Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Henrique nem nagy cucc,Maxvell meg jobb volt Abidal!Mikaos írta:Azt én is megköszönném, mert csak a gólokat láttam.matyi25 írta:Srácok sajna elaludtam a meccset. Tudna valaki egy gyors összefoglalót írni a meccsről. Főleg a fiatalok érdekelnének. Köszi előre is
Érdekelne még a fiatalokon kívül Henrique és Maxwell játéka - ha esetleg valaki figyelte őket is
Azt én is megköszönném, mert csak a gólokat láttam.matyi25 írta:Srácok sajna elaludtam a meccset. Tudna valaki egy gyors összefoglalót írni a meccsről. Főleg a fiatalok érdekelnének. Köszi előre is
Van egy olyan komment ott hogy Hala madrid. Én odaírtam ezek után hogy Forza Juve.danko94 írta:Azért Sergio nem gyenge gólpassz-t adott
http://www.nemzetisport.hu/egyebfoci/be ... 49451.htmlmess2009 írta:mi van európa alszik??!!
se kép se írás a meccsről?
ébresztő uraim!!
Nagy fáradtság 4 hsz-el lejjebb menni ugye?? Megjegyezném, hogy Európa nem alszik, ez pedig egy oldal amúgyis, magyar.mess2009 írta:mi van európa alszik??!!
se kép se írás a meccsről?
ébresztő uraim!!
Inkább vigyáz magára Messi, és ráadásul nem tétmeccs.palesz77 írta:na ezt szépen beverte David. de azért vezethetnénk sok góllal, csak no concentration![]()
nem baj. fáradtak, ez van. Maxwell szerintem tök jó, Dos Santos nagy labdákat oszt, Pedro meg... még a végén kiszorítja HenrytMessi nem olyan aktív, remélem csak fáradt.
amúgy Muniesa is király, de Henrique... 2 rossz belépő, egyikből gólt kaptunk. nekem egyenlőre nem jön be, Caceres jobb volt
Szerintem nem csinálja rosszul. Egyénieskesdik. Nem kéne rögtön kritizálni.ElBartimaeus írta:Nagy, gyors vélemény alkotás az eddigi játékról: Alapvetően nagyon jól tartjuk meg a labdát, de valahogy nem olyan gördülékeny a csapatjáték, de ez betudható a nem összeszokott csapatnak, lévén sok "újonc" van ott.Amit nem értek, hogy miért emeljük fel ennyiszer a labdát? Én szívesebben látnám többet a földön a labdát; gyorsabb az.
Messi kicsit egyénieskedik, de nem csinálja most annyira jól, de első meccse, ráadásul tét nélküli. Pedro sokat passzol hátra, de alapvetően tetszik ég most is a játéka. Az össz értékelésem most egy közepes csapat, hiába sikerült sokáig eldugnunk a labdát. Nekem az az egyetlen igazán nagy pozitívum. Nem vártam sokat, tehát csalódott nem vagyok, csak ilyen téren (amiket felsoroltam) várnék fejlődést. Persze még mindig nincs ott a csapat mozgató rugója, Xavi és Iniesta!
Jó kis 2. félidőt várok!
T.Henry5511, én Henrique-t nem hoznám le, hisz csak a 30. percben állt be! Akkor inkább Muniesat. De még őt is hagynám, habár nekem már bizonyított!
Szeretem Messit csatárként. Jó középen. jobban, mint Bojant.CFirpo3 írta:Messi már megint csatár.
Jobban örülnék, ha Bojan lenne ott...
Nekem is nagy kedvencem egyébként,még a MU-s időkből,mondjuk a Realban sem volt vele bajom.Ilúvatar írta:Sanama írta:Jaaa ééééérteeeem!!!!
Beckham vágyott egy Alves mezre,és egy Henry mezre is,azért jött ki a 2. félidőre is
Jahvan benne valami!
Beck az egyik régi kedvencem, a szabadlövései miatt. Másrészt, meg tök jóarc.
Sanama írta:Jaaa ééééérteeeem!!!!
Beckham vágyott egy Alves mezre,és egy Henry mezre is,azért jött ki a 2. félidőre is
Ugyan már, nagyon kellett neki a henry -s mezsoadroli írta:Mert nem jött le róla...
Mert nem jött le róla...Ilúvatar írta:bááázbeck hogy akarta már leszedni henrytől a mezt