbis). Ettől függetlenül kb 6.-7. középhátvédnek okés. Nem kell vennünk.Bányász írta:Én mondanék egy nevet akit mindenki kifelejt a középső védők sorából.
Marc Muniesa Martínez
kristop írta:már kezdtem kételkedni magamban, de aztán csak utánanéztem, és én emlékeztem akkor jól. kényszermegoldás, játszott már ott, úgy emlékszem a válogatottban többször is. de ennyi. mint ahogy Tourét se szeretném középső védőnek látni a következő idényben.
Akkor bocsi...Fernando írta:Márquez eredeti posztja védő. Rijkaard próbálta ki vkp-n. És ne volt rossz. De ő azért messze nem támogatja úgy a támadásokat, mint Touré vagy Busquets.
Márquez eredeti posztja védő. Rijkaard próbálta ki vkp-n. És ne volt rossz. De ő azért messze nem támogatja úgy a támadásokat, mint Touré vagy Busquets.fcbarca0827 írta:Te sem lehetsz régóta Barca drukker... Marquez eredeti, legjobb posztja a védekező középpályás!kristop írta:szerintem még minimum egy középpályásra és egy középső védőre szükségünk van.
tényleg egy hónapig ne legyen más vkp a csapatban csak Busquets? vagy ilyen kényszermegoldásokat használjunk, mint Márquez?
During his second season, he was moved from his natural position as a center back to a defensive midfield role, due to injuries to players Thiago Motta, Edmílson and Gerard López.fcbarca0827 írta: Te sem lehetsz régóta Barca drukker... Marquez eredeti, legjobb posztja a védekező középpályás!
Te sem lehetsz régóta Barca drukker... Marquez eredeti, legjobb posztja a védekező középpályás!kristop írta:szerintem még minimum egy középpályásra és egy középső védőre szükségünk van.
tényleg egy hónapig ne legyen más vkp a csapatban csak Busquets? vagy ilyen kényszermegoldásokat használjunk, mint Márquez?