Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez hogy lehet?Augusztusban is nyílt még az átigazolási piac!HAnonymus írta:Most olvasom, ha jövő hét szerdáig (27) nem tudják elpasszolni Saviolát senkinek akkor marad. Nem tudom hogy azt kivánjam hogy most mindenkinek fogyjon el a pénze hirtelen vagy azt hogy bárcsak szupersztár lenne a leendő csapatában...
Én valahol,asszem a Sztár Sportban azt olvastam,hogy az eddigiek maradhatnak.Még őket is elveszik????Boixos írta:elutasította a Roma fellebbezését a TAS, így nem igazolhatunk egy évig és buktuk az eddigieket is.
most egy darabig nem leszek, elmentem robbantani.
Del Pierotol már nekem kell csodát várni, tavaly sem volt 1 nagy durranás....már elkéne 1 fiatalabb csatár a helyére, Trezequit-t én nem tartom nagy játékosnak, szvsz Cassano(vagy 1 hasonlo képességu fiatal támado) jelentos erosítés lenne a zebráknak.Bodi írta:Nincs szerintem értelme megvenni Cassanot,Ibrahimovics nagyon jó,Del Piero is tud még valamit,és ott van Trezeguet is!
MogyiLG írta:Azok bizony...a Mogyi is 1 unszimpatikus elnokZsolti írta:ki tudja????
sunyi nagyon az a csapat.
Azok bizony...a Mogyi is 1 unszimpatikus elnokZsolti írta:ki tudja????
sunyi nagyon az a csapat.
Ja nem rossz üzletet csináltak, mondjuk a juve akkor sem lesz színesebb játékú én személy szerint alszom a meccseiken...Zsolti írta:én absz.nem.de nem is volt szinte semmi elQzménye sem a dolognak,legalábbis mi nem nagyon tudtunk rólla.de sztem jó fogást csináéltak vele a púposok,hogy Boixos szavajártását idézzem.
Nos, Viera-t nem gondoltam volna, hogy a Juvéba megy...ti igen?Zsolti írta:volt már azért egy pár.pl:Vieri,Gila,Vieira,a románok a sopronban,stb,stb...
Nem hinném,hogy eligazol Madridba....Ilhan Mansiz írta:A Real Madrid a hírek szerint az RC Deportivo csatárára, Luquére vetett szemet.
.....