Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mért lesznek elérhetetlenek a zsugák? Mert kevésbé robbanékonyabb? Mert hogy magasabb, labdakezelése, technikája jobb mint a kamerunié az fix.Rivaldo11 írta: Biztos vagyok benne, hogy Samu teljesítményének a közeléen nem lesz. Xaviéknak is állítani kell a lábukon, mert azok a zsugák, amiket eddig Eto'onak adtak, a bosnyáknak elérhetetlenek lesznek.
Úgybirom az ilyen hozzászólásokat hogy ez már fáj:shock:Rivaldo11 írta: Biztos vagyok benne, hogy Samu teljesítményének a közeléen nem lesz. Xaviéknak is állítani kell a lábukon, mert azok a zsugák, amiket eddig Eto'onak adtak, a bosnyáknak elérhetetlenek lesznek.
Miért nem ér Eto'o annyit?vale írta:Ha Ibra ennyit ér akkor Etoo ér 50etDe tök8 ez már off
Ha Ibra ennyit ér akkor Etoo ér 50etVaratrix írta:De nem így van.vale írta:Ha belegondolok Etoo kb 50 milla Hleb 20 +35m... akkor már ő a legdrágább átigazolás:P Nagyon bírom Etoot de örülök hogy leigazoltuk mert most Ibra majd hozza a saját stílusát a játékba, színezi majd egy kicsit:)
Eto'o nem ér 50 millát.
Szerintem nem egyszer írták le, hogy miért nem.
És egy igazolás csak a kipengetett pénzben merül ki, nem pedig a csere játékosok értékéből.
45 milliót fizettünk ennyi, ha nem adjuk Eto'ot akkor jóval több lett volna.
Ennyi az egész.
Ez nem egy 80 millás átigazolás szerintem ez felejtsük el.
De nem így van.vale írta:Ha belegondolok Etoo kb 50 milla Hleb 20 +35m... akkor már ő a legdrágább átigazolás:P Nagyon bírom Etoot de örülök hogy leigazoltuk mert most Ibra majd hozza a saját stílusát a játékba, színezi majd egy kicsit:)
Rivaldo11 írta:Biztos vagyok benne, hogy Samu teljesítményének a közeléen nem lesz. Xaviéknak is állítani kell a lábukon, mert azok a zsugák, amiket eddig Eto'onak adtak, a bosnyáknak elérhetetlenek lesznek.
Biztos vagyok benne, hogy Samu teljesítményének a közeléen nem lesz. Xaviéknak is állítani kell a lábukon, mert azok a zsugák, amiket eddig Eto'onak adtak, a bosnyáknak elérhetetlenek lesznek.xbalix írta:Az ár alapján túl kell szárnyalnia Eto'o-t!!! Én ezt várom el tőle. Elég nehéz lesz, mert 29 bajnoki gól és 4 BL gól van a kameruni neve mellett. Ja és 1 győztes gól a döntőben... Szal ha Ibra ezt nem hozza akkor csalódott leszek!geridoss írta:Hál' Istennek, úgy tűnik, végre lezárult ez az átigazolás! Az árát én is túlzásnak tartom, de ha megközelíti Eto'o teljesítményét, akkor megéri! Erős, gyors, technikás és magas. Xaviéknak ideális céltábla
Már nagyon várom a bemutatkozását. Minden új játékosnak várom, de ennyire talán még senkit sem vártam.
124 km/hHunter91 írta:Nem tudom, hogy ez a video volt-e már, de szerintem nagyon jól meglőtte a szabadot!
...és többnél többet...vlxe írta:Üdv a csapatban zlatan. Vágj nagyobbnál nagyobb gólokat
A Barca alternatív lehetőség után nézett, de mikor az nem sikerült, akkor Eto'o megkapta a hosszabbítási lehetőséget. Ebben én nem láttam semmi olyat, hogy kipaterolták volna innen. Sőt, ha emlékszel, a Barca egy ideig nem is reagált a ManCity megkeresésére. Az egyértelmű, hogy Pep akart egy másik csatárt, és ez az ő döntése. Viszont a jelenlegi kondíciókkal történő szerződéshosszabbítás egy 28 éves csatárnak "élete szerződése" lehetett volna - egy csatár 29-30 éves koráig éli fénykorát (kivétel 1-2 zseni). Ő ezt nem fogadta el. Lehet, hogy te emögött azt látod, hogy a Barca nem akarta őt - én viszont azt mondom, hogy akkor biztosabbra kellett volna menniük, ergo jelentős fizucsökkenéssel kellett volna a szerződésújítást Eto'o elé tenniük.messi6502 írta: A állítás: Akart? Felajánlott, egy ugyanolyan szerződést Eto'onak amilyen volt neki. Nos ezt azt hittem eléggé világos miért: Hogy ne lehessen azt mondani, ők nem akartak hosszabbítani. De kérdem én, már előtte is volt Villa illetve Ibrahimovic eset. Miért nem előbb volt a szerződés ajánlat? Egyszerű, a klub leakarta passzolni, de nem akarta, hogy úgy tűnjön ők meg se próbálták. Ha jól emlékszem még a cikk is úgy számolt be, hogy Eto'o szinte biztos, hogy elutasítja a szerződést. Miért? Mert élete szerződését akarta.
Barca__15 írta:Gondoljátok h a Galaxy vagy a Seattle ellen már játszani is fog???
Csak tudod az olasz szurkolók másabbak...csabooo írta:
Vajon ezt mondtad volna akkor is mikor a saját szurkolótáborának bemutatott és elküldte őket ide meg oda...
Vajon ezt mondtad volna Rómában,Párizsban,a Bernabeuban,a Camp Nouban vagy akárhol az itt eltőltött években ?!
Esetleg tavaly előtti sikertelen szezonunkban ahol Eto'o a fél szezont végig sérülte,DE még is 16 gól szerzett...
Nem mondom hogy Eto'o is makulátlan,de azért külömb Ibránál...
Nem muszáj csak a rosszra emlékezni az Eto'o ügyben,jó tudom az 'Eto'o ellenes fannok'-nak nehéz ezt...
Szerintem Ibra játszon csak szépen a 9-esbe. Szerintem az lenne a legjobb neki. Ha Guddy marad akkor maradjon nála a 7-es is. Alvesnek pedig Cáceres 2-esét adnám oda.Varatrix írta:Guddy szerintem közel sem biztos, hogy távozik.Barca__15 írta:Szerencsés ember ha még válogathatna 9es és a 7es között...mezszámból nem éppen a rossz fajták...bár nem örülnék ha Guddy elmenne..
Ha mégis a 7-es számot átruházhatnánk Alves számára.
Ibrahimnak szerintem tökéletes a 9-es.