Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
John csak azt mondja hogy nem tudja hogy melyikkel kell kinyitni a széfet de azt hogy melyikkel az ajtót az tudhatja csak nem tudom honnan.hogy melyiket kell lemásolnom, hogy ki tudjam nyitni a széfet?
Ebben is van egy jó gondolat.Dave87 írta:Ha Mr. Locktite azt mondta, hogy még sosem jártak a csávók odabent, akkor honnan tudja Ted, hogy mindig zárva tartja az irodaajtót???![]()
Ted a tettes, ennyi!
Jah lehet,de az is hogy a nyomozó,bár az utolsó mondat szerint nem a nyomozó a tettes.merx írta:biztosítási csalás történt és így a főnök a tettes![]()
amúgy kíváncsi vagyok már nagyon a válaszra én ehhez kevés vagyok
Én is így gondolom mivel egy profi bűnöző nem esik pánikba mint JohnDave87 írta:Ha Mr. Locktite azt mondta, hogy még sosem jártak a csávók odabent, akkor honnan tudja Ted, hogy mindig zárva tartja az irodaajtót???![]()
Ted a tettes, ennyi!
Akár hiszed akár nem, még mindig van egy picit beljebb, hajszálnyira vagy a megoldástól. Nagyon jó irányba indultál el, de az a baj, hogy azt még mindig csak feltételezed, hogy a főnök csak a furgon kulcsát mutatta meg, de itt van még 1 apró csavar az egészben, ami miatt nagyon tetszik ez nekem.miihii írta:A második,John a tettes.
Az első csak azt mondta,h azért mert nála vannak a kulcsok,még nem biztos,h ő ment be.
A második pedig azzal védekezett,h nem feltétlenül kellett tudnia,h melyik a széfkulcs.Tehát tudta,h azon van a széfkulcs.De ezt elvileg nem is biztos,h tudnia kellett volna,hisz a furgon miatt vitte csak el.Elvileg a főnök lehet,h csak a furgon kulcsát mutatta meg...
Hú,ez már lehet,h túl van spilázva....![]()
![]()
Ebben is van valami apró igazság, de szintén feltételezés szvsz. Eszükbe juthat a kulcs, ettől még nem lesznek bűnösök. Amúgy annyit segítek, hogy csak 1 ember a gyanúsított, ezért az olyan megoldások, amik 2 emberre is igazak, hogy bűnösek lehetnek, nem jók!Capon írta:Szerintem mind a kettő benne van. A zsaru csak annyit mond, hogy a széfet feltörték. Azt lehet sok féle képen tenni. Az alkalmazottak mind ketten egyből azzal védekeznek, hogy nem ők nyitották ki kulccsal. A Kulcskérdés meg sem lett említve előttük.
Én is így gondoltam,de megelőztek!:DCapon írta:Szerintem mind a kettő benne van. A zsaru csak annyit mond, hogy a széfet feltörték. Azt lehet sok féle képen tenni. Az alkalmazottak mind ketten egyből azzal védekeznek, hogy nem ők nyitották ki kulccsal. A Kulcskérdés meg sem lett említve előttük.
Akk elegyítve több részben jó megoldástElBartimaeus írta:történet
De ezzel még mindig nem mondod sztem meg azt, hogy be is ment. De ebben is van egy jó gondolat, ami kell a megoldáshoz.Mogyi_ írta:Szerintem is a 2., mert ő meg sem említette h. az iroda mindig zárva van ahol a széf van, vagyis be tudott jutni, mert volt kulcsa...ElBartimaeus írta:történet
Am csak gyanúsítottat kértélElBartimaeus írta: Ez már közeli, csak egy kis pontosítást igényel, vagyis kicsit más megközelítést, de jó nyomon indultál el, csak ezzel még mindig nem tudod bizonyítani, hogy ő tette, szintén csak feltételezed,
Ez már közeli, csak egy kis pontosítást igényel, vagyis kicsit más megközelítést, de jó nyomon indultál el, csak ezzel még mindig nem tudod bizonyítani, hogy ő tette, szintén csak feltételezed,bowlinggolyo írta:Természetesen a 2. a gyanúsított,mivel a főnök elmondta h a furgon melletti kulcs a széfé,így lemásolta a két mellette lévő kulcsot majd miután beosont az irodába kipróbálta h a 2 kulcs közül melyik nyitja.Ezzel meg szerezte a pénzt és tovább élte mindennapját h semmi ne tűnjön fel, de sajnos jött a nyomozóElBartimaeus írta:...![]()
A bűntársát ki lehet deríteni.Mire való a vallatás?Egy két alapos telefonkönyves koki meg ilyen finomságok és máris bevallja azt is,amit el sem követett.ElBartimaeus írta:Ez így akár igaz is lehetne, de sztem nem mondja azt a szöveg, hogy nincs rajta az iroda kulcsa a csomón, ennél van egy pontosabb megoldás is, meg ebben nem is tudod, hogy akkor ki a bűntársa, amit illene kideríteni, nemde?miihii írta:
Sztem a főnök tuti benne van.Mert ha zárva tartja az irodát és a széf kulcsát tartja a furgoné mellett,akkor még ha a melósok egyike le is másolja a széfét,az irodába nem jutna be...
Én azt mondom,h a góré biztosítási csalása ez![]()