Én csak azt nem értem, hogy most ez fog menni még 1 hónapig?balazsfoci írta: Nem diszkriminálom mert elismerem hogy jó játékos, de mindenki el van dőlve tőle, holott szerintem semmivel sem jobb mint Eto'o, és semmit nem tett még le az asztalra. Csak Eto'o már bizonyított itt náluk.
Am szerinted nem sablonos amit nyilatkozott?

Aki ismeri, és látta focizni, az természetesen "el van dőlve tőle". A legjobb képességekkel megáldott csatár, a legtechnikásabb - ez vitán felüli. Az eredményességét pedig meglátjuk, eddig természetesen Eto'o áll jobban. Egyrészt azért, mert Ibra sosem játszott e csapatban, így amúgy is felesleges összehasonlítani, hogy "ki tett többet a klubbért". Másrészt Ibrának sosem volt ilyen mértékű kiszolgálása, általában ő maga vitte a hátán a csapatot. Most "csak" a gólszerzés lesz a feladata, és nem kell átvállalnia 36 éves Figok, meg lusta Adrianok szerepét.
Nézd el, hogy a Barca drukkerek "hátra vannak dőlve" egy ilyen csatárzseni érkezésénél. Nem véletlen, hogy 60.000-n kinn voltak a stadionban - ergo annyian jöttek ki, mint Henry-ra és Ronaldinho-ra együttvéve.
(Egyébként minden nyilatkozat sablonos valamilyen szinten. Vannak szövegpanelek, és ebből tudsz dolgozni. Ha sajtófőnök vagy, akkor is - ha focista vagy, akkor is)