Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

(Persze nem digin..)
 (Persze nem digin..)
 amúgy Muniesa is király, de Henrique... 2 rossz belépő, egyikből gólt kaptunk. nekem egyenlőre nem jön be, Caceres jobb volt
  amúgy Muniesa is király, de Henrique... 2 rossz belépő, egyikből gólt kaptunk. nekem egyenlőre nem jön be, Caceres jobb volt  Messi kicsit egyénieskedik, de nem csinálja most annyira jól, de első meccse, ráadásul tét nélküli. Pedro sokat passzol hátra, de alapvetően tetszik ég most is a játéka. Az össz értékelésem most egy közepes csapat, hiába sikerült sokáig eldugnunk a labdát. Nekem az az egyetlen igazán nagy pozitívum. Nem vártam sokat, tehát csalódott nem vagyok, csak ilyen téren (amiket felsoroltam) várnék fejlődést. Persze még mindig nincs ott a csapat mozgató rugója, Xavi és Iniesta!
 Messi kicsit egyénieskedik, de nem csinálja most annyira jól, de első meccse, ráadásul tét nélküli. Pedro sokat passzol hátra, de alapvetően tetszik ég most is a játéka. Az össz értékelésem most egy közepes csapat, hiába sikerült sokáig eldugnunk a labdát. Nekem az az egyetlen igazán nagy pozitívum. Nem vártam sokat, tehát csalódott nem vagyok, csak ilyen téren (amiket felsoroltam) várnék fejlődést. Persze még mindig nincs ott a csapat mozgató rugója, Xavi és Iniesta!