Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.29. 11:31:57

balazsfoci írta: Nem diszkriminálom mert elismerem hogy jó játékos, de mindenki el van dőlve tőle, holott szerintem semmivel sem jobb mint Eto'o, és semmit nem tett még le az asztalra. Csak Eto'o már bizonyított itt náluk.
Am szerinted nem sablonos amit nyilatkozott?
Én csak azt nem értem, hogy most ez fog menni még 1 hónapig? :?

Aki ismeri, és látta focizni, az természetesen "el van dőlve tőle". A legjobb képességekkel megáldott csatár, a legtechnikásabb - ez vitán felüli. Az eredményességét pedig meglátjuk, eddig természetesen Eto'o áll jobban. Egyrészt azért, mert Ibra sosem játszott e csapatban, így amúgy is felesleges összehasonlítani, hogy "ki tett többet a klubbért". Másrészt Ibrának sosem volt ilyen mértékű kiszolgálása, általában ő maga vitte a hátán a csapatot. Most "csak" a gólszerzés lesz a feladata, és nem kell átvállalnia 36 éves Figok, meg lusta Adrianok szerepét.
Nézd el, hogy a Barca drukkerek "hátra vannak dőlve" egy ilyen csatárzseni érkezésénél. Nem véletlen, hogy 60.000-n kinn voltak a stadionban - ergo annyian jöttek ki, mint Henry-ra és Ronaldinho-ra együttvéve.

(Egyébként minden nyilatkozat sablonos valamilyen szinten. Vannak szövegpanelek, és ebből tudsz dolgozni. Ha sajtófőnök vagy, akkor is - ha focista vagy, akkor is)
realmadridfan
Barça B
Kapcsolat:

2009.07.29. 11:28:47

megérem a 45 milliót+ Eto'o-t mert én vagyok a világ legjobb csatára jelenleg, és mindenki annyit ér amennyit kifizetnek érte Rolling Eyes Rolling Eyes
Mondhatta volna, csak az nem lett volna igaz talán... -.- :roll:
Kép[/url]
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.07.29. 11:22:07

Varatrix írta:
balazsfoci írta:Ennyi ember nem vaktában állít ilyent.
És mert mi birka népség vagyunk ezért igazat is adunk nekik... :roll:
Ne nevettess!
Semmi rosszat nem mondott.
Bár a te esetedben mindegy mert ha azt nyilatkozza, hogy "mindenki [auto_cenzúra] csak én nem", akkor jön a hsz, hogy mekkora arca van.
Vagy lenyilatkozza azt ami most, akkor ez meg "milyen sablonos má?".
Jót tulajdonképpen nem tehet, mert diszkriminálod?
Nem diszkriminálom mert elismerem hogy jó játékos, de mindenki el van dőlve tőle, holott szerintem semmivel sem jobb mint Eto'o, és semmit nem tett még le az asztalra. Csak Eto'o már bizonyított itt náluk.

Am szerinted nem sablonos amit nyilatkozott?
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.29. 11:17:02

balazsfoci írta:Ennyi ember nem vaktában állít ilyent.
És mert mi birka népség vagyunk ezért igazat is adunk nekik... :roll:
Ne nevettess!
Semmi rosszat nem mondott.
Bár a te esetedben mindegy mert ha azt nyilatkozza, hogy "mindenki [auto_cenzúra] csak én nem", akkor jön a hsz, hogy mekkora arca van.
Vagy lenyilatkozza azt ami most, akkor ez meg "milyen sablonos má?".
Jót tulajdonképpen nem tehet, mert diszkriminálod?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.07.29. 11:16:22

faithnomore írta:nem tudom balazs te hogy vagy vele, lehet hogy ez is gusztustalan, de bennem más érzések vetődtek fel mikor kézműtétje előtt meglátogatta csapattársait inkább
Teljesen igazad van. Ez nagyon szimpatikus, de amikor valaki ilyent ír h eddig várakozás felett teljesít, az nagyon ki tud akasztani, mert még semmit nem mutatott, csak meglátogatta a csapattársait, és nyilatkozott egy kétségkívül szimpatikusat. Más lenne a helyzet ha ez a nyilatkozat már nem hangzott volna el minden játékos szájából aki egy kétségkívül elit klubba igazol. Tudod mi volt az Őszinte? Az h Eto'o azt nyilatkozta h nem mezcsókolgatással akarja a szurkolók szeretetét elnyerni hanem a pályán letett teljesítményével. Na ilyet még nem hallottam senkitől. Nem is nagyon mutogatta magát Eto'o a közönség előtt. Szép csendben meglövi a maga 40 gólját és közben megy fel az ázsiója.
socio66

2009.07.29. 11:14:15

jó volt olvasni ezt a nyilatkozatot zlatantól.
nem mintha le lehetne ezt mérni egy interjúból,de úgy tűnik,talán tényleg egy kicsit 'megszeppent' és otthagyta az egóját milánóban. :)
nyilvánvaló,hogy boldog és fel van dobva a lehetőségtől,hogy végre igazi játszótársakat kapott.
gondolom fülig ért a szája,mikor látta xavit,messit vagy éppen titit az edzésen. tényleg kiváltságos dolog egy triplázó együttesben játszani,ahogy ő is mondta ugye.
számomra még mindig hihetetlen hogy tényleg itt van.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.07.29. 11:07:19

szimpatikus nyilatkozat volt, akik ebbe belekötnek, azoknak csak annyit mondhatnék, hogy ilyen választ is adhatott volna: megérem a 45 milliót+ Eto'o-t mert én vagyok a világ legjobb csatára jelenleg, és mindenki annyit ér amennyit kifizetnek érte :roll: :roll:

nem tudom balazs te hogy vagy vele, lehet hogy ez is gusztustalan, de bennem más érzések vetődtek fel mikor kézműtétje előtt meglátogatta csapattársait inkább
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
balazsfoci
Jugador d'estrella

2009.07.29. 11:02:34

gekkodan írta:Eddig hihetetlen szimpatikus és minden várakozás felett teljesít...
Micsoda? Mit tett eddig le itt nálunk. Nyilatkozni én is tudok ilyeneket. Minden álmom volt a Barcában játszani, meg h fejlődni akarok és tanulni, meg a csapat a lényeg(ami így is van, de majd ha azt az alázatot látom rajta mint Messin, vagy Xavin, vagy Iniestán akkor elhiszem h így is gondolja). Azt kihagyta h köszönöm a szurkolóknak meg anyámnak meg ennek meg annak :lol: Kivéve Morattit. Majd ha tényleg teljesít akkor megbékélek azzal h elküldtek egy gólzsákot, de addig elviselem h itt van mert a csapat a lényeg. Szerintem nem véletlenül mondja az emberek többsége h nagyképű. Ennyi ember nem vaktában állít ilyent.
bali 15
Director del Fútbol

2009.07.29. 10:53:37

Végre megint lesz értelme szabadrúgást lőni a csapatban. Ibrától én nem várok annyi góólt mint Eto-tól, csak sokkal szebb játékot. Ő is mondta hogy nem Eto-t jött helyettesíteni hanem új stílust hoz. Bár ha hozzáadjuk azt hogy szabadrúgást tekintve is eredményes és hogy kik fogják támogatni lehet hogy Eto fölé kerekedhet.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.29. 10:48:07

Tényleg hihetetlenül szimpatikus nyilatkozat (már megint). Ennyit számít a környezet! Bunkók között (Materazzi, Mourinho) nem lehet szerénynek maradni, különben kilógsz a sorból.
A Barcában csak és kizárólag normális, hétköznapi emberek vannak (leszámítva, hogy zsenik :D - ha ez nem számítana normálisnak), akik elvégzik a dolgukat, és nem törődnek a külsőségekkel. Egyedül Dani Alves egy kicsit hivalkodó, magamutogató, de azért ő is rengeteget fejlődött a Sevillás korszakához képest.
Kár, hogy még kell várni szűk 1 hónapot Ibra valódi bemutatkozásáig. Nekem nincsenek kétségeim, hogy pár meccs után belerázódik a focinkba: eddig mindenhol nagyon gyorsan tudott alkalmazkodni - ez jellemző a világklasszisokra.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.07.29. 10:25:54

Az interjút olvastam, csak ennyit tudok mondani utána: nagyon várom már, hogy lássam a csapatban a srácot :wink:

Eddig hihetetlen szimpatikus és minden várakozás felett teljesít. Mondjuk nekem nem volt gondom vele sosem, de talán így azoknak is könnyebb, akik érthetően kicsit szkeptikusak voltak vele.

Na meg most jön majd a teljesítmény, mert a bemutatkozás csak az első lépés. Igaz abban sincs kétségem, hogy egy ilyen adottságú labdarúgónak bármi gondja lenne a Barcában. Nem tudom elképzelni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
House
Entrenador del Barça

2009.07.29. 09:52:29

Hát ez egy tökéletes nyilatkozat volt, szvsz. Nagyon várom már, hogy láthassam blaugrana mezben meccsen is. :)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.07.29. 08:46:35

culinho írta: Hogy Eto'o avagy Ibra-e a jobb játékos azt én nem tudom, lehet Ibra erősebb, technikásabb, látványosabb, de lehet Eto'o eredményesebb. Az én szemszögemből azt várom leginkább, h az ellenünk játszó csapatok 90%-a által alkalmazott 10 emberes védekezést könnyebb lesz feltörni, lesz értelme szögletet rúgni - és szabit -, lesz akire lehet majd szélről ívelni, és több átlövést láthatunk. Imádom a csiki-csuki játékunkat a kapu előtt, de van olyan csapat (Chealse), amelyik ellen ez kevés és hosszú a szezon, el fognak fáradni a fiúk, néha jól jönne majd egy amolyan "ingyen pont".

Egy szó, mint száz, mutasd meg Zlatan! Visca el Barca.
Eto'o mögött és mellett a világ legjobbjai játszotttak! Szerintem Ibra is lesz olyan eredményes. Pláne, hogy 16-on kívülről is veszélyes, ráadásul magas is, így légiveszélyt is jelent az ellenek.
Eto'o a gyorsaságával szerzett gólt, gólokat, így szerintem az olasz foci jobban be fog neki jönni. Viszont hiányzik majd neki a Barca hatékony támadás-építőrészlege.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.29. 05:58:34

Ezt egy cikkhez írtam, de itt sztem több válasz érkezhet rá, avagy legalább többen elolvassák, már az is nagy szó! :D :P

Na, én az Ibrát erősen ellenzők közé tartoztam, nagyon nem bírtam a "képét". Aztán beletörődtem, hogy itt lesz ez a nagyképű barom. Ezután kezdett jobb érzésem lenni felőle, tehát hiába fikáztam annyira nagyon, hogy emberileg 0, ( játéktudását mindig is elismertem, egyedül a helyezkedésre leszek kíváncsi ) de ha képes a változásra, akkor bőven lehet, hogy megkedvelem és nagy Barcásként fogom 3 év múlva emlegetni... Nem szabad senkit sem beskatulyázni!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.07.28. 19:15:46

visca el barca írta:
FCB 4 ever írta:Az Inter viszont rengeteget erősített a két játékossal!(Eto'o, Hleb)
így van. és ha akar, akkor a 45 milliobol vehet nyugodtan két fiatal tehetséget, vagy akár bármilyen sztárjátékost. azért ha igy nézzuk sokkal jobban jártak mint mi...
Nagyon jól járt az Inter, ez igaz. De nem ők, hanem mi voltunk kényszerhelyzetben.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.07.28. 19:07:25

Varatrix írta:
Laci0820 írta:Tevez, Robinho, Adebayor - Messi, Ibra, Henry !!! Nagy lesz!
Tévez megsérült. :?
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... ban_-25698

Kár érte én is megnéztem volna, ezeket a Tridentéket.
Off: A cikk azt irja 1 hetet kell kihagynia, míg a Gamper 19-edikén lesz :wink:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.07.28. 19:06:45

Eddig nem írtam semmit az átigazolásáról,és Samu-tól sem köszöntem el,amíg nem volt minden hivatalos...most azonban ez is eljött,Eto'o-tól pár perce a megfelelő topicban elbúcsúztam.

Most szeretném köszönteni Zlatan Ibrahimovicot nálunk,az új 9-esünket.

Ellentmondásos ember,aki megosztja a közvéleményt.Én nem akarok róla egyenlőre véleményt formálni,hogy megérte e ennyi pénzt rááldozni,hiszen amíg pályára nem lép nem is lehet.
Azt viszont szerintem mindenki belátja,hogy nagy az esély rá hogy egy olyan játékossal pótolták Eto'o-t,amilyen játékos méltó is rá...Nálam erre csak Ő,illetve Fernando Torres lehet képes.

Ne Eto'o-t keressétek benne,mert teljesen más a két játékos stílusa,játéka...
Ezt ne feledjétek...

Mindenesetre üdvözöllek Ibra,ne okozz csalódást

:wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Obladi
Barça C

2009.07.28. 18:47:39

Kicsit! :-D :-D :-D
Amúgy végig olvasva látszik, mindent megtesz, hogy szimpaikus legyen.
Ami nekem nagyon teszett?

"Will you fit into the Barça style?

I think I’ll fit in really well because it’s the way I want to play, the way I want to train, the way I want to learn, because this style of football is what I tasted at Ajax. It really suited me and I learned a lot."

Azt pedig sajnálom, hogy a magyar Barcásokig nem jutott vissza csak Maradonáig, de ezért persze nem hibáztatható!
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.28. 18:37:24

Laci0820 írta:Tevez, Robinho, Adebayor - Messi, Ibra, Henry !!! Nagy lesz!
Tévez megsérült. :?
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-t ... ban_-25698

Kár érte én is megnéztem volna, ezeket a Tridentéket.

Amúgy mi baja van Ibra kezének?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.07.28. 18:17:44

Will this be the contract of your life?
I want to enjoy the moment. I’m here to enjoy myself and learn. I want to play with the best, and the best team is Barcelona. I want to be an even better player, and I know I will become even better, but I have to work hard and have the best players around you. A better environment than this is impossible.

Egy kicsit kikerülte a válaszadást. :roll: :)

a teljes interjú, amúgy:

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 07771.html
Zsoma
Jugador del Barça

2009.07.28. 18:08:52

Mourinho megint keveri a sz*rt...?
"Végül megint Ibrahimovic került szóba: „Beszéltem Ibrával, azt mondta, ha megnyerik a BL-t a Barcával az nem lesz olyan különleges, hiszen az elmúlt három évben kétszer hódították el nélküle a serleget..."

forrás: mno.hu
alex27
Jugador del Barça

2009.07.28. 16:38:03

Nekem a tegnapi bemutató egy kicsit a Jackie Chan filmekre hasonlított, ahogy a biztonságiak sorra vadászták lefelé a berohanó embereket. Már csak Jimmy Jump hiányzott!
Barca - Més que un club!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.07.28. 16:31:46

Akik még mindig az üzleten vannak fennakadva:
Egyrészt olvassátok el az ezzel kapcsolatos eurobarca cikket. Teljesen világos, hogy miért kellett ezt meglépni.

Arról meg ne beszéljünk, hogy melyik csapat járt jobban, mert összehasonlíthatatlan. Nekünk szükségünk volt arra, hogy Eto'ot eladjuk (most abba ne menjünk bele, hogy Pep miért nem akarta - ő van ott a játékosokkal, és az ő döntése, kész), míg Internek nem állt érdekében, hogy eladja Ibrát. Ennek ellenére! - beszámították 20 milliót Eto'oért, így Ibráért csak 45-öt kellett fizetni.
Egyedül egy dolgot nem értek, hogy miért álljuk Hleb fizetésének 70%-át? Csak ez az egy, ami megmagyarázhatatlan. A többi le van vezetve szépen a cikkben.
Én csak annyival toldanám meg, hogy nem jövő júniusban lenne 0 az ára Eto'o-nak, hanem már január 1-től!!!...
Laci0820
Jugador del Barça

2009.07.28. 16:20:14

Hát igen ha így nézzük valóban kicsit sok ez a + 45 millió..., de szerintem hagyjuk már ezt, megvan a világ egyik ha nem a legjobb középcsatára, örüljünk inkább, felejtsük el, hogy mennyibe is került...!

Már alig várom a Gampert, a Manchester City ellen nagyon nagy meccsnek ígérkezik

Tevez, Robinho, Adebayor - Messi, Ibra, Henry !!! Nagy lesz!

Forca Barcelona !! :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2009.07.28. 16:17:42

FCB 4 ever írta:Az Inter viszont rengeteget erősített a két játékossal!(Eto'o, Hleb)
így van. és ha akar, akkor a 45 milliobol vehet nyugodtan két fiatal tehetséget, vagy akár bármilyen sztárjátékost. azért ha igy nézzuk sokkal jobban jártak mint mi...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt